Yin Your Skin® – kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat

Yin Your Skin® on Katjan suunnittelema kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi. 
Yin Your Skinin® sydämessä kohtaavat korealaisen ihonhoidon ainutlaatuinen tehokkuus, gua shan parhaat tekniikat, yin joogan meditatiivisuus ja sound healing.

Liity Yin Your Skin® yhteisöön täältä >

Yin Your Skin® – ikiaikaisten traditioiden viisaus ja moderni hyvinvointielämys

Yin Your Skin® on ihonhoitoa pintaa syvemmältä – se on kokonaisvaltaista ja syvää oman kehon ja mielen hoitamista, jonka tulokset näkyvät sisältä kumpuavana, selittämättömänä hehkuna. 

Yin Your Skinin® avulla opit tehokkaat gua sha -tekniikat, jotka tuovat välittömästi omaan ihonhoitoosi hoitolatasoisia, näkyviä tuloksia. Ohjatut meditaatiot ja aistilliset joogaharjoitukset vievät sinut transformatiiviselle matkalle itseesi.

Kehosta tulee virkeämpi ja kevyempi, ihosta silmin nähden kiinteämpi ja elinvoimaisempi. Olo harmonisoituu. 

Itselle antamallasi huomiolla on valtava vaikutus hyvinvointiisi ja omaan energiaasi. Yin Your Skin® tuo joogastudion ja korealaisen kauneushoitolan kotiisi ja pysäyttää sinut itsesi äärelle. Mieli rauhottuu läsnoloon ja yhteyteen – aidon kauneuden lähteille, estetiikkaa unohtamatta.

Yin Your Skin® – Tulossa elokuussa 2019Gua Sha by Katja Kokko -välineiden myynti alkaa touko-kesäkuussa 2019.

2019 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox