Beauty

Suuri purkkigaala 2017: parhaat meikit

Beauty | 29.12.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Suuri purkkigaala on edennyt toiseksi viimeisiin osaansa, vuoden parhaisiin meikkeihin. Tämän jälkeen jäljellä on vielä timantinkova listaus cheap & chic -tuotteita. Purkkigaalassa on aiemmin jaettu pystit parhaille ihonhoitotuotteille, vartalotuotteille ja hiustuotteille.

Tämän vuoden päättää purkkinurkan Inken oma ja taatusti huumorilla maustettu listaus vuoden purkkikummajaisia ja kosmetiikkailmiöitä.

Vuoden 2017 parhaat meikit ovat:

1. Kjaer Weis Ravishing Highlighter
2. Lily Lolo huulikiilto sävy Clear
3. Dr. Hauschka Brow & Lash Gel
4. Nui Multi-Stick Poskipuna
5. Dr. Hauschka Volume Mascara
6. Estelle & Thild luomivärit
7. Dr. Hauschka Sävyttävä värineste
8. Zuii kulmakarvakynä
9. Kjaer Weis huulipuna
10. 100 % Pure Luminous Primer
11. Kjaer Weis Lustrous Bronzer
12. Nui Meikkivoide

Meikinpohjustaja

100 % Pure Luminous Primer

Silkkisin meikinpohjustusvoide, mitä olen ikinä kokeillut. Tasoittaa täydellisesti pienet juonteet ja epätasaisuudet iholta ja on kaiken lisäksi superhoitava tuote sisältämiensä antioksidanttien, kuten punaviinista valmistetun resveratrolin, C-vitamiinin ja vihreän teen ansiosta.

Tutustu paremmin kulttisarja 100 % Puren meikkeihin tässä postauksessa.

Meikkivoide

Nui Meikkivoide

Tänä vuonna elämääni asteli useampi aivan täydellinen meikkivoide. Tykkään vaihdella meikkivoiteita vuodenaikojen ja ihon kosteustasapainon mukaan. Nuin meikkivoiteesta tuli kuitenkin suosikkini, kun kaipaan (puoli)peittävyyttä ja kosteuttavaa meikkivoidetta. Lopputulos ei jää yhtään kuivakaksi ja tämä meikkivoide levittyy iholle kuin unelma häivyttäen vielä samalla juonteita. Lisäksi se ei rullaa lainkaan kosteusvoiteen päällä, jonka ansiosta sitä voi työstää iholla niin paljon kuin haluaa. En muuttaisi tässä meikkivoiteessa mitään ja tuotteessa on kyllä kaikki ainekset kulttituotteeksi!

Tutustu paremmin Nuin meikkeihin tässä postauksessa.

Korostustuote

Kjaer Weis Ravishing Highlighter

Kjaer Weisin uudesta kuultotuotteesta tuli heti ensikokeilulta suosikkini ja sitä onkin jo toinen purnukka menossa. Käytän tätä kuultovoidetta joka päivä, vaikka en käyttäisi muuta meikkiä. Kuultoaste on täydellinen (Inken mukaan 60 Wattia) ja se tuo kasvoille hillittyä valoa. Voiteen koostumus on silkkinen ja ohut, ja se levittyy erinomaisesti myös meikkivoiteen päälle tekemättä lopputuloksesta epämääräistä mössöä.

Tutustu Inken loistavaan kuultotuotevertailuun tässä postauksessa.

Varjostustuote

Kjaer Weis Lustrous Bronzer

Kjaer Weis lanseerasi yhdessä kuultovoiteen kanssa uuden aurinkopuuterin/varjostustuotteen, joka on myös voidemainen. Rakastan poskipunissa ja varjostus- sekä kuultotuotteissa voidemaisia koostumuksia, koska niillä saa luonnollisesti hehkuvan ja kuultavan lopputuloksen. Lustrous Bronzerissa on juuri sopiva annos valoa heijastavia pigmenttejä ja se on sävyltään hehkuvan lämmin, mutta ei liikaa oranssiin taittava. Koostumus on kuultovoiteen tapaan silkkisen ohut ja voide on helppo levittää ja työstää iholle.

Katso tekemäni videotutorial Kjaer Weisin uusilla meikeillä tästä linkistä.

Poskipuna

Nui Multi-Stick Poskipuna

Rakastuin tähän Nuin voidemaiseen poskipunaan (sävyyn Karamere) maailman nerokkaimman pakkausmekanismin vuoksi. Miten helppo voidemainen poskipuna onkaan levittää puikkomuodosta! Sen kuin piirrät viivat poskiin oikeaan kohtaan ja suttaat värin sormilla tasaiseksi.

Lue ohjeet poskipunan levittämiseen oikeaan kohtaan tästä postauksesta.

Ripsiväri

Dr. Hauschka Brow & Lash Gel & Dr. Hauschka Volume Mascara

Olin kahden vaiheilla parhaan ripsiväripystin kohdalla. Dr. Hauschkan tuuheuttavan ripsivärin lisäksi rakastuin palavasti myös Estelle & Thildin Long Lash Mascaraan (huom. ei Volume Mascara!) ja itse asiassa joka kerta, kun olen jossain Instastoorissa tai -kuvassa ollut Estellet ripsissäni, tulvii viestiboksini kysymyksistä mitä ripsiväriä minulla on. Dr. Hauschkan tuuheuttava ripsiväri pysyy kuitenkin mielestäni aavistuksen paremmin ja mielestäni sen koostumus myös säilyy pakkauksessaan parempana hitusen kauemmin. Täydellisten ripsien salaisuus piilee kuitenkin Dr. Hauschkan ripsi- ja kulmakarvageelissä, jonka levitän nykyisin aina ripsivärin alle käytinpä sitten mikä merkkiä tahansa ja lisäksi sudin sen ripsiin myös ripsivärittöminä päivinä, koska se pitää ripset taivutettuina koko päivän. Tämä on sarjassamme tuote, jota ilman et voi elää.

Katso tekemäni videotutorial Dr. Hauschkan ripsi- ja kulmakarvageelistä sekä tuuheuttavasta ripsiväristä tästä linkistä.

Kulmakarvaväri

Zuii kulmakarvakynä

En käytä nykyisin kulmakarvoissani väriä ellei minulla satu olemaan ns. bad brow day, eli karvat ovat taas kasvaneet jossain epäloogisessa järjestyksessä ja vaativat hieman huolittelua. Zuiin kulmakynä on tällöin paras apuri pienten kolojen ja epätasaisuuksien piilottamiseen, sen muistin kun olin käyttänyt muiden merkkien kulmakarvavärejä, mutta tartuin uudelleen tähän kynään loihtiessani Zuiin Suomi 100 -meikkilookia. Kynä on täydellisesti muotoiltu, jonka ansiosta sen käyttäminen on helppoja ja lopputuloksesta tulee tarkka.

Luomiväri

Estelle & Thild luomivärit

Estelle & Thild päätti sitten valmistaa maailman parhaat ja luomivärit ja ruotsalaiseen tapaan onnistui siinä. Värivalikoima on täy-del-li-nen, pigmentti ei lopu kesken, värit eivät karise, ne pysyvät hyvin ja pakkaukset ovat riittoisia. Väreistä löytyy mattoja ja metallinhohtoisia sävyjä, omat suosikkini ovat Icy Copper, Urban Earth ja Walnut. Kiitos näiden, innostuin pitkän tauon jälkeen uudelleen luomivärien käytöstä!

