Beauty

Huippumeikkivoide

Beauty | 18.11.2015 | Katja Kokko

DSC_0019

Blogissa on kyllä nyt melkoinen Zuii-humu, mutta tämä postaus ei ole enää osa juhlameikkilook-yhteistyötä. En vain malta odottaa enää hetkeäkään tämän kanssa, sillä olen myös aivan meikkivoidehumussa!

Vuonna 2012 kun Zuii rantautui Suomeen, olin ensi töikseni testaamassa sarjan tuotteita. Ihastuin tuolloin ripsiväriä lukuun ottamatta kaikkiin tuotteisiin, myös meikkivoiteen koostumukseen, joka poikkeaa täysin muista nestemäisistä luonnonkosmetiikan meikkivoiteista: sillä saa kauniin läpikuultavan lopputuloksen, mutta voidetta voi myös kerrostaa joko sormin tai siveltimellä, