Info

Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Katja Kokko
kosmetologi | akupunktiohoitaja | meikkaaja | tuotekehittäjä | jooga-opettaja | tietokirjailija

Biografia

Katja Kokko on työskennellyt kauneudenhoitoalalla 24 vuotta. Hän on arvostettu kosmetologi, luonnollisen ihonhoidon erityisasiantuntija, lisensoitu akupunktiohoitaja ja joogaopettaja. 

Katjan osaamisalueisiin kuuluu kosmetologia, perinteinen kiinalainen lääketiede, kosmeettinen gua sha, sidekudosmanipulaatio, manuaalinen lymfaterapia, kasvorefleksologia ja luonnonkosmetiikan formulointi. Katja kouluttaa aktiivisesti kauneusalan ammattilaisia ja akupunktiohoitajia kehittämäänsä Yin Your Skin -hoitoprotokollaan.

Tietotaitonsa jatkuvan kehittämisen ja opiskelun myötä Katja on kartuttanut rautaisen ammattitaidon ihonalaiseen maailmaan. Hänen erityisasiantuntijuutensa keskittyy erityisesti sisäisen hyvinvoinnin ja ulkoisen hehkun välillä olevaan näkymättömään siltaan. Katja on pyhittänyt koko työuransa holistiselle kauneudelle. Hänen ammattitaitonsa on koskettanut monia ihoja ja sydämiä.

Katjan laaja näkemys sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudesta ja luonnonkosmetiikan ilmiöittämisestä on versonut myös kansainvälistyneen edelläkävijän, Jolie Organic Health & Beautyn, josta hän myi osuutensa vuonna 2014.

Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan (2015) Katja saattelee lukijansa aidon kauneuden lähteille – itsensä kuuntelemisen ja oman ainutlaatuisuuden arvostamisen ääreen. Vaikka Katjalla on vahva ote kauneusmaailman trendeihin ja taito tunnistaa seuraavan hetken hitit ja helmet, hän toimii omassa työssään suunnannäyttäjänä kestävän kauneusideologian tielle. Aidon kauneuden filosofiassa kunnioitetaan ympäristöä ja avataan kehoa ja mieltä, jotta jokaisen naisen sisällä villinä kasvavan luonnon kauneus pääsee säteilemään vapaasti ulospäin. Katjan toinen kirjan Kuulaan kaunis ilmestyi helmikuussa 2019 (Gummerus). Kuulaan kauniissa paneudutaan syväluotaavasti korealaisen ihonhoidon filosofiaan ja monimuotoiseen kauneudenhoitoperinteeseen.

Aidon kauneuden filosofiassa kunnioitetaan ympäristöä ja avataan kehoa ja mieltä.

Katja työskentelee ihonhoitosarjojensa (Djusie ja Yin Your Skin) parissa. Kosmeettisesta gua shasta, yin joogasta ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta voi nauttia kuka tahansa Katjan luoman Yin Your Skin verkkokurssin parissa.

Kunnianhimoisen tuotekehitystyön lisäksi Katja tekee säännöllisesti hoitotyötä omalla vastaanotollaan Helsingissä ja Pariisissa. Hoidot sisältävät kosmeettista gua shata, akupunktiota, kosmeettista akupunktiota ja manuaalista lymfaterapiaa. Katja tunnetaan hoitavista käsistään ja ainutlaatuisesta syvyydestä, jolla hän kohtaa jokaisen asiakkaansa. Katjan hoitoja kuvaillaan usein transsia muistuttaviksi matkoiksi, joilla rentoutuminen valtaa kehon ja mielen.

Katjan valtavana luonnonkosmetiikan tietopankkina tunnettu sivusto esittelee luonnonkosmetiikan tuoreimmat ilmiöt lukijoilleen tinkimättömästi, intohimolla ja tarvittaessa myös kriittisen seulan läpi, pilke silmäkulmassa.

Katjan holistisen ihonhoidon palvelut löytyvät täältä.

Work with me

Aidosti kaunis – yhteistyötä yrityksille

Sivustoni on Suomen luetuin ja arvostetuin luonnonkosmetiikkaan ja holistiseen ihonhoitoon keskittynyt media. Olen työskennellyt kauneuden parissa jo kaksi vuosikymmentä ja sydämeni kutsumus on toimia aidon kauneuden filosofian sanansaattajana. Jaammeko yhteisen mission? Vahvistan ilolla tiimiäsi.

Work with me

Olen tuottanut vuosien varrella valtavan määrän sisältöyhteistöitä luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Matka on ollut mahtava ja on ollut hienoa olla mukana rakentamassa monen brändin menestystarinaa Suomessa. Sydämeni kutsumus on kuitenkin ollut oman ihonhoitosarjan luominen ja osaamiseni jakaminen toisille ammattilaisille. Omien ihonhoitosarjojeni, Djusien ja Yin Your Skinin myötä on aika jättää sisältöyhteistöiden tekeminen ja keskittyä uusiin asioihin.

Palveluni ovat tällä hetkellä saatavilla kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille Yin Your Skin Pro kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutuksen muodossa. Kuluttajat voivat oppia kanssani kosmeettista gua shaa, yin-joogaa ja kokonaisvaltaista ihonhoitoa Yin Your Skin® verkkokurssilla. Hoitoni ovat saatavilla verkkokurssin ostaneille asiakkaille.

Yhteydenotot: info(at)katjakokko.com

Katja Kokko - Work with me

2024 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox