Info

Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Katja Kokko
kosmetologi | meikkaaja | tuotekehittäjä | jooga-ohjaaja | tietokirjailija

Biografia

Katja on inspiroinut naisia aitoon kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on koulutukseltaan muun muassa kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä ja joogaopettaja. Lisäksi hän on kouluttautunut kasvorefleksologiassa, kosmeettisessa gua shassa, Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvassa perinteisessä gua shassa ja kasvojen sidekudoshieronnassa. Lista tutkinnoista ja koulutuksista löytyy täältä.

Katjan laaja näkemys sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudesta ja luonnonkosmetiikan ilmiöittämisestä on versonut myös kansainvälistyneen edelläkävijän, Jolie Organic Health & Beautyn.

Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan (2015) Katja saattelee lukijansa aidon kauneuden lähteille – itsensä kuuntelemisen ja oman ainutlaatuisuuden arvostamisen ääreen. Vaikka Katjalla on vahva ote kauneusmaailman trendeihin ja taito tunnistaa seuraavan hetken hitit ja helmet, hän toimii omassa työssään suunnannäyttäjänä kestävän kauneusideologian tielle. Aidon kauneuden filosofiassa kunnioitetaan ympäristöä ja avataan kehoa ja mieltä, jotta jokaisen naisen sisällä villinä kasvavan luonnon kauneus pääsee säteilemään vapaasti ulospäin. Katjan toinen kirjan Kuulaan kaunis ilmestyi helmikuussa 2019 (Gummerus). Kuulaan kauniissa paneudutaan syväluotaavasti korealaisen ihonhoidon filosofiaan ja monimuotoiseen kauneudenhoitoperinteeseen.

Aidon kauneuden filosofiassa kunnioitetaan ympäristöä ja avataan kehoa ja mieltä.

Tällä hetkellä Katja opiskelee Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemiassa akupunktiohoitajaksi ja työskentelee tuotekehityksen sekä Yin Your Skin® konseptinsa parissa, joka yhdistää korealaisen ihonhoidon, kosmeettisen gua shan, yin-joogan ja sound healingin. Katjan valtavana luonnonkosmetiikan tietopankkina tunnettu sivusto jatkaa aidosti kauniin lukijakuntansa kasvattamista. Se esittelee luonnonkosmetiikan tuoreimmat ilmiöt lukijoilleen tinkimättömästi, intohimolla ja tarvittaessa myös kriittisen seulan läpi, pilke silmäkulmassa.

Katjan holistisen ihonhoidon palvelut löytyvät täältä.

Work with me

Aidosti kaunis – yhteistyötä yrityksille

Sivustoni on Suomen luetuin ja arvostetuin luonnonkosmetiikkaan ja holistiseen ihonhoitoon keskittynyt media. Olen työskennellyt kauneuden parissa jo kaksi vuosikymmentä ja sydämeni kutsumus on toimia aidon kauneuden filosofian sanansaattajana. Jaammeko yhteisen mission? Vahvistan ilolla tiimiäsi.

Work with me

Tarjoan sisältöyhteistyötä ja konsultoin yrityksiä kansainvälisesti sekä luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä että brändien kehittämisessä. Minulla on laaja kokemus kauneusmarkkinoinnista, brändiviestinnästä ja luonnonkosmetiikan ilmiöittämisestä.

Tunnen kansainvälisen kauneusmaailman trendit ja seuraan niitä intohimoisesti. Vuosien varrella jalostuneen intuitioni ja näkemykseni ansiosta olen aina pari askelta aikaani edellä. Pidän uusien kokonaisuuksien luomisesta, sielukkaista ja tarinallisista brändeistä sekä tinkimättömästä ajattelusta.

HUOM. TÄLLÄ HETKELLÄ EN OTA VASTAAN UUSIA YHTEISTÖITÄ.

Bioni löydät täältä.

Katjan holistisen ihonhoidon palvelut kuluttajille löydät täältä.

Yhteydenotot: info(at)katjakokko.com

Katja Kokko - Work with me

2021 Katja Kokko
Info
WordPress Video Lightbox