Yin Your Skin® on kehittelemäni täysin uniikki ja ennennäkemätön konsepti, joka yhdistää yin joogan ja ihonhoidon.

Workshopin tarkoituksena on luoda kokemus, millaista on pintaa syvemmälle vaikuttava kokonaisvaltainen ihonhoito sekä auttaa tuomaan se osaksi omaa arkea.

Teemme kurssilla 1,5 h mittaisen detox-vaikutteisen ja parasympaattista hermostoa aktivoivan yin joogaharjoituksen. Fyysisellä tasolla vaikutamme kehon mm. luihin, niveliin ja lihaskalvoverkostoon. Rauhallinen ja syvä hengitys rentouttaa ja auttaa vapauttamaan syvällä olevia sitkeimpiä jännityksiä. Energiatasolla stimuloimme meridiaanikanavia pyrkimyksenä poistamaan tukoksia, jotka estävät energian kulkemista vapaasti. Huomaat harjoituksen vaikutukset ihoon heti harjoituksen jälkeen: ihon väri ja silmät kirkastuvat ja turvotus laskee.

Yin joogaharjoituksen jälkeen on kasvohoidon vuoro. Jokainen pääsee tekemään itselleen minikasvohoidon, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvohieronta ja loppuhoitotuotteet (seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide). Naamion vaikuttaessa teemme rentouttavan kauneusmeditaation. Olen suunnitellut kurssia varten Yin Your Skin® kasvohieronnan, jossa yhdistyy elementtejä japanilaisesta kasvohieronnasta, lymfasta ja klassisesta kasvohieronnasta. Päivän päätteeksi kaikilla on mahdollisuus ostaa oman ihotyypin mukaiset tuotteet kotiin. Maksuvälineenä tuotteille käy kortti.

Järjestän keväällä 2018 neljä Yin Your Skin® -workshopia. Paikkana on joogasali Hyvinvoimala osoitteessa Merimiehenkatu 21.

Seuraava Yin Your Skin®:

Helmikuun Yin Your Skin® workshop on lauantaina 24.2. klo 12.00-16.00. Varaa paikkasi täältä. Helmikuun workshopissa käytämme etelä-afrikkalaisen Essen probioottisia ihonhoitotuotteita. Esse on tieteelliseen tutkimukseen pohjautuva hoitolasarja, jonka tuotteet ovat vegaanisia ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä maksua palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Yin Your Skin® -workshopiin voi osallistua kuka tahansa, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita.

Löydät tietoa muista joogakursseistani täältä.

Tervetuloa tutkimusmatkalle kehoon, mieleen ja ihoon!

Kuvat Katja Kokko ja Eeva Kolu