Books

Tervetuloa tietokirjastooni ja lukusuositusteni pariin. Tässä osiossa voit tutustua teoksiini Aidosti kaunis (Cozy publishing, 2015) ja Kuulaan kaunis (Gummerus, 2019). Kauneuden filosofian kiehtova maailma on loputon tutkimuskohde.

Aidosti kaunis
Aidosti kaunis

Aidosti kaunis

Lempeän tehokasta ihonhoitoa

Aidosti kaunis (Cozy publishing, 2015) on Katjan esikoisteos, jossa tutustutaan holistiseen kauneudenhoitoon ja luonnonkosmetiikan kotivalmistuksen parhaisiin vinkkeihin. Kirjan eteerisen kauniista kuvituksesta on vastannut valokuvaaja Kaapo Kamu. Aidosti kaunis on saatavilla myös englanniksi.

Kuulaan kaunis
Kuulaan kaunis

Kuulaan kaunis

Korealainen ihonhoito

Kuulaan kaunis (Gummerus, 2019) -uutuuskirjassa paneudutaan syväluotaavasti korealaisen ihonhoidon filosofiaan ja monimuotoiseen kauneudenhoitoperinteeseen. Katja on perehtynyt korealaisen kauneudenhoitokulttuurin juuriin ja metodeihin jo esikoisteoksensa kirjoitushetkestä lähtien – ja on vakuuttunut, että korealaisen kosmetiikan tuotekehitys tapahtuu kuudennella aistilla.

My recommendations

Joe Dispenza

Yliluonnolliseksi

Täydellinen käsikirja itsensä kehittämiseen. Opi virittämään aivosi taajuudelle, joka lisää luovuutta, elinvoimaa ja hyvinvointia.

>>

Carmine Gallo

Talk Like TED

Voimauttava ja inspiroiva opas kaikille, jotka kärsivät esiintymisjännityksestä tai kokevat luentojen suunnittelun vaikeaksi.

>>

Katie Brindle

Yang Sheng

Opas itsehoitoon kiinalaisen lääketieteen mukaan. Teos sisältää nopeita ja yksinkertaisia tekniikoita, jotka parantavat välittömästi energiatasoa ja mielialaa. Kirjan vinkeillä voit vaikuttaa mm. uneen, ruoansulatukseen ja ihoon.

>>
Biohakkerin käsikirja

Olli Sovijärvi, Teemu Arina & Jaakko Halmetoja

Biohakkerin käsikirja

Tasapainoisen elämän peruspilarit ovat uni, ravinto, liikunta ja mieli. Käsikirja hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin.

>>
Biohakkerin stressikirja

Olli Sovijärvi, Teemu Arina & Jaakko Halmetoja

Biohakkerin stressikirja

Käsikirja stressin ymmärtämiseen, tunnistamiseen ja tasapainottamiseen. Stressi ei ole pelkästään uhka, vaan myös mahdollisuus.

>>

Vayu Jung Doohwa

The Art of Observing and Adjusting

Jokaisen joogaopettajan ja joogaopettajan tulisi lukea tämä teos. Opi ymmärtämään jooga-asentojen linjauksia oman kehotyyppisi kautta.

>>

John Kirkwood

The Way of the Five Seasons

Opi elämään harmoniassa luonnon rytmien kanssa. Syvällinen, mutta helppolukuinen opas kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teoriaan, joka sisältää kokonaisvaltaisia vinkkejä arkielämään.

>>

Eddie Stern

One Simple Thing

Mitä jooga on ja miten se toimii? Miten jooga voi auttaa juuri sinua? Syvällinen katsaus joogan vaikutuksiin ja tieteeseen sen takana.

>>
Big Macig- Uskalla elää luovasti

Elizabeth Gilbert

Big Magic

Inspiroiva teos, joka tukee luomisprosessia ja elämänmuutoksen kynnyksellä olevaa.

>>
Lääkeetön elämä

Antti Heikkilä

Lääkkeetön elämä

Ehdoton teos jokaiselle, jota kiinnostaa ketogeeninen ruokavalio ja joka haluaa parantaa hyvinvointiaan ruokavalion avulla.

>>
Kerro kerro kuvastin

Una Nuotio

Kerro, kerro kuvastin

Kauneudenhoidon raamattu, joka on vertaansa vailla. Jokaiselle, joka haluaa ymmärtää ihon fysiologiaa syvällisesti. Käytetty myös oppikirjana kauneudenhoitoalan oppilaitoksissa.

>>
2020 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox