Beauty

Täydellisten ripsien salaisuus

Beauty | 29.5.2017 | Katja Kokko

Olen unohtanut tiedottaa tärkeästä asiasta täällä blogin puolella: julkaisin viikko sitten elämäni ensimmäisen You Tube -videon! Aihe on niinkin tärkeä, kuin täydellisen ripsivärin löytäminen luonnonkosmetiikasta. Video ei todellakaan ole pro laadultaan eikä millään tavalla siloiteltu. Kaiken lisäksi You Tube pikselöi kuvan, kun sen lataa palveluun, mutta olen päättänyt, että aivan sama. Olen noin pari vuotta muhitellut ajatusta videoiden tekemisestä, joten en voi asettaa rimaa liian korkealle, vaan antaa vain mennä. Pääasia, että aloitan.

Toivottavasti pidätte videosta, seuraavaksi on suunnitelmissa Juice Beautyn Phyto-Pigments meikkivoiteen levityksen ja peittävyyden demonstrointi, sillä saan tuotteesta käsittämättömän paljon kyselyitä. Jos viitsitte, niin käykää liittymässä kanavani tilaajaksi, sillä saatuani sata tilaajaa, saan lisää asetuksia käyttööni You Tubessa.

Tällä viikolla blogissa on luvassa mm. islantilaista luonnonkosmetiikkaa, tarina naisia voimaannuttavista matoista sekä erään minulle rakkaan ihmisen esittely, jolla on annettavaa myös teille. Rentoa maanantaita!

Avainsanat: , ,