Body & Mind

Ihminen, joka uskaltautuu löytöretkelle syvimpään itseensä, palkitaan usein selittämättömällä kauneudella ja mielenrauhalla. Tässä osiossa syvennetään kauneutta ja itsetuntemusta joogan, astrologian, elinvoimaisen ravinnon ja liikunnan avulla.

Latest editorials on Body & Mind

Body & Mind

Alkuvuoden parhaimmat

Full library on Body & Mind

from the yoga mat

Jooga
Jooga

Joogaopetus

Jooga elämäntapana

Jooga on kehon ja mielen yhteen saattamista, syvää kauneudenhoitoa parhaimmillaan. Jooga on ollut minulle rakas ja tärkeä elämäntapa jo vuosikymmenen ajan, ja nykyisin opetan sekä astanga- että yin joogaa. Tästä osiosta löydät lisää tietoa opetuksestani ja kursseistani.

>>

Learn online

Re-Start valmennus
Re-Start valmennus

Re-Start -valmennus

Hyvää oloa verkkovalmennuksesta

Katja Kokko on yksi Natural Goods Companyn lanseeraaman Re-Start -hyvinvointivalmennuksen viidestä ohjaajasta. Re-Startin välityksellä voit osallistua Katjan yin-joogatunneille omassa olohuoneessasi silloin kuin sinulle sopii, tai opiskella hänen kanssaan aidosti kaunista ja holistista ihonhoitoa.

>>

cosmic wellness

Astrologia
Astrologia

Astrologia

Cosmic wellness

Uudenkuun ajankuva kertoo selkeästi ja käytännönläheisesti, huumoria ja keijupölyä unohtamatta, millaisia ilmiöitä, teemoja ja tunnelmia on nousemassa esiin kollektiivisessa tietoisuudessa kuunkierron aikana. Ajankuva on kosminen säätiedotus, ja vaikka samat ”sääilmiöt” koskettavat meitä kaikkia, oma kokemus niistä on aina yksilöllinen riippuen siitä millaisia henkilökohtaisia prosesseja elämässäsi on menossa.

>>
2020 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox