Beauty

Uusi Yin Your Skin® Pro HELMI Facial Rejuvenation Gua Sha kasvolasta on myynnissä!

Beauty | 14.10.2021 | Katja Kokko

HELMI on oodi käsityötaidolle, harjoituksen tekemille mestareille ja harvinaislaatuisille hoitotuloksille.

Yhdeksän kuukautta mallien hahmottelua paperille. Kymmeniä roskiin lentäneitä suttupapereita. Intensiivistä viestinvaihtoa tehtaan kanssa ja melkein hanskojen heittäminen tiskiin, mutta onneksi en luovuttanut, sillä uusi Yin Your Skin® Pro HELMI Facial Rejuvenation Gua Sha kasvolasta on vieläkin upeampi ja tehokkaampi, kuin mallia hahmotellessa osasin kuvitella!

Tähän mennessä Yin Your Skin® tuoteperheen bian-kivinen JALO on ollut gua sha välineiden kruununjalokivi ja sitä se on edelleen, mutta nyt joukkoon liittyy vielä HELMI, joka on todellinen oodi käsityötaidolle, harjoituksen tekemille mestareille ja harvinaislaatuisille hoitotuloksille.

HELMI lastassa yhdistyvät visioni, jotka ovat syntyneet Jalolla toteutetusta käytännön työstä sekä ideoista, mitä olen saanut lukuisia gua sha välineitä kokeiltuani. Helmessä yhdistyvät kaikki parhaat ideat ja ominaisuudet, jotka on toteutettu käytännöllisellä tavalla. Lasta on monipuolinen ja moniulotteinen, mutta ei monimutkainen ja se toimii symmetrisesti kasvojen molemmilla puolilla. Monen kiinnostavan gua sha välineen toiminta tyssää käytännössä juuri monimutkaisuuteen ja epäsymmetrisyyteen. HELMI sen sijaan toimii täydellisesti kasvojen jokaisessa kohdassa ja molemmilla puolilla.

HELMI on ammattilaistason kosmeettiseen gua shaan suunniteltu kasvolasta, joka on saatavilla vain Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneille ammattilaisille ja heidän asiakkailleen. Valkoisesta jadesta valmistettu lasta on ainutlaatuisesti muotoiltu taikakalu, joka taitajansa käsissä paljastuu Yin Your Skin® tuoteperheen kaikkivoipaisimmaksi työvälineeksi. Ulkonäöltään minimalistiseen lastaan kätkeytyy aimo annos funktionaalista viisautta, ergonomista hienostuneisuutta ja ylivoimaista tehokuutta.

HELMI lastalla aikaansaaduista hoitotuloksista voi nauttia koulutetun Yin Your Skin® Pro ammattilaisen käsittelyssä. HELMI on saatavilla vain Yin Your Skin Pro® -koulutuksen käyneille ammattilaisille ja heidän asiakkailleen. Lastan kotikäyttöön hankkiva saa linkin opetusvideoon, jonka kautta HELMI lastan salat aukenevat ja tekniikan opettelu käy kätevästi. Sitoutuneesta HELMI lastan käyttäjästä voi ajan saatossa kuoriutua kosmeettisen gua shan itseoppinut mestari. 

Lastan pitkä saharaitareuna ja kouruosa tuovat erityistä tehokkuutta ihon napakoittamiseen sekä sidekudosjännitysten vapauttamiseen. Teräväsakarainen U-kulma istuu täydellisesti niskaan ja leuankärkeen ja tehostaa akupisteiden käsittelyä. U-kulman lyhyet sivut mahdollistavat tarkkuutta vaativan ja äärimmäisen tehokkaan työskentelyn silmien ja suun ympärillä.

HELMI on saatavilla yksinoikeudella Liinu’n Organic Beautysta 27.10. asti

HELMI on myynnissä ainoastaan Liinu’n Organic Beautyssa 27.10. asti. Tämän jälkeen se on saatavilla myös muilta Yin Your Skin® Pro ammattilaiskoulutuksen käyneiltä kosmetologeilta ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoilta. Tarkista lähimmän Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneen ammattilaisen sijainti täältä.

Ostaessasi HELMI lastan saat linkin ohjevideoon, jolla opastan yksityiskohtaisesti lastan käytön ja tekniikan dekolteelle, kaulaan, niskaan ja kasvoille. Lisäksi saat linkin HELMI lastalla toteutettavaan pikahoitoon.

Osta HELMI täältä.

Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haasteeseen!

Jos et ole vielä tutustunut kosmeettiseen gua shaan, tumpeloit tekniikan kanssa tai et yksinkertaisesti saa näkyviä tuloksia, kolmen päivän mini gua sha -haaste on sinulle! Tämän intensiivisen minihaasteen aikana väännän kosmeettisen gua shan tekniikan salat rautalangasta niin, että tuloksilta ei voi välttyä. Moni on koittanut tehdä hoitoja You Tube -videoiden kautta, turhautunut ja heittänyt gua sha välineet kaapin pohjalle pölyttymään. Ei mikään ihme, sillä tekniikka pitää oivaltaa perusteellisesti, jotta tuloksia saa aikaan.

Kolmen päivän mini gua sha -haaste toteuteaan kolmena peräkkäisenä päivänä kahden tunnin live-webinaarein. Lähetyksistä jää videotallenteet, jotka on katsottavissa kuukauden ajan haasteen alkamisesta – ei siis huolta, jos et pääse live-lähetyksiin paikan päälle.

Seuraava haaste starttaa huomenna 15.10. klo 18. Tänään on viimeinen mahdollisuus ilmoittautua mukaan! Haasteen hinta on 55 € ja se sisältää webinaarien lisäksi 10 % alennuksen gua sha välineisiin (ei koske Helmi-lastaa) ja Sileä kasvoöljyyn sekä 30 € alennuksen Yin Your Skin® Complete Experience verkkokurssiin. 

Ilmoittaudu mukaan haasteeseen täältä.

Toivottavasti HELMI löytää tiensä teidän gua sha rutiineihin – se nostaa kosmeettisen gua shan tekniikan ja tulokset seuraavalle tasolle!

Kuvat Riikka Kantinkoski

Avainsanat: , , ,