Blog

2

Whamisaa matkalaukussa

Whamisaa matkalaukussa

Kesälomakausi alkaa! Lomailitpa sitten kotimaassa tai kaukomailla, mökkimaisemissa tai paratiisirannalla, niin tehokkaiden luonnonkosmetiikka-aurinkovoiteiden lisäksi mukaan täytyy tietysti pakata purkki jos toinenkin. Pakkaushuolissa palvelee Whamisa ja sarjan kätevät, matkakokoiset luottotuotteet!

2

Inken purkkinurkka: kuminen kummajainen ja pari pätevää öljyä

Inken purkkinurkka: kuminen kummajainen ja pari pätevää öljyä

Kosmetiikkahommia seurailevat ovatkin saattaneet jo törmätä uuteen, ilmeisesti jo jonkinlaiseksi hittituotteeksikin muodostuneeseen jellyputsariin. Inken purkkinurkan testissä Oilixian versio kosmetiikkakummajaisesta – sekä saman merkin kaksi varsin pätevää kasvoöljyä.

1

Hiljentyminen totuuden edessä – Uusikuu Kaksosissa

Hiljentyminen totuuden edessä – Uusikuu Kaksosissa

Kaksosten hallitsijaplaneetta, tuo jumalten sanansaattaja Merkurius, on siirtynyt juuri uusikuuta edeltävänä päivänä Kaksosista Rapuun. Tämä tuo kommunikaatioon, viestintään, ajatteluun ja kaikkeen sanalliseen ilmaisuun aiempaa herkempää, subjektiivisempaa, tunteellisempaa ja runollisempaa sävyä.

17

Kesän iiseimmät meikkilookit

Kesän iiseimmät meikkilookit

Kesän iiseimmät meikkilookit syntyvät parilla tuotteella ja vaikka kokonaan ilman siveltimiä. Kaksi tärkeintä tuotetta ovat voidemainen monitoimipuikko ja iholle lämmintä sävyä tuova hohdevoide. Unohda puuterit, peitevoiteet ja peittävät tuotteet ja anna ihon kiiltää luonnollisesti!

11

Säärikarvojen ikuinen kadotus osa 2

Säärikarvojen ikuinen kadotus osa 2

Säärikarvojeni matka ikuiseen kadotukseen etenee hyvää vauhtia. Takana on nyt kaksi laserkäsittelyä ja karvat harventuivat ja muuttuivat hennommiksi jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Jos haluat eroon häiritsevistä ihokarvoista pysyvästi, on laser siihen ainoa keino. Lue kattavat kokemukseni laserista.

Kommentoi

Ajatuksia Kundaliinijoogapolultani

Ajatuksia Kundaliinijoogapolultani

Kerroin viime talvena kuinka Kundaliinijooga tuli alunperin elämääni 14 vuotta sitten ollessani varsin joogavastainen. Polkuni johti lopulta Kundaliinijoogaopettajaksi valmistumiseen viime syksynä ja nyt ajattelin avata ajatuksiani Kundiksesta ja yleensäkin joogasta vähän enemmän.

11

Kesän paras ystävämyynti

Kesän paras ystävämyynti

Perinteeksi muodostunut Natural Goods Companyn suuri ystävämyynti on taas täällä. Ystävämyynnin huikeat tarjoukset jopa 60 % alennuksella ovat voimassa perjantaista sunnuntaihin 8.-10.6.2018 Natural Goods Companyn verkkokaupassa ja tällä kertaa myös Museokadun Salon & Shopissa. Kokosin listan omista suosikkituotteistani.

12

Unelmien ratsastusloma Portugalissa

Unelmien ratsastusloma Portugalissa

Ratsastusloma Portugalissa oli niin satumainen, että mietin reissussa ettei kaverit usko tätä todeksi. En ole voinut kuvitella kuin villeimmissä unelmissani sellaista paikkaa, jossa me ratsastimme lusitanoilla luksuspuitteissa keskellä kauneinta Portugalin maaseutua. Reissu oli upeampi kuin yksikään joogaretriitti, jolla olen koskaan ollut.

9

Kun ammattilainen saa syödä sanansa

Kun ammattilainen saa syödä sanansa

Hypetin taannoin uuden ruotsalaisen meikkisarjan, Manasin, meikkejä, jotka vihdoin yltävät haastamaan Kjaer Weisin viimeistä piirtoa myöten viimeistellyllä pakkausdesignilla. Paitsi että manasin (hehheh) sarjan meikkivoiteen suurin piirtein maanrakoon, sillä laastimaisella koostumuksella voisi yhtä hyvin kitata umpeen reikiä kiviseinästä – kunnes tapahtui yllättävä juonenkäänne.

27

Kohti kesää: 7x must have aurinkotuote

Kohti kesää: 7x must have aurinkotuote

Buustaa rusketusta sisäisesti, korosta ruskettunutta ihoa upealla hohteella, vaihda meikkivoide auringolta suojaavaan kevyeen pohjaan, rusketu ilman aurinkoa ja viilennä iho auringonoton jälkeen – kokosin listan kesän must have -aurinkotuotteista.

8

Decolteen ja rintojen hoito – 5x tehotuote

Decolteen ja rintojen hoito – 5x tehotuote

Tietoisuus ihonhoidosta lisääntyy koko ajan ja korealaisen ihonhoitorutiinin myötä moni on oivaltanut ihonhoidon merkityksen ja alkanut panostaa ihonhoitoon eri tavalla kuin ennen. Kasvojen ihonhoitoon panostetaan ylivoimaisesti eniten, mutta helposti koko muu keho saatetaan unohtaa – erityisesti decoltee ja rinnat, joiden iholla aurinkovauriot ja ennenaikaisen vanhenemisen merkit näkyvät herkästi.

28

Ihonhoidon vuosikalenteri: kesä

Ihonhoidon vuosikalenteri: kesä

Kesä tuli rytinällä tänä vuonna ja onneksi niin, koska viime vuonna se taisi jäädä melkein kokonaan välistä. Ihonhoidon vuosikalenterikin on nyt aika päivittää kesään. Neljän vuodenajan sijasta ihonhoidon vuosikalenterissa on viisi vuodenaikaa; kesä jakautuu varsinaiseen kesään ja loppukesään, koska niiden ihonhoitosuositukset poikkeavat hieman toisistaan.

4

Virtahepoja makuuhuoneessa

Virtahepoja makuuhuoneessa

Jos joku olisi sanonut minulle kaksi vuotta sitten, että kodissani on nyt vaaleansiniset seinät ja seinällä on jättikokoinen kultakehyksinen taulu, jossa on virtahepoja ja kaikki sateenkaaren värit, olisin pitänyt häntä hulluna. Mutta ihan itse menin ja hankin virtahevot makuuhuoneeseeni ja nyt ne tulevat jo uniinkin.

16

C-vitamiinitankkaus

C-vitamiinitankkaus

C-vitamiini on kosmetiikassa hyaluronihapon ohella suosituin aktiiviaine. Vaikka sen luvatut vaikutukset ovatkin tutkimusten mukaan hyvät, liittyy C-vitamiinin käyttöön kosmetiikassa monia haasteita, jotka käytännössä tuhoavat hyvän raaka-aineen vaikutukset. Siksi ei ole saman tekevää millaisessa muodossa C-vitamiini tuotteissa on, jotta tehot saadaan oikeasti käyttöön. Ranskalainen huippuammattilaisten kehittämä cosmeceutical-sarja Novexpert on vienyt C-vitamiinin uudelle tasolle.

18

Villikukkaihastus

Villikukkaihastus

Uhana Design on tamperelainen design-yritys, joka valmistaa vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita. Uudesta Aamukaste -home collectionista löytyy mm. silkkiaamutakki ja meikkipussi, joissa on ihanan kesäiset Italiassa painetut villikukkaprintit. Lisäksi Uhana on valmistanut yhteistyössä Frantsilan kanssa kaksi ihonhoitotuotetta – kasvoöljy päihittää jopa kulttimainetta nauttivan Vintner’s Daughterin.