Beauty

Yin Your Skin® Black Friday: kaikki verkkokurssit -30 % ja erä 2. laadun gua sha välineitä

Beauty | 22.11.2021 | Katja Kokko

Yin Your Skin verkkokurssi on aineeton, omaa hyvinvointia lisäävä kokonaisvaltainen kauneudenhoitoelämys.

Yin Your Skin verkkokurssit eivät ole alennuksessa juuri koskaan. Jatkuvien alennusten tarjoaminen pieteetillä tekemistäni kursseista tuntuisi täysin väärältä ja olen sen sijaan halunnut hinnoitella kurssit jo lähtökohtaisesti niin, ettei hinta olisi kynnyskysymys kurssille osallistumiseksi. Sain kuitenkin idean tarjota kurssini alennuksella Black Friday -kampanjassa vastaiskuna turhalle kuluttamiselle, sillä Yin Your Skin verkkokurssi on aineeton ja kaiken lisäksi kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävä kauneudenhoitoelämys.

Jos siis kaipailet jotain ihanaa, rentouttavaa, hemmottelevaa ja hyvinvointia edistävää tekemistä lähestyvän kaamoksen keskelle, niin nyt sinulla on harvinainen tilaisuus osallistua mille tahansa Yin Your Skin verkkokursseista 30 % alennuksella. En ole koskaan tarjonnut vastaavaa alennusta eikä ne harvat alennukset, mitä olen kursseistani antanut, ole koskaan koskeneet kaikkia kurssejani. Nyt voit siis valita minkä tahansa kursseista, mutta paras vaihtoehto on Complete Experience, sillä se tuo hyvinvointiretriitin kotiisi kaikilla herkuilla. 

Yin Your Skin Black Friday kampanja on voimassa ainoastaan perjantaina 26.11. joten merkkaa itsellesi kalenteriin muistutus, ettet missaa alennusta. Yin Your Skin gua sha välineistä on luvassa myös yllättävä tarjous zero waste -henkeen – löydät sen tämän postauksen lopusta.

Mikä Yin Your Skin kursseista sopii juuri sinulle?

Yin Your Skin kursseja on kolme erilaista:

Yin Your Skin Signature Experience

Yin Your Skin Signature Experience on kokonaisvaltainen hyvinvointielämys joka vie sinut syvälle ja transformatiiviselle matkalle todelliseen itseesi. Opit korealaisen ihonhoidon metodit ja kosmeettisen gua shan parhaat tekniikat, joilla saat välittömästi hoitolatasoisia tuloksia. Kehosta tulee virkeämpi ja kevyempi, ihosta silmin nähden kiinteämpi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Olo harmonisoituu.

Yin Your Skin Signature Experience tuo kotiisi myös aistillisen yin-joogastudion. Ohjatut joogaharjoitukset meditaatioineen pysäyttävät sinut kehosi ja mielesi äärelle. Harjoitukseen yhdistyvä, taianomainen visuaalinen matka pohjolan luontoon irrottaa sinut arjestasi ja vie sinut kauas kiireestä. Lumoava äänimaisema ja sen hoitavat vaikutukset virittävät sinut syvään yhteyteen oman itsesi kanssa.

Löydät kurssin tarkan sisällön täältä.

Yin Your Skin level 2 – Advanced Facial Gua Sha

Yin Your Skin level 2 – Advanced Facial Gua Sha verkkokurssi vie kosmeettisen gua shan uudelle tasolle. Opit kurssilla edistyneimmät tekniikat, jotka vaikuttavat ihon pintaa syvemmällä oleviin kerroksiin – sinne, mihin tehokkaimmatkaan ihonhoitotuotteet eivät yllä. Level 2 kurssille voi myös osallistua, vaikka ei olisi käynyt Signature Experience kurssia.

Löydät kurssin tarkan sisällön täältä.

Yin Your Skin Complete Experience

Yin Your Skin Complete Experience tuo kokonaisvaltaisen hyvinvointiretriitin kotiisi. Nauti aistillisista yin-joogaharjoituksista, lumoavasta äänimaisemasta ja opi kosmeettisen gua shan edistyneimmät tekniikat, joiden vaikutukset yltävät ihosta ytimeen.

Yin Your Skin Complete Experience sisältää molemmat Yin Your Skin kurssikokonaisuudet samassa paketissa, eli se yhdistää Yin Your Skin Signature Experience ja Yin Your Skin level 2 – Advanced Facial Gua Sha verkkokurssit.

Löydät kurssin tarkan sisällön täältä.

