Books

Tervetuloa tietokirjastooni ja lukusuositusteni pariin. Tässä osiossa voit tutustua teoksiini Aidosti kaunis (Cozy publishing, 2015) ja Kuulaan kaunis (Gummerus, 2019). Kauneuden filosofian kiehtova maailma on loputon tutkimuskohde.

Aidosti kaunis
Aidosti kaunis

Aidosti kaunis

Lempeän tehokasta ihonhoitoa

Aidosti kaunis (Cozy publishing, 2015) on Katjan esikoisteos, jossa tutustutaan holistiseen kauneudenhoitoon ja luonnonkosmetiikan kotivalmistuksen parhaisiin vinkkeihin. Kirjan eteerisen kauniista kuvituksesta on vastannut valokuvaaja Kaapo Kamu. Aidosti kaunis on saatavilla myös englanniksi.

Kuulaan kaunis
Kuulaan kaunis

Kuulaan kaunis

Korealainen ihonhoito

Kuulaan kaunis (Gummerus, 2019) -uutuuskirjassa paneudutaan syväluotaavasti korealaisen ihonhoidon filosofiaan ja monimuotoiseen kauneudenhoitoperinteeseen. Katja on perehtynyt korealaisen kauneudenhoitokulttuurin juuriin ja metodeihin jo esikoisteoksensa kirjoitushetkestä lähtien – ja on vakuuttunut, että korealaisen kosmetiikan tuotekehitys tapahtuu kuudennella aistilla.

My recommendations

Biohakkerin käsikirja

Olli Sovijärvi, Teemu Arina & Jaakko Halmetoja

Biohakkerin käsikirja

Tasapainoisen elämän peruspilarit ovat uni, ravinto, liikunta ja mieli. Käsikirja hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin.

>>
Biohakkerin stressikirja

Olli Sovijärvi, Teemu Arina & Jaakko Halmetoja

Biohakkerin stressikirja

Käsikirja stressin ymmärtämiseen, tunnistamiseen ja tasapainottamiseen. Stressi ei ole pelkästään uhka, vaan myös mahdollisuus.

>>
Titaanien työkalut

Tim Ferriss

Titaanien työkalut

Maailman menestyneimmät ihmiset jakavat parhaat vinkkinsä hyvinvoinnista, terveydestä, fyysisestä kunnosta, rahasta ja inspiraatiosta.

>>
Big Macig- Uskalla elää luovasti

Elizabeth Gilbert

Big Magic

Inspiroiva teos, joka tukee luomisprosessia ja elämänmuutoksen kynnyksellä olevaa.

>>
Lääkeetön elämä

Antti Heikkilä

Lääkkeetön elämä

Ehdoton teos jokaiselle, jota kiinnostaa ketogeeninen ruokavalio ja joka haluaa parantaa hyvinvointiaan ruokavalion avulla.

>>
Hyvin eletty

Karita Sainio

Hyvin eletty

Inspiroiva teos kestävään elämäntapaan, mistä löytyy myös allekirjoittaneen tarina luonnonkosmetiikan tiellä.

>>
Essential Oils

Neal’s Yard Remedies

Essential Oils

Perusteos aromaterapiasta ja eteeristen öljyjen käytöstä.

>>
Kerro kerro kuvastin

Una Nuotio

Kerro, kerro kuvastin

Kauneudenhoidon raamattu, joka on vertaansa vailla. Jokaiselle, joka haluaa ymmärtää ihon fysiologiaa syvällisesti. Käytetty myös oppikirjana kauneudenhoitoalan oppilaitoksissa.

>>
Astanga

Petri Räisänen

Astanga

Täydellinen perusteos astangajoogasta. Kirjasta löytyy yksityiskohtaiset ohjeet astangajoogan 1. asentosarjasta, historiasta ja pähkinänkuoressa selitettynä joogan kahdeksan haaraa.

>>
2019 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox