Yin Your Skin® on kehittelemäni täysin uniikki ja ennennäkemätön konsepti, joka yhdistää yin joogan ja ihonhoidon.

Workshopin tarkoituksena on luoda kokemus, millaista on pintaa syvemmälle vaikuttava kokonaisvaltainen ihonhoito sekä auttaa tuomaan se osaksi omaa arkea.

Teemme kurssilla 1,5 h mittaisen detox-vaikutteisen ja parasympaattista hermostoa aktivoivan yin joogaharjoituksen. Fyysisellä tasolla vaikutamme kehon mm. luihin, niveliin ja lihaskalvoverkostoon. Rauhallinen ja syvä hengitys rentouttaa ja auttaa vapauttamaan syvällä olevia sitkeimpiä jännityksiä. Energiatasolla stimuloimme meridiaanikanavia pyrkimyksenä poistamaan tukoksia, jotka estävät energian kulkemista vapaasti. Huomaat harjoituksen vaikutukset ihoon heti harjoituksen jälkeen: ihon väri ja silmät kirkastuvat ja turvotus laskee.

Yin joogaharjoituksen jälkeen on kasvohoidon vuoro. Jokainen pääsee tekemään itselleen minikasvohoidon, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvohieronta ja loppuhoitotuotteet (seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide). Naamion vaikuttaessa teemme rentouttavan kauneusmeditaation. Olen suunnitellut kurssia varten Yin Your Skin® kasvohieronnan, jossa yhdistyy elementtejä japanilaisesta kasvohieronnasta, lymfasta ja klassisesta kasvohieronnasta. Päivän päätteeksi kaikilla on mahdollisuus ostaa oman ihotyypin mukaiset tuotteet kotiin. Maksuvälineenä tuotteille käy kortti.

Seuraava Yin Your Skin®:

Löydät tietoa muista joogakursseistani täältä.

Tervetuloa tutkimusmatkalle kehoon, mieleen ja ihoon!

Kuvat Katja Kokko ja Eeva Kolu