Kaikkien kurssien materiaalien käyttöoikeus on voimassa 8 kk. Jokaiseen kurssiin sisältyy lisäksi jäsenyys kurssilaisten suljettuun Facebook-ryhmään, joka on tärkeä lisäpalvelu kaikille kurssilaisille, sillä ryhmästä löytyy kymmeniä tunteja live-tallenteita kosmeettiseen gua shaan ja säännölliset live-lähetykset. Jäsenyys ryhmässä on ikuinen.

Yin Your Skinin äänimaiseman on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti ja pianisti IRENE. Äänimaailmassa yhdistyvät minimalistiset, syvän samettiset pianosoundit, ilmavat laulumelodiat ja tuudittava toisteisuus, jossa on helppo levätä. Kaikkien Yin Your Skinin videoiden äänimaisemat lepäävät rytmillisesti samassa leposykkeessä ja ankkuroivat kuulijansa pulssin juurevaan seesteisyyden tilaan. 

Verkkokurssit löytyvät alennettuun hintaan automaattisesti yllä olevien linkkien kautta.

Katso alta esittelyvideo Yin Your Skin Signature Experience kurssista.

Zero waste: rajoitettu erä 2. laatuisia Yin Your Skin gua sha välineitä

Yin Your Skin gua sha välineet valmistetaan täysin käsityönä. Kahta samanlaista ja väritykseltään samankaltaista välinettä ei ole. Joukkoon mahtuu joskus yksilöitä, jotka ovat liian ohuita, liian paksuja, liian pieniä, muodoltaan hieman epämuodostuneita tai väritykseltään sellaisia, että luonnollinen värivaihtelu muistuttaa erehdyttävästi likatahraa. Muutama kuukausi sitten saimme myös erän Jaloja, joita logon kaivertaja oli käsitellyt huolimattomasti ja ne olivat naarmuuntuneet ikävästi – mutta ei niin, että se vaikuttaisi lainkaan välineen tehon, esteettisyyteen kylläkin.

Gua sha välineet eivät ole perinteen mukaan olleet mitään koriste-esineitä (kuten niiden ei pitäisi muutenkaan olla!). Bian-kivestä valmistetut perinteiset välineet eivät kiillä lainkaan ja niiden pinta voi olla jopa hieman karhea. Xiuyan-jadesta valmistetut välineet voivat olla sameita, hieman naarmuisia eikä yksittäisillä värivaihteluilla ole ollut väliä, sillä ainoa merkittävä asia on tuotteen funktio. Esteettiset vaatimukset gua sha välineitä kohtaan ovat siis peruja länsimaisen kuluttajan vaatimuksista. Molemmat tehtaat, joiden kanssa teen yhteistyötä, ovat tottuneet minun koviin vaatimuksiini ja kommunikaatiomme sujuu nykyisin hyvässä ymmärryksessä, mutta kun käsityöstä on kyse, pieni virhemarginaali täytyy minunkin hyväksyä.

Vierailin muutama viikko sitten Tampereen varastolla, jossa Yin Your Skin gua sha välineet vastaanotetaan, laatu tarkistetaan ja tuotteet lähetetään eteenpäin jälleenmyyjille ja asiakkaille. Kävin samalla läpi vuosien varrella kuormista kertyneet 2. laaduksi tarkastuksessa määritellyt välineet ja päätin myydä ne superedullisesti Black Friday -kampanjassa, jotta yksikään väline ei joutuisi hukkaan. Tarjolla on erä Lovi-kampoja, Lahja-lastoja, Niva-lusikoita ja Kuulas-rullia 50 % alennuksella ja erä Jaloja 60 % alennuksella. Näissä kaikissa tuotteissa on esteettisiä erikoisuuksia, mutta käyttöön ne eivät vaikuta (tosin sanottakoon, että pihistin itselleni välineitä lajitellessa superohuen Lahja-lastan, sillä todella ohuella välineellä saa aivan huipputehot, se vain hajoaa helpommin, jos lasta kolahtaa mihinkään). 2. laadun välineitä on tarjolla niin kauan kuin tavaraa riittää ja luonnollisestikaan niillä ei ole vaihto-oikeutta eli ostaessasi 2. laadun välineen, hyväksyt niiden pienet virheet. 

Yin Your Skin 2. laadun gua shat löydät TÄÄLTÄ.

Toivottavasti tästä Black Friday -kampanjasta on sinulle aitoa hyötyä ja iloa!

Joogakuvat Riikka Kantinkoski

Avainsanat: , , , ,