BeautyInken purkkinurkka

Inken purkkinurkka: valoja päälle

Beauty | Inken purkkinurkka | 17.11.2017 | Inke

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Vieraileva kirjoittaja Inke kantaa käsilaukussaan todennäköisemmin poskipunaa ja korostustuotetta kuin puuteria ja peitepuikkoa. (Ja aina myös vähintään kuutta huulituotetta.)

Tavallaan on todella itsestäänselvää julistaa korostus- ja hehkutuotteiden ilosanomaa juuri näin pikkujouluajan kynnyksellä. Elämmehän jokavuotista harakka-aikaa: tämäkin minimalisti on havainnut jälleen haikailevansa paljettivaatteiden perään ja oli juuri aikeissa valita kynsiinsä aikuisen ja hillityn hilelakan. Olisin valmis lyömään vaikka vetoa, että kimmeltävien ja metallinhohtoisten korostustuotteidenkin kysynnässä näkyvä loppuvuoden piikki on melkoinen!

Mutta eihän kukaan enää kuvittele, että korostustuotteet olisivat yksinomaan juhlameikkiin kuuluva asia?

Noh – jotkut niistä varmasti ovatkin, kovin pigmenttiset tai glitterhileisen lopputuloksen jättävät hehkutuotteet kun voivat olla useimmille vähän liikaa tiistaipäivään ja toimistovalaistukseen.

Toivon kuitenkin, että tämä juhlakausi tulee toimimaan lopuillekin korostustuotteita karttaville porttina ikuisen kuullon ja kimmellyksen maailmaan. Näin kävi nimittäin itsellenikin muutamia vuosia sitten: kaikki sai alkunsa juhlameikkiin hankitusta highlighter-puuterista, joka keräsi juhlailtana niin paljon kehuja, etten malttanut olla laittamatta sitä seuraavanakin päivänä. Ja sitä seuraavana. Ja sitä.

Hetki taisi minulla valitettavasti vierähtää, ennen kuin opin annostelemaan tuota erittäin valovoimaista ensimmäistä hehkutuotettani eri tilanteisiin niihin sopivilla tavoilla. Heeelou, diskopallo! Mutta virheitähän tehdään, jotta niistä jotain opittaisiin. Kantapään kautta valaistuneena uskallankin neuvoa teille kolme luonnonkosmetiikan highlighteriä, joista jokainen voi valita joko oman hehkuasteensa – tai kerätä vaikka kaikki kolme, niin meikkipussista löytyy varmasti oikeanlaista valaistusta jokaiseen lähtöön.

Nyt niitä valoja päälle – mutta kuinka kirkkaalle?

30W: Kynttilänvalon kuultoa
Tata Harper, Very Highlighting Luminous Definition

Tata Harperin helmenhohtoisella, himmeästi hehkuvalla kuultotuotteella on vaikeaa vetää övereitä. (Kunpa tämä olisi ollut ensimmäinen hehkutuotteeni!)

Vaikka yleensä valitsen omalle, keltaiseen taittavalle iholleni ensisijaisesti samppanjan- tai kullanvärisiä tuotteita, sävy toimii minullekin juuri tällaisenaan. Kauniisti kuultava, valon kiinni nappaava voide jättää poskipäät ja kulmaluun hieman kostean ja utuisen näköiseksi.

Tämä on täydellinen, heleän lopputuloksen tekevä hohtotuote arkimeikkiin, jota kasvojen korkeimpiin kohtiin taputtelemalla saa loihdittua lookiin helposti luonnollista eloisuutta. Suosittelisinkin tätä viimeiseksi silaukseksi myös ihan jokaiselle, joka kiinnittää meikkinsä puuterilla: tätä pikkuisen poskipäille, ja puuterin piilottama kolmiulotteisuus palaa takaisin kasvoille tuossa tuokiossa.

60W: Hyvää heijastusta
Kjaer Weis, Highlighter, sävy ”Ravishing”

Omien kuultotuoteunelmieni täyttymys! Kjaer Weis lanseerasi korostustuotteensa aikoinaan hopeansävyisenä, ja vaikka sen koostumus ja kaunis, kerrostettava kimmeltely minut vakuuttivatkin, ei sävy ollut paras mahdollinen omalle iholleni. Ilmeisesti en ole ollut ainoa, jolle alkuperäinen, pigmenttipitoisempi hopean hohto jäi hieman väärällä tavalla erottuvaksi poskipäälle, sillä sarjaan on sittemmin saatu myös toinen värivaihtoehto. Tämä valkokultaan tai samppanjaan taittava sävy onkin minulle paljon parempi – ja onneksi muutoin aivan isosiskonsa kaltainen ominaisuuksiltaan!

Jos haluat vain yhden tuotteen, jolla aiot hoitaa korostustarpeesi niin arjessa kuin juhlassakin, uskaltautuisin suosittelemaan sinulle juuri tätä purnukkaa. Tarkoin kohdennettuna ja kevyesti levitettynä tällä saa aikaan hyvin hentoista hehkua, muutamia ohuita kerroksia lisäämällä puolestaan hyvinkin juhlameikkikelpoista kimmellystä – ja kaikkea siltä väliltä. Tämän highlighterin valovoimaisuus pigmentteineen ja kimmellyksineen on ehkä keskiluokkaa, mutta lopputulos kaukana keskinkertaisesta. Lupaan.

100W: Pitkät päällä
RMS Beauty Magic Luminizer

Jos haluat highlighterin, joka kerää kehuja ja kysymyksiä, tadaa – tässä se on! Tähän pieneen purnukkaan on mahdollisesti vangittu kaikki se valo, jota ilman yritämme vielä muutaman kuukauden täällä Pohjolassa pärjäillä.

RMS Beauty hallitsee hehkutuotehommat, sillä heidän ensimmäisensä, helmenvalkeana hohtava Living Luminizer on kilpaa kehuttu kulttituote, jonka tuntevat myös ne kosmetiikkafriikit, jotka eivät vielä ole juuri luonnonkosmetiikan saloihin syventyneet. Uutuussävy on edeltäjäänsä lämpimämpi, aivan aavistuksen ruusukultaan taittava – ja juuri nyt jotenkin erityisen ajankohtaisen tuntuinen. Tällaiset pigmenttipitoisuudet näin kevyissä, luonnolliseksi iholle häivyttyvissä koostumuksissa ovat harvinaista herkkua. Jos haet näyttävää juhlalookia tai jopa hieman epätodellista, huomiota herättävää mutta varsin imartelevaa hohtoa arkeen, tässä on uusi, paras ystäväsi.

Kämmenestä päin katsottuna: 30W, Tata Harper / 60W, Kjaer Weis / 100W, RMS Beauty

Täytyy muuten näin kosmetiikan sekakäyttäjänä todeta, että mielestäni kaikista parhaat hehkutuotteet löytyvät ehdottomasti juuri luonnonkosmetiikan sarjoista – yhteenkään huonoon, hileiseen tai hengettömään en ole vielä edes törmännyt!

Mitäpäs mieltä raati on korostustuotteista – arkeen, juhlaan vai kellon ympäri?

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojilta.

 

Avainsanat: , ,

Beauty,Inken purkkinurkka

9 kommenttia artikkeliin “Inken purkkinurkka: valoja päälle”

 1. Tonttu

  Minä vihdoin vuosi sitten uskaltauduin tähän valohommaan. Onnekseni minun eka tuotteeni oli tuo Tatan purnukka. Olen tykännyt enkä kyllä kaipaa juhliinkaan yhtään enempää kuultoa. Tässä asiassa maltti on valttia 🙂

  • Inke

   Tatan purkin jälki on aina takuuvarmasti chic – tilanteeseen kuin tilanteeseen! Itse tykkään toisinaan (ja aika useinkin..) nostaa valaistustasoa vielä tästä eteenpäinkin, mutta tällä purkilla on kyllä aina paikka pursuilevassa meikkipussissani 🙂

 2. Päivi

  Kyllä nyt taitaa olla niin, että tilaukseen lähtee RMS Beauty MagIc Luminizer ja Kjaer Weisin Ravishing! Enkä tule luultavasti pettymään! Nämä tuotteet ovat kyllä nyt erittäin ajankohtaisia, kun ulkona on harmaata ja synkkää. Kiitos myös ajankohtaisesta postauksesta ja selkeistä kuvista. Tämä toi minulle positiivisen ja iloisen mielen
  Kokemuksia on Kjaer Weisin meikeistä sekä muutamasta RMS Beautyn tuotteista, ja tiedän, että ne ovat luotettavia ja huippulaatuisia.

  • Inke

   Voi, kiva kuulla että innostuit! Allekirjoitan sanomasi Kjaerin ja RMS:n meikeistä ja uskon, että nämä kaksi eivät pääse muuttamaan mielipidettäsi, ainakaan huonompaan suuntaan 🙂 Kaikki ekstrapiristys tulee kyllä tarpeeseen tässä vuoden pimeimmän ajan keskellä, otetaan lisävaloa tosiaan vaikka näistä purkeista! Kivaa viikkoa sinne 🙂

 3. Salla

  Olen varovaisesti kokeillut kuultopuuteria mineraalimeikin päälle. Meikkiuunona en ole ihan varma, mihin kuultotuotetta kuuluu tarkalleen ottaen levittää, vaikka joku maininta siitä Katjan postauksissa on taitanut olla. Toivelistalle siis kasvojen korostus- ja muotoilutuotteiden opas for dummies 😀

  • Inke

   Katja on ammattilaisena varmasti parempi antamaan pomminvarman ohjeistuksen, mutta kerron nyt rohkeasti, miten toinen maallikko on ottanut kuultotuotteet haltuun – lupaan, että osaat!

   Etsi kasvoiltasi ensin poskiluu, sen korkein kohta ja vielä tuon luun yläpuoli, jota pitkin edetään. Levitä kuultotuotetta luun yläosaa pitkin tuosta korkeimmasta kohdasta aloittaen ja hiusrajaan päin häivyttäen siten, että teet voiteen kanssa vielä pienen ”kaaren” ohimolta kulmakarvan alapuolelle. Ohimolla tuotetta voi olla hyvin kevyesti, poskiluun päällä ja kulmakarvan alapuolella hieman reilummin.

   Varo häivyttämästä kuultovoidetta silmän alle tai nenää kohti! Sipaise loput kuultovoiteet sormistasi huulten ylle, ihan siihen keskikohtaan ja siitä muutamia millejä amorinkaarta pitkin molemmille sivuille. Toiset sipaisevat kuultoa hieman myös nenän varteen ja silmän sisänurkkiin, itse en ole oikein näiden koulukuntien väkeä – nenässä saattaa näyttää tuotteesta, valosta ja muusta lookista riippuen vähän hassulta.

   • Salla

    Oi kiitos perusteellisista ohjeista!!! Aiemmin olen onnistunut saavuttamaan ”naama vähän kiiltää” -lookin, mutta jospa nyt!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>