Beauty

Aito kauneus kasvaa luonnossa villinä – niin myös meissä ihmisissä.Tässä osiossa tarjoilen sinulle laajan artikkelikirjaston luonnonkosmetiikasta, ihonhoidosta, kauneusrituaaleista ja tuotesuosituksista.

Latest editorials on Beauty

Beauty

Ihonhoitotuote, joka tekee kaiken

Full library on Beauty

testing out latest curiosities

Inken purkkinurkka
Inken purkkinurkka

Inken purkkinurkka

Kauneusilmiöitä ja purkkikummajaisia

Inke on parantumaton purkkihullu, joka perehtyy palstallaan purkkikummajaisiin ja kiinnostavimpiin kauneusilmiöihin. Purkkinurkassa kosmetiikkaa harrastetaan rakkaudesta lajiin ja aina pilke silmäkulmassa!

>>

great & affordable

Cheap & Chic
Cheap & Chic

Cheap & Chic

Edulliset ja laadukkaat helmet

Luonnonkosmetiikan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja joka tilanteeseen. Tältä palstalta löydät hinta-laatusuhteeltaan timanttisimmat luottotuotteet, jotka ovat läpäisseet tarkan seulani ja joita voin koko sydämestäni suositella.

>>

skincare solutions

Genuine Beauty Guide
Genuine Beauty Guide

Genuine Beauty Guide

Täsmävinkit ihonhoitoon

Oman ihotyypin ja sen tarpeiden tunnistaminen on toimivan kauneusrituaalin lähtökohta. Tältä palstalta löydät täsmäoppaita, joissa käsittelen yleisimpiä iho-ongelmia, jaan parhaat vinkkini ja tehokkaimmat tuotesuositukset.

underneath the skin

Yin Your Skin®
Yin Your Skin

Yin Your Skin®

Elämyksellistä ihonhoitoa

Suurta kiinnostusta herättänyt Yin Your Skin® on Katjan oma, aktiivisessa tuotekehityksessä oleva konsepti, jossa yin-joogan meditatiivisuus yhdistetään holistiseen ihonhoitoon. Lopputuloksena on pintaa syvemmälle luotaava, moderni ja elämyksellinen kauneuskonsepti. 

>>
2019 Katja Kokko
Info