Beauty

Suuri purkkigaala 2017: parhaat vartalonhoitotuotteet

Beauty | 26.12.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Suuri purkkigaala jatkuu tänään parhaiden vartalotuotteiden pysteillä. Parhaat kasvojenhoitotuotteet sekä kriteerit, joiden perusteella olen listani rakentanut löytyvät tästä postauksesta.

Vuoden parhaat vartalonhoitotuotteet ovat:

1. Weleda Salvia Deodorantti
2. Algamaris Aurinkosuojaspray
3. Egyptian Magic
4. Neal’s Yard Remedies Lavender & Aloe Cooling Cream
5. Weleda Citrus Creamy Body Wash
6. Eco by Sonya Cacao Firming Mousse
7. Neal’s Yard Remedies Bee Lovely käsivoide
8. Dr. Hauschka Suo-Laventeli vartaloöljy
9. Evolve Tropical Blossom Body Polish
10. Ohm Collection Deodorant Jasmine
11. Meditao Laventeliöljy
12. Neal’s Yard Remedies Refreshing Body Lotion
13. Haut-Segala Beauty Bust Oil
14. Näköjään rakastan Bee Lovely käsivoidetta niin paljon, että se tuli listattua kahteen kertaan vanhassa ja uudessa pakkauksessa 😀
15. Neal’s Yard Remedies Comfrey & Mallow Foot Balm

Perustelut parhaille tuotteille ovat:

Pesuaine

Weleda Citrus Creamy Body Wash

Suosin pesuaineissa nykyään kaikista mieluiten voidemaisia ja täyteläisiä tuotteita, joissa ei ole runsaasti pinta-aktiivisia aineita, koska ne rasittavat ihon omaa suojakalvoa ja kuivattavat helposti. Weledan suihkuvoiteet ovatkin jo lähes legendaarisia tuotteita eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun ne päätyvät tälle listalle. Tuoksuvaihtoehtoja löytyy useita, mutta tänä vuonna ostoskoriini on päätynyt poikkeuksetta ihanan raikas sitruuna.

Tutustu muihin Weleda-suosikkeihini täältä.

Vartalokuorinta

Evolve Tropical Blossom Body Polish

Olen ristinyt tämän tuotteen tuttifrutti-vartalokuorinnaksi ja mielestäni se kertoo tästä rouhearakeisesta kuorinnasta kaiken oleellisen.

Listani Evolven parhaista tuotteista löydät tästä postauksesta.

Vartalovoide

Neal’s Yard Remedies Refreshing Body Lotion

Neal’s Yard Remediesillä on niin laaja valikoima vartalovoiteita, että minun täytynee listata niistä omat suosikkini, sillä vain yhtä on vaikea nimetä – yleensä kun tartun vartalovoiteeseen fiiliksen ja mielentilani mukaan. Tämä ohut, nopeasti imeytyvä, tehokkaasti kosteuttava ja ihanasti viilentävä voide on kuitenkin aiheuttanut itselleni addiktion. Viilennys ei ole kaikkien mieleen, mutta minä rakastan raikasta ja herättävää tunnetta erityisesti urheilun tai saunan jälkeen.

Löydät luettavaa Neal’s Yard Remediesistä koko loppuvuodeksi täältä.

Vartaloöljy

Dr. Hauschka Suo-Laventeli vartaloöljy

Siinä missä Neal’s Yardin vartalovoidevalikoima aiheuttaa sekoamisen, vartaloöljyjen kohdalla vastaava tapahtuu Dr. Hauschkalla. Sarjan öljyt ovat yksinkertaisesti taivaallisia ja rakastan niiden ihanan puhtaita, aromaterapeuttisia tuoksuja. Suo-Laventeliöljyn koostumus lähentelee maitomaista, sillä se sisältää hieman vettä, joka tekee siitä emulsion, mutta kyseessä on vesi-öljyssä emulsio, joka puolestaan tekee siitä käytännössä öljymäisen. Laventeli on yksi suosikkituoksuistani koko maailmassa ja tämä öljy onkin siksi erityisen ihana iltaisin rentouttavan vaikutuksen vuoksi.

Lisää Dr. Hauschka-suosikkejani löydät täältä.

Deodorantti

Ohm Collection Deodorant Jasmine

Weleda Salvia Deodorantti

Dödöjä on pakko listata kaksin kappalein, koska Ohm Collectionin dödö, joka toimii itselläni ällistyttävän tehokkaasti sisältää ruokasoodaa, mikä puolestaan ärsyttää monien ihoa. Toinen suosikkini oli vuoden yllättäjä, Weledan Salvia dödö, joka pitää hajut poissa myös supertehokkaasti. Syy miksi rakastan juuri näitä dödöjä on niiden rasvattomuudessa: öljyjä ja vahoja sisältävät dödöt tahraavat valkoisten paitojen kainalot helposti keltaiseksi. Aiemmin alkoholia sisältävät dödöt ärsyttivät ihoani, mutta nykyään sitä ongelmaa ei enää ole, koska kainaloni on laseroitu. Jos ihosi on siis herkkä, myös Salvia dödö voi ärsyttää.

Lue lisää Ohm Collectionin dödöistä tästä postauksesta ja Weledan Salvia dödöstä tästä postauksesta.

Monitoimivoide

Egyptian Magic

Tämä kulttituote toimii ainakin kahdellakymmenelläyhdellä eri tavalla ja vain mielikuvitus on rajana tälle Madonnan ja Cameron Diazinkin hehkuttamalle monitoimivoiteelle. Itseäni huvitti suunnattomasti, kun törmäsin tähän voiteeseen jopa &Other Storiesin myymälässä Helsingissä. Egyptian Magicin purnukkadesign on jotain karmaisevan futuristisen, kotikutoisen ja hyvän maun rajoja koettelevan välimaastossa – siis niin omituinen, että se on jopa hieno. Rasvainen voide toimii parhaiten putsarina musliiniliinan kanssa, ihoöljyn ja kosteusvoiteen korviikkeena sekä pehmentämään erityisen karheita ja kiristäviä ihoalueita.

Tutustu syvällisemmin Egyptian Magiciin tässä postauksessa.

Jalkavoide

Neal’s Yard Remedies Comfrey & Mallow Foot Balm

Hyvän jalkavoiteen pitää olla yhtä aikaa ohut (=kosteuttava) ja hitusen täyteläinen (=pehmittävä ja kosteutta ihoon sitova). Liian paksut voiteet eivät riitä kesyttämään koppuroita kantapäitä (eli ihon kosteutukseen pätee kantapäissäkin samat lait kuin kasvoissa). Tässä jalkavoiteessa onkin koostumus kohdallaan ja kun keitokseen lisätään vielä kolotuksia kesyttävää rohtoraunioyrttiä niin saadaan lopputuloksena lempijalkavoide.

Ohjeet varpaat kaunistavaan pedikyyriin löydät täältä.

Käsivoide

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely käsivoide

Olen tottunut siihen, että kaapissani lymyää aina yksi ylimääräinen tuubi jotain Neal’s Yard Remediesin loistavista käsivoiteista. Taannoin syksyllä pääsi kuitenkin käymään niin, että varastoni olivat tyhjentyneet ja siirryin käyttämään satunnaisia käsivoiteiden jämiä, mitä löysin purnukkavarastoistani. Sen seuraukseni kynteni alkoivat lohkeilemaan, kynsinauhat repeilemään ja käsiäni kiristämään. Tilanne korjaantui lähes välittömästi, kun korkkasin uuden tuubillisen Bee Lovely käsivoidetta, joten vannon myös jatkossakin Neal’sin nimeen ja mikäs siinä, koska samalla tulen osallistuneeksi mehiläisten suojeluun.

Tutustu paremmin Neal’s Yard Remediesin eettiseen ja ekologiseen työhön tässä postauksessa.

Aurinkovoide

Algamaris Aurinkosuojaspray

Algamaris ei ole pettänyt ikinä keskellä päiväntasaajaa, ei sen ylä- tai alapuolella, ei vitivalkoisella hiekkarannalla eikä kristallinkirkkaassa vedessä. Ja kaiken lisäksi voide tuoksuu kookokselle. Todella ohut nestemäinen spray on lisäksi täydellinen koostumukseltaan ja käyttömukavuudeltaan.

Tutustu syvällisemmin aurinkosuojatuotteisiin tässä postauksessa.

Itseruskettava

Eco by Sonya Cacao Firming Mousse

Käytän itseruskettavaa muutaman kerran vuodessa: kesän kynnyksellä, kun sukkahousut voi heittää nurkkaan ja painella ulos paljain säärin sekä loppukesästä, kun en ole vielä valmis luopumaan päivetyksestä. Kokeilin tänä vuonna ennätyksellisen määrän itseruskettavia ja vaikka olen aina vannonut niissä emulsioiden nimiin, Eco by Sonyan vaahto mullisti käsitykseni täydellisen itseruskettavan koostumuksesta.

Tutustu syvällisemmin itseruskettavaan vaahtoon tässä postauksessa.

SOS-tuote

Neal’s Yard Remedies Lavender & Aloe Cooling Cream

Tämä on koko perheen mökkivoide, joka taltuttaa hyttysten puremat, monet ihoärsytykset sekä pienet auringonpolttamat ja kevyt palovammat. Viilentävä voide sisältää ärsytyksiä rauhoittavaa piharatamoa, nokkosta, aloe veraa, hunajaa ja laventelia.

Neal’s Yard Remediesillä on monia itsehoitotuotteita, tutustu muutamaan niistä tässä postauksessa.

Wellness-tuote

Meditao Laventeliöljy

Tämä tuote on yksi vuoden parhaista löydöistä, kunnon kipuöljy, joka on yllättänyt minut monta kertaa tehokkuudellaan. Auttaa erityisesti menkkakipuihin ja lihasjumeihin sekä -kolotuksiin. Vaikuttavana aineena toimii laventelin lisäksi mäkikuismaöljy, ikivanha ”kipurohto”.

Tutustu Meditaoon syvällisemmin tässä postauksessa.

Tuote, jota et tiennyt tarvitsevasi

Haut-Segala Beauty Bust Oil

Yksi ensi vuoden missioistani on saada naiset ymmärtämään rintojen hoidon tärkeys. Sen voi aloittaa tällä päivänkakkarauutetta sisältävällä Haut-Segalan rintaöljyllä. Päivänkakkaraa on käytetty perinteisesti juuri rintojen ja decolteen ihon hoidossa, sillä se auttaa pitämään ihon kiinteänä ja napakkana sekä ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista, jolle decolteen iho on altis.

Listasin rintaöljyn taannoin suosikikseni myös tässä postauksessa.

Millaisia vartalonhoitosuosikkeja te löysitte tänä vuonna? Löytyykö listalta teidän lempituotteita?

Avainsanat: , , , , , , , , , ,