Huulipuna

Kjaer Weis huulipuna

Kjaer Weisin huulipunat ovat kertakaikkiaan täydellisiä. Rakastan niiden ihanan mattaa ja aavistuksen kuivakkaa koostumusta, joka pysyy huulilla todella pitkään. Värisävyt ovat tyylikkäitä ja suorastaan himottavia. Omia suosikkejani ovat sävyt KW Red, Believe ja Affection. Upean ja elegantin hylsyn ansiosta huulipuna on aina ilo kaivaa esille käsilaukusta. Jos huulipuna tuntuu liian kuivakalta, kannattaa sipaista sen alle sarjan uutta huulibalsamia.

Huulikiilto

Lily Lolo huulikiilto sävy Clear

En kuulu huulikiiltojen suurimpiin faneihin, mutta aina silloin tällöin tekee mieli sipaista huulet kostean ja täyteläisen näköiseksi. Kaikki kimallehippuset ovat huulikiilloissa mielestäni ehdoton nou nou, jonka vuoksi rakastan Lily Lolon huulikiiltoja ja erityisesti sävyä Clear, jonka läpikuultavan mehukas sävy tekee siitä maailman parhaan huulikiillon. Valikoimasta löytyy myös todella herkullisia pastellisävyjä.

Tutustu Lily Lolon suosikkimeikkeihini tässä postauksessa ja viime kesän kuumimpaan meikkilookiin tässä postauksessa.

Tuote, jota et tiennyt tarvitsevasi

Dr. Hauschka Sävyttävä värineste

Tämä pronssinsävyinen värineste liittyy ripsi- ja kulmakarvageelin kanssa tuotteisiin, joita ilman et voi elää. Todennäköisesti et myöskään tiennyt tarvitsevasi tätä. Sotken tätä sävyttävää värinestettä nykyään kaikkiin meikkivoiteisiin ja sävyttäviin päivävoiteisiin, jos meikkipohja uhkaa olla liian vaalea tai kasvoni kaipaavat freesausta ja päivettyneen näköistä hehkua (=käytän tätä päivittäin). Tuote toimii mainiosti myös sellaisenaan päivävoiteeseen sekoitettuna eli sillä saa taiottua tavallisesta päivävoiteesta sävyttävän kosteusvoiteen. Tämä pelastaa myöskin aurinkovoiteet, joista meinaa jäädä liian valkoinen pinta iholle. Purnukkanobelin arvoinen tuote!

Vuoden paras meikkisarja

Estelle & Thild

Vuoden parhaan meikkisarjan pystin ansaitsee ehdottomasti ruotsalainen Estelle & Thild, joka lanseerasi kokonaisen meikkisarjan viime kesänä. Harva uskaltaa ottaa noin isoa riskiä ja lanseerata kerralla yhtä kattavaa valikoimaa ja vieläpä onnistuu siinä loistavasti. Mikään meikkisarja ei ole A:sta Ö:hön täydellinen, ei myöskään Estelle & Thild, mutta joukosta löytyy useita loistotuotteita, joista luomivärit ja pidentävä ripsiväri ovat tähän mennessä päätyneet luottotuotteiden joukkoon.

Olen työskennellyt meikkien kanssa yhtäjaksoisesti viisitoista vuotta, ensin synteettisten ammattilaisbrändien, sitten luonnonkosmetiikkabrändien kanssa. Tuona aikana visioni oikeasti täydellisestä meikkisarjasta on piirtynyt mieleeni hyvin vahvana ja monien uusien meikkien kohdalla pohdin, että eikö tämän suunnittelussa ole käytetty ketään ammattilaista konsultoimaan levittyvyydessä, koostumuksessa ja värivalikoimassa. Sille täydelliselle meikkisarjalle on siis edelleen tilausta luonnonkosmetiikkamarkkinoilla. Mielenkiinnolla odotan, lanseerako joku ensi vuonna jotain uutta.

Mitä uusia meikkisuosikkeja löysitte tänä vuonna? Mikä on teidän mielestä meikkisarjojen ykkönen?

Avainsanat: , , , , , , , ,