Yin Your Skin® – kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat

Yin Your Skin® on Katja Kokon suunnittelema kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi. 
Yin Your Skinin® sydämessä kohtaavat korealaisen ihonhoidon ainutlaatuinen tehokkuus, gua shan parhaat tekniikat, yin joogan meditatiivisuus ja sound healing.

Liity Yin Your Skin® yhteisöön täältä >

Yin Your Skin® – ikiaikaisten traditioiden viisaus ja moderni hyvinvointielämys

Yin Your Skin® on kauneudenhoitoa pintaa syvemmältä – se on kokonaisvaltainen hyvinvointielämys, joka vie sinut syvälle ja transformatiiviselle matkalle todelliseen itseesi. Opit korealaisen ihonhoidon metodit ja gua shan parhaat tekniikat, joilla saat välittömästi hoitolatasoisia tuloksia. Kehosta tulee virkeämpi ja kevyempi, ihosta silmin nähden kiinteämpi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Olo harmonisoituu.

Yin Your Skin® tuo kotiisi myös aistillisen yin-joogastudion. Ohjatut joogaharjoitukset meditaatioineen pysäyttävät sinut kehosi ja mielesi äärelle. Harjoitukseen yhdistyvä, taianomainen visuaalinen matka pohjolan luontoon irrottaa sinut arjestasi ja vie sinut kauas kiireestä. Lumoava äänimaisema ja sen hoitavat vaikutukset virittävät sinut syvään yhteyteen oman itsesi kanssa.

Oman kehon, mielen ja energian hoitamisella on valtava merkitys hyvinvoinnillemme. Tulokset näkyvät aitona kauneutena – sisältä kumpuavana, selittämättömänä hehkuna ja vilpittömänä rakkautena itseämme kohtaan.

Gua sha – kirkas ja kiinteä iho

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, joka on hiljattain noussut johtotähdeksi tehokkaimpien kauneustrendien taivaalle. Kosmeettinen gua sha -hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. 

Gua shassa ihoa käsitellään useimmiten jade-, ruusukvartsi- tai bian-kivestä valmistetulla lastalla. Hoito vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Gua shan jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti. 

Gua sha herättää kasvoille upean hehkun jo muutaman minuutin käsittelyllä, säännöllisen hoidon vaikutuksista puhumattakaan. Gua shan tuloksista nauttiakseen ei tarvitse olla kosmetologi. Yin Your Skininin® avulla opit parhaat tekniikat nopeasti. 

Korealaisen ihonhoidon ainutlaatuisuus

Etelä-Korea on hallinnut kosmetiikkamarkkinoita vuosikausia. Korealaisessa kauneudenhoitofilosofiassa on aina tiedetty, että parhaat taiat syntyvät oikeanlaisilla rutiineilla. Yin Your Skin® esittelee korealaisen kauneudenhoidon ylivoimaiset strategiat ja opastaa sinut suorinta reittiä parhaiden tulosten lähteille.

Kun kosketat ihoasi, hermostosi rentoutuu ja opit näkemään ja tuntemaan ainutlaatuisen kauneutesi. Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini, tasapainoiset elämäntavat ja itsestä huolehtiminen ovat takuuvarma tie hyvinvoivaan, hehkuvaan ja kauniiseen ihoon. Yin Your Skinissä® Katja yhdistää kaikki tärkeimmät, kahden vuosikymmenen mittaisen uransa aikana oppimansa holistisen kauneuden kulmakivet. 

Yin jooga – transformatiivinen antautumisen harjoitus

Yin joogan vahvat vaikutukset yltävät niihinkin kehon ja mielen syvimpiin kerroksiin, joiden kuulumisia on usein arjen keskellä haastavaa tavoittaa. Yin jooga hiljentää tehokkaasti levotonta mieltä, avaa luovuutta ja tekee tilaa uudelle. Se on myös keventävä kauneusrutiini, joka vapauttaa kiristyksiä ja parantaa sekä nesteiden että energian virtausta kehossa. 

Yin your skin® sisältää kaksi erilaista yin joogaharjoitusta ja ohjatun meditaation. 90 minuutin syväluotaava harjoitus vie sinut meditatiiviselle sukellukselle itseesi ja kehoosi, 30 minuutin täsmäharjoitus sen sijaan tarjoaa virkistävän ja palauttavan hetken ja tasapainottaa energiasi. Olo virkistyy, keho keventyy ja mieliala kohottuu. Elinvoiman virtaus kehossa vahvistuu. Lopputuloksena on aidosti kaunis olo. 

Sound healing virittää kehon ja mielen

Ääni on energiaa, jonka voimme kuulla ja aistia väreilynä kehossa. Värähtelevä äänen silta koskettaa ja vie meidät näkymättömään maailmaan, arkisen hälinän tuolle puolen. Sound healing virittää tietoisuuttamme ja mieltämme taajuuksille, joista käsin saamme yhteyden sisimpäämme ja tunteisiimme.

Yin Your Skin® täydentyy äänimaisemalla, jonka on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti IRENE, joka on muusikkoutensa lisäksi myös Reiki Master.

Yin Your Skinin® maisemassa IRENE:n ääni maalailee minimalistisia ja pohjoisen kuulaita harmonioita, jotka virittävät sinut kuuntelemisen tilaan. Yin joogan ja sound healingin yhdistelmä on voimallinen – se hiljentää sisäiset vetemme peilityyniksi. 

Yin Your Skin® – Tulossa elokuussa 2019/ Gua Sha by Katja Kokko -välineet ovat saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Jolie, Natural Goods Company, House of Organic, Biodelly, TwistBe, Eco Beauty Wellness sekä kaikki Ruohonjuuren myymälät ja verkkokauppa.

2019 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox