Inken purkkinurkka

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät 12.–16.5.2021 – teemana ihana aurinko

Inken purkkinurkka | 12.5.2021 | Inke

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Purkkinurkan Inke on auringon ja alennusmyyntien ystävä.

Ei kevättä ilman House of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviä! Suoraan asiaan: odotetuista odotetuimmat alepäivät laitetaan käyntiin keskiviikkona 12.5. ja ne jatkuvat aina sunnuntaihin, 16.5. saakka.

Monelle kuvio onkin jo tuttu, mutta jos ei vielä sattuisi olemaan niin kerrataanpa, mistä on kyse ja miten homma toimii. Jokaisena Luonnonkosmetiikkapäivien viikonpäivänä tuntuvaan alennukseen tulee oma kokoelmansa loistavaa luonnonkosmetiikkaa, ihan laidasta laitaan. Aletuotteita on tarjolla rajattuja eriä, joten kannattaa siis olla ripeä ja nappailla mieluisat tuotteet koriin sekä kiikuttaa ne kassalle saman tien.

Eikä huolta siitä, jos oman ostoslistan tuotteet sattuisivat jakaantumaan useammalle kamppispäivälle: kun kassalla alekoodille varattuun kenttään kirjoittaa koodin YHDISTÄ, eri päivinä tekemäsi tilaukset pakataan Luonnonkosmetiikkapäivien päätteeksi yhteen ja samaan pakettiin ja toimitetaan luoksesi ilman postikuluja.

Sen lisäksi, että olemme odottaneet Luonnonkosmetiikkapäiviä, voisin miltei väittää, että odotamme kaikki myös aurinkoa. Siksipä kevään Luonnonkosmetiikkapäivien teemana onkin aurinko, ja House of Organicin väki pyysi minua valkkaamaan omat, aurinkoiset suosikkini satojen alennukseen tulevien tuotteiden joukkoon.

Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksia (osaa niistä!) pääset selailemaan tästä kuvastosta ja minäpä jaan tähän vielä poiminnat, jotka itse tarjouslistalle toivoin.

Lähestyin tätä aurinkoteemaa taas tuttuun Purkkinurkka-tyyliin eli sopivasti sekoillen, joten täältäpä pesee kymmenen eri tavalla aurinkoista tuotetoivetta. Aurinkolasit silmille ja shoppaamaan!

KESKIVIIKKO 12.5.

Kun haluaisit haistaa auringon:

Haluaisitko, että kylppäriisi paistaisi aurinko? Okei! Löysinkin sulle juuri ikkunan, josta tulvii aina sisään täydellistä Italian auringonvaloa ja lämmintä kesätunnelmaa! Flow Cosmeticsin Cocolemon -vartalokuorinta tuoksuu nimittäin niin huumaavalta, että tuo mielleyhtymä on taattu. Otat siis purkin suihkuun mukaan, suljet silmät ja rapsuttelet tuhdilla voiteella kuolleet ihosolut pois huumaavasta aurinkotuoksusta samalla nauttien. Luomusitruuna, luomukookosöljy, luomusheavoi sekä Himalajan vuorisuola hoitavat ihon sileäksi ja pehmoiseksi.

Flow Cosmetics Cocolemon -vartalokuorinta, 20 € (norm. 27 €)

Kun aurinko loistaa poissaolollaan:

Kuten kaikki valitettavan hyvin tiedämme, Suomen kesään mahtuu yleensä myös niitä pilvisempiä päiviä. Yleensä jopa enemmän kuin aurinkoisia. Niinpä kesästä nauttimista ei kannata jättää säätiedotusten varaan, vaan suosittelisinkin kaikille hyviä suunnitelmia sadepäivien varalle. Yksi sellainen voisi olla Bybi Beautyn kultainen Acid Gold AHA -kasvonaamio, jonka avulla otat hehkuvat kesäkuvat – sekä naamiolla että ilman. Eipä kestä!

Bybi Beauty Acid Gold AHA Face Mask -kasvonaamio, 22 € (norm. 29,90 €)

Kun haluat oikein nauttia auringosta (tai nauttia auringosta oikein):

Itse pidän auringosta, vaikka en varsinainen auringonottaja olekaan. Monet tykkäävät relata ja pötkötellä rannalla, mutta minusta tulee silloin jostain syystä lähinnä levoton. Mutta vaikka en varsinaisesti itseäni grillaakaan, se ei anna minullekaan vapautusta aurinkosuojan käytöstä: aurinkoa kun voi saada liikaa myös sellaisissa olosuhteissa, kun sitä ei edes huomaa. (Viimeksi onnistuin polttamaan niskani pilvisenä ja viileänä päivänä ­– tosin olin silloin Guatemalassa ja vuorilla.) Pelaan aina varman päälle ja otan aina sen korkeimman tarjolla olevan suojakertoimen. Alga Mariksen SK50-aurinkovoidespray on luottotuubi: kevyt koostumus, mutta hiton hyvä suoja!

Alga Maris -aurinkovoidespray SK50, 21 € (norm. 28,90 €)

Kun haluat suojautua auringolta (tyylillä!):

Kesäisin tulee helposti lintsattua meikkaamisesta, mutta aurinkosuojasta ei kyllä parane lintsata pätkääkään. Kätevästi otan molemmat samasta purkista ja hoidan kasvoille sekä suojaa että tasaista, heleää sävyä Alga Mariksen sävyttävän aurinkovoiteen avulla. Suojakerroin voiteessa on 50, sävyjä on kolme (minulla Beige) ja voiteen peittävyys mielestäni kesäpäivään juuri sopivan heleä.                        

