Beauty

Genuine Beauty Guide: marraskuun suosikit

Beauty | 7.12.2015 | Katja Kokko

DSC_0004

Viime viikon kirjahulinan tiimoilta kuukauden suosikkituotteet jäivät hieman rästiin, mutta ne tulevat nyt tässä, sillä en halunnut jättää suosikkilistaani sentään välistäkään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Ihoni on ollut nyt aivan täydellisessä kunnossa ja jopa pintakuivuus on pysynyt tyystin poissa (lukuun ottamatta viime tiistaina kirjani ilmestymispäivää, jolloin mentiin ylikierroksilla vara-akuille asti). Viime viikolla viimeisetkin näppylät tekivät katoamistempun, joka taitaa olla sen ansiota, että teos putkahti vihdoin maailmaan. Projekti on aiheuttanut koko syksyn lievästi piilevää stressiä tai painetta, joten ei mikään ihme, että ihokin hehkeytyi, kun opus on vihdoin aidosti valmis. Mielenkiinnolla kuitenkin seuraan pysyykö tilanne tämmöisenä…

Marraskuun suosikkini ovat tässä:

Tata Harper Concentrated Brightening Serum

Lähetin Tata Harperin Supernatural Collectionin muut seerumit äidilleni empiiristä ryppyjenkarkoitustutkimusta varten, mutta kirkastavan seerumin pidin itselläni. Sen kosteutustehot ovat tähän aikaan vuodesta loistavat ja liekö sitten tämän ylellisyysseerumin ansiota, että ihoni on nyt täydellisessä kunnossa, paremmassa, kuin kertaakaan kesän jälkeen?

Tata Harper Restorative Eye Creme

Ethän ole missannut laajaa juttuani silmänympärysihon hoidosta? Testasin juttua varten Tatan silmänympärysvoidetta ja rakastuin! Tähän aikaan vuodesta tarvitsen silmänympärystuotteelta hitusen enemmän täyteläisyyttä virkistyksen lisäksi. En ole keksinyt mikä kasvi tai muu raaka-aine saa aikaan tämän voiteen hennosti viilentävän tunteen, mutta se tuntuu ihanalta. Sivelen voiteen aina aamuin illoin myös huulille.

Muistin virkistyksenä, että saat Naturellesta -15 % alennuksen koodilla LOISTO15 koko valikoimasta May Lindstromia lukuun ottamatta vuoden loppuun asti 31.12.2015, eli nyt kyllä kannattaa sujauttaa Tatan tuotteita ostoskoriin, jos oma toivelista niitä sisältää!

Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Cream

Tämä kosteusvoide löytyy suosikkivoiteideni kärkikolmikosta. Viime syksynä päivitin voiteeni juuri näihin aikoihin tähän Neal’sin voiteeseen ja saman tein tänä vuonna. Samettinen voide on täyteläinen ja todella kosteuttava, mutta ei lainkaan raskas ja tukkiva. Frankincense Intense voide on testattu yhteistyössä Maailman Lääkäriliiton kanssa ja testitulosten before & after kuvat ovat erittäin vakuuttavia (ne löytyvät pakkauksen sisältä). Samaan tuoteperheeseen kuuluu myös tehoseerumi sekä uusimpana tulokkaana todella hyvä silmänympärysvoide, jota olen ehtinyt kokeilla vasta pari kertaa. Suosittelen lukaisemaan vuoden takaisen postaukseni aiheesta, mikäli kiinnostaa perehtyä tuotteisiin ja niiden testaukseen syvemmin.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Neal’sin villiruusubalsami pitäisi kohta nimetä wonderbalmiksi, sillä se ei vaan petä koskaan. Aina kun peilistä tuijottavat heleyttä ja kirkastusta kaipaavat kasvot, voitelen ne tällä. Ja simsalabim: aamulla saan ihailla peilistä ihanan sileää ja heleää ihoa. En tiedä mikä balmin salaisuus lopulta on, sillä yksikään ruusunmarjaöljypohjainen tuote ei pysty samaan taikaan. Syksyn mittaan ihoni oikkuili sen verran (viime viikkoon saakka), että villiruusubalsami on ollut päivittäisessä käytössä.

Zuii meikkivoide (uudet sävyt)

Zuiin uusien meikkivoidesävyjen myötä koin täydellisen hurahduksen tämän australialaisen ammattilaisarjan meikkivoiteeseen. Itselleni täydellinen sävy on Olive Fair, joka on varmasti näin talviaikaan suosituin. Meikkivoide on puolipeittävä, ei tunnu kasvoilla miltään, näyttää todella luonnolliselta ja kuulaalta sekä antaa ihon hengittää. Lue kattavampi esittely uusista sävyistä tästä postauksesta. Tämän postauksen kuvassa on muuten yksi tummemmista sävyistä, sillä oma Olive Fair putelini vetelee pian viimeisiä eikä ollut enää kuvauskelpoinen.

Tata Harper Irritability Treatment

Käytän parfyymien ohella myös erilaisia aromaattisia tuoksuöljyjä. Kuten olen kertonut, valitsen tuoksuni jokaisen päivän fiiliksen mukaan. Kenties viimeistään tässä kohtaa paljastuu, että viime kuussa saattoi olla ilmassa pientä hammasten kiristelyä, kun Tatan Irritability aromaöljy loppui yllättäen… Tatan tuoksuterapiatuotteet ovat aivan ihania, niiden huumaavaan maailmaan voit sukeltaa syvemmin tässä postauksessa.

Patyka samppanjasuihkugeeli

Virallisesti maailman ihanimman suihkugeelin piti olla jo lokakuun suosikeissa, mutta kerkesin lotrata koko pullon ennen sen kuvamista. Samppanja-addiktio jäi kuitenkin päälle ja toinen pullo päätyi käyttöön heti edellisen loputtua. Tällä kertaa ehdin ikuistaa sen kuvaan, sillä vuorottelen tällä ja Neal’s Yard Remediesin suihkugeelillä, johon loin itse oman tuoksumaailmani. Patykan Pearl Grape suihkugeeli tuoksuu siis taivaalliselle ja tuntuu samettiselle – ja hintakin on laskenut reilusti pakkauksen hieman uudistuttua.

Löytyykö mactheja?

Kuva Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , ,