Inken purkkinurkka

Inken purkkinurkka: ruusuja ystävälle (ja itselle)

Inken purkkinurkka | 27.11.2021 | Inke

Tuotteet saatu testiin.

Yksi kaikkien aikojen lempparisarjoistani? Neal’s Yard Remedies. Jokin noissa aromaterapeuttisissa, syvissä ja oikeasti hemmottelevissa tuoksuissa sekä sinisissä apteekkipulloissa vain vetoaa – sen lisäksi, että tuotteet ovat aina olleet tarkoituksiinsa tosi toimivia. No, entäpä yksi kaikkien aikojen lempparituoksuistani? Ruusu!

Jaaaa yllätys yllätys: päivän agendalla onkin mehustella näiden kahden yhteenliittymää eli käsitellä Neal’s Yard Remediesin Wild Rose -sarjan uudet kasvotuotteet.

Neal’s Yard Remediesin Wild Rose -sarjan koostumukset on mietitty ihoa ravitseviksi ja kirkastaviksi. Sarjan todellinen starba on ihoa heleyttävä villiruusunmarjaöljy, joka on peräisin Puolasta sekä Serbiasta. Käsin kerätyt marjat kylmäpuristetaan tuoreeltaan paikan päällä. Siivu sadosta itse asiassa jätetään lintujen syötäväksi, jotta homma olisi kestävän kehityksen mukaista ja saadut raaka-aineet eettisiä.

No mutta mutta, pidemmittä puheitta – ruoditaanpa ruusuinen purkki kerrallaan!

Hellävaraisesti kuoriva kasvovesi/hoitoneste:
Neal’s Yard Remedies Wild Rose AHA Toner

Luonnollisia hedelmähappoja sisältävä Wild Rose AHA Toner -liemi kuorii ihoa hellävaraisesti ja sitä uudistaen. Limekaviaarin uute ja sitruunahappo kuorivat ihoa samalla kun aloe vera sekä kasvipohjainen glyseriini kosteuttavat sitä. Jokainen iho on toki oma yksilönsä, mutta lähtökohtaisesti tuote sopii myös herkälle iholle. Voi levittää kasvoille joko pumpulilapun tai vastaavan avulla, mutta itse taputtelen sitä sopivan kerroksen hoitonesteen omaisesti – pois sitä ei siis missään nimessä tarvitse tai ole tarkoitus huuhdella.

Kuten olen jo aiemminkin tainnut kertoa, oma ihoni reagoi miedompiin happoihin tätä nykyä pääsääntöisesti jo tosi kivasti, ja tämänkaltaisista tuotteista saan lähtökohtaisesti heleyttä ­joko välittömästi tai ihan viimeistään pienen odottelun jälkeen. Tällaista tuotetta voin minäkin käyttää joka päivä, ja mielummin valitsenkin sellaisen tuotteen, josta ei tarvitse miettiä, uskaltaako sitä laittaa tänäänkin vai pitäisikö pitää vielä pari päivää breikkiä… No, jos tästä horinasta nyt jotain pitäisi sitten osata päätellä niin se, että tykkään kovasti juuri tästä hoitonesteestä ja se sopii iholleni erinomaisesti!

Heleyttävä ja kirkastava kasvovoide:
Neal’s Yard Remedies Wild Rose Glow Day Cream

Jaa että mitenkä saa välittömästi jakamattoman huomioni? Huutamalla sanaa ”glow”. Toimii näemmä myös purkin kylkeen kirjoitettuna.

Sarjan heleyttävä kosteusvoide on koostumukseltaan mukavan kevyt ja juokseva – humpsahtaa ihoon hetkessä. Villiruusunmarjaöljyn lisäksi voide sisältää mm. kaikkien kosteusfriikkien kaipailemaa hyarulonihappoa, ravitsevaa rypäleensiemenöljyä, kirkastavaa oliivinlehtiuutetta sekä ravitsevaa kaakaovoita.

Katsetta kirkastava silmänympärysvoide:
Neal’s Yard Remedies Wild Rose Eye Brightener

Söötistä pikkutuubista löytyy täsmätavaraa herkälle silmänympärysiholle. Kevyt ja kosteuttava tuubi sisältää villiruusunmarjaöljyn lisäksi vihreää teetä ja hyarulonihappoa, jotka kosteuttavat, häivyttävät tummuutta ja laskevat turvotusta. Kiva lisä ruusuisen joukon jatkoksi – yllättävän harvassa sarjassa silmänympärysvoide loppujen lopuksi on, vai olenko yksin tämän mielipiteeni kanssa?

Kevyt ja heleyttävä kasvoöljy:
Neal’s Yard Remedies Wild Rose Glow Face Oil

Okei, spoilerivaroitus: jos tämän linjan uusista tuotteista pitäisi valita suosikkini, ottaisin tämän öljyn! Kevyt ja supersukkelasti imeytyvä öljy oikein hulisee ihoon ja on lempparini meikin alle. Ei liian tuhti eikä mitenkään rasvainen, mutta tosi kuulaaksi heleyttävä koostumus sisältää kasvipohjaisia omega-rasvahappoja sekä muun muassa kosteuttavaa ja korjaavaa oliivinlehtiuutetta. Kokeile ihmeessä, jos kaipaat vähän kepeämpää öljyä vaikkapa päiväkäyttöön!

Ikisuosikki ja ratkaisu (about) kaikkeen:
Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Kumpikohan lista on nopeammin tehty: asiat, joihin tätä Nealsin klassikkovoidetta voi käyttää vai ne, joihin sitä ei erityisesti kannata kokeilla? No, vaikka jälkimmäinen luettelo olisi varmaan nopeammin valmis, pitäydyn nyt kuitenkin esimerkittämään omat suosikkikäyttökohteeni tälle monitoimituotteelle. Yhdestä purkista löytyy siis muun muassa puhdistusbalmi (pakkaus muuten sisältää myös musliiniliinan!), tuhti yövoide kasvoille, kuivien jalkojen, kynsinauhojen, polvien, kyynärpäiden ja sen sellaisten tehohoitaja sekä esimerkiksi näppyarpien parantumisen vauhdittaja. Jos et ole vielä tähän purkkiin tutustunut, niin tutustu ihmeessä – keksit sille kyllä käyttöä! Sisältää villiruusunsiemenöljyä (ylläriii) selä mm. purasruohoa, hamppua ja rosmariinia.

Jos siis etsit esimerkiksi uutta sarjaa kokeiltavaksi, jotain takuulla moneen makuun ja ihoon sujahtavaa joululahjapakettia tai vaikkapamahdollisia tulevaisuuden luottotuotteita, Neal’s Yard Remedies on aina hyvä lähtökohta tällaisiin etsintöihin ja uusi Wild Rose -sarja oikein todennäköinen, oikea vastaus moniin kysymyksiin. Nyt kun mietin, en muista, että olisin koskaan testannut Nealsilta mitään tuotetta, josta en olisi lainkaan pitänyt, päinvastoin – siniset apteekkipullot ja huumaavat tuoksut ovat jo syy sinänsä suositella sarjaa, mutta mintissä ovat sisällöt muutenkin!

Miljoona ruusua? Yes please!

Avainsanat: ,