Alga Maris -sävyttävä aurinkovoide SK50, 21 € (norm. 27,90 €)                            

Kun haluat näyttää aurinkoa saaneelta:

Kesä katsotaan kalenterista – ja päivetys otetaan purkista. Zuii Organicin itseruskettava kasvovesi on itselle jo vanha tuttu luottotuote. Hitsin helposti vaikkapa vanulapulla kasvoille levitettävä neste sävyttää ihoa kauniisti ja asteittain eikä klähmää, tahmaa taikka muutoinkaan sotke muuta ihonhoitorutiinia. Tällä on ihan hitsin hankalaa epäonnistua – ellei jopa mahdotonta!

Zuii Organic Flora Gradual Tanning Water -asteittain ruskettava kasvovesi, 20 € (norm. 26,90 €)

TORSTAI 13.5.

Kun haluaisit nähdä auringon:

Eihän se haittaisi, jos kylppärin kaapissa olisi purkki, joka jo pelkällä olemuksellaan muistuttaisi auringosta. Ei varmaan tarvitse erikseen selittää, miksi tästä Bybi Beautyn Super Greens -kasvonaamiosta tulee mieleen oikein kirkas auringonsäde… Varsin valoisaa kamaa on sisältökin: iloisen vihreä, puhdistava ja tasapainottava naamio jättää jälkeensä oikein aurinkoiset kasvot.

Bybi Beauty Super Greens -kasvonaamio, 18 € (norm. 23,90 €)

PERJANTAI 14.5.

Kun aurinko ei todellakaan paista:

Kesä on kesä on kesä – lähtökohtaisesti miltei kaikki on mukavampaa kesäkuukausina! En nyt haluaisi pilata keneltäkään mitään, mutta niinkin on saattanut tapahtua, että kesä on tuonut mukanaan kaiken hyvän lisäksi myös kutinaa, ihottumaa, lommoja, ruhjeita, hiertymiä ja paukamia. Onneksi Flow Cosmetics purkitti hieman arktista aurinkoa näiden pelastukseksi! Arctic Sun Repair Balm -tehovoide auttaa, hellii ja lohduttaa, jos ihoon sattuisi ilmaantumaan eletyn kesän merkkejä. Eipä siis muuta kuin kohti yötöntä yötä.

Flow Cosmetics Arctic Sun Repair Balm -intensiivinen salva, 17 € (norm. 23 €)

LAUANTAI 15.5.

Kun haluat hehkua kuin aurinko:

Ei kesämeikkiä ilman hohtoa! (Ei myöskään talvimeikkiä ilman hohtoa, mutta palataan tähän syksymmällä.) Tämä Bybi Beautyn pikkuinen ja megasöpö purnukka sisältää hohtavalla, pronssisella helmiäisellä sävytettyä Babe Balm -hittivoidetta, jota voi taputella lennosta poskipäille, amorinkaarelle, huulille ja minne ikinä nyt sattuukaan ekstrakuultoa kaipaamaan. Tässä tuotteessa on kesäfiilistä kerrassaan ja suosittelen, että jos tilaat, niin tilaat kavereille kans: tätä purkkia on nimittäin mahdotonta kaivaa kassista saatikka levitellä kasvoilleen ilman ihastelujen tulvaa.

Bybi Beauty Babe Balm Bronze Highlighter -hehkuvoide, 13 € (norm. 18,90 €)

SUNNUNTAI 16.5.

Kun todellakin näytät aurinkoa saaneelta:

En halua edes kuvitella tilannetta, jossa joku pääsisi palamaan­ – hei kamoon, Luonnonkosmetiikkapäivillä oli hiton hyvät aurinkovoiteet tarjouksessa ja kaikkea! No, tekevälle voi sattua kaikenlaista ja onhan se myös niin, että ihoa voi helliä, vaikka mitään ikävää ei sille olisikaan tapahtunut. Aurinkopäivän päätteeksi suosittelen siis ihanaa, viilentävää suihkua sekä reilua kerrosta superkosteuttavaa ja rauhoittavaa Alga Mariksen After Sun -voidetta. Sen verran hyvää settiä tuubista löytyy, että itse olen saattanut joskus käyttää tätä Suomen talvessakin…After Sun on myös erittäin pätevä After Shave!

Alga Maris After Sun -emulsio, 14 € (norm. 18,90 €)

Kun haluaisit maistaa auringon:

Kaipaat siis kesän makua? Suosittelisin mansikoita, jäätelöä, roseeviiniä ja… Mehukasta huulirasvaa! Itse pakkaan kesäkassiin kaksi Hurraw’n loistotuubia: toisen joka kiistatta maistuu kesältä ja toisen, joka suojaa huulia päivänpaisteelta. Trooppinen papaija-ananas on taattua kesähittikamaa ja Sun Balmin SK15 tulee takuulla tarpeeseen, jos aikoo auringossa yhtään pötkötellä.

Hurraw-huulivoiteet Sun Balm SK15 ja Papaija-Ananas, 4 € (norm. 5,90 €)

Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskuvaston löydät täältä.

Muista: koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja useamman päivän tilaukset samaan pakettiin. Tilausten toimitus alkaa Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen ma 17.5.

Avainsanat: , , , , ,