Beauty

Kesän ihanimmat vartalon heleyttäjät x4

Beauty | 25.5.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Aah mikä ihana kesäfiilistely on meneillään ruudun tällä puolen ja uskoakseni myös siellä! Lämpö, aurinko ja pikkuhiljaa kukoistava luonto vaikuttavat olotilaan itselläni käsittämättömän voimakkaasti. Kaikki kiire unohtuu ja tilalle tulee ihanaa, unenomaista, leijuvaa ja nautinnollista energiaa. Uusia ideoita syntyy eikä mistään jaksa stressata, tekee vain mieli lillua joutilaisuudessa, unelmoida ja tarttua toimeen vasta kun kaikelta joutilaisuudeltaan ehtii. Ehdotan tämän energian maksimoimista kaikin mahdollisin tavoin.

Yksi ehdottomasti oleellisin kesäfiiliksen nostattaja on aromaterapeuttiset, huumaavan tuoksuiset vartalovoiteet ja iholle heleyttä tuovat öljyt. Ja sama pätee toki kasvovoiteisiin, parhaat vinkit niihin löydät tästä postauksesta.

Tässä suosikkinelikkoni vartalon heleyttäjistä:

1. Neals Yard Remedies Jasmine & Ylang Ylang Body Cream

Tänä kesänä minulla on kaksi must have -vartalovoidetta: toista käytän aamuisin joogaharjoituksen ja suihkun jälkeen, toista iltaisin ja saunan jälkeen. Neal’s Yardin jasmiini & ylang ylang vartalovoide sisältää purkitettuja juhannustaikoja ja sen feminiinistä energiaa kohottavasta tuoksusta huumaantuu täysin! Voide on koostumukseltaan paksua, täyteläistä ja samettista, mutta se imeytyy ja levittyy hyvin eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Parapähkinäöljy, aprikoosinkiviöljy ja hunaja ravitsevat, kosteuttavat ja pehmittävät ihoa.

2. Neal’s Yard Remedies Refreshing Body Lotion

En tiedä mitään ihanampaa kunnon hikoilun ja treenin jälkeen, kuin Neal’s Yardin Refreshing Body Lotion, joka sisältää koko vartalon ihon viilentävää piparmintun eteeristä öljyä. Voide on myös täydellinen pitkän ja kuuman kesäpäivän jälkeiseen viilennykseen, etenkin jos aurinko on saanut hipiän kuumottamaan. Voiteen koostumus on ihanan ohutta ja juoksevaa, se kosteuttaa juuri sopivasti ja imeytyy nopeasti. Tähän voiteeseen jää taatusti koukkuun!

3. Evolve Satin Leg Gloss

Siitä lähtien kun löysin legendaarisen Nuxen pronssiöljyn joskus viisitoista vuotta sitten, ovat kimaltavat vartaloöljyt kuuluneet kesään – nykyisin toki luonnonkosmetiikkaversiona. Brittäläisen Evolven vartaloöljy tuoksuu trooppiselta, hohtaa kultaisena ja koostumus on kuivaöljymäisen ohut ja nopeasti imeytyvä. Tuote muistuttaa tuoksultaan kovasti Hawaiian Tropicin hohtavaa aurinkoöljyä, jota olen tainnut käyttää jo ennen legendaarista Nuxea. Evolven versio kuitenkin ravitsee ihoa oikeasti ja se sisältääkin varsinaista öljyjen kultaa, cameliaöljyä sekä risiiniöljyä ja rauhoittavaa bisabololia. Yksi pullo on kohtuuhintainen ja kestää varmasti koko kesän. Pulloa kannattaa ravistaa huolella ennen käyttöä, jotta kultahiput sekoittuvat tasaisesti. Hohtavalla öljyllä valellaan kaikki osat vartalosta, joita vaatteet eivät verhoa.

4. Mahalo Vacation Glow

Mahalon kultainen kimalleöljy sisältää lomafiiliksen pullossa ja sanoisin, että fiilis iskee kyllä jo pelkästään kauniista bambukuorista. Tämä öljy on ihan omaa luokkaansa -osastoa: Evolveen verrattuna kallis, mutta eipä näiden kahden tuotteen sisältöä voi oikein edes verrata keskenään, sillä Mahalon öljyssä on maksimoitu ihoa hoitavien ja ravitsevien aineiden määrä. Kesällä ei kannata pihistellä antioksidanteissa, sillä ne auttavat ehkäisemään auringon ihoa vanhentavilta vaikutuksilta. Mahalon öljy sisältää mm. avokado-, macadamia-, kukui-, argan- ja tamanuöljyjä, jotka ovat pullollaan antioksidantteja ja omega-rasvahappoja. Tyrniuute sisältää runsaasti betakaroteenia ja myös ubikinoni on tehokas antioksidantti. Huumaavan kukkainen tuoksu tulee jasmiinin, tuberoosan, geraniumin, santelipuun, frankinsensin ja ylang ylangin eteerisistä öljyistä. Tätä öljyä voi hölvätä päästä varpaisiin, mutta suosittelen jättämään muutaman pisaran talveksi niiden harmaiden ja sateisten päivien varalle, kun tekisi mieli olla aurinkolomalla paratiisissa… eli hetkinen, talveksi tarvitsee oman pullon!

Onko teillä jo kesäfiilis? Mitkä ovat teidän suosikkejanne vartalotuotteista kesällä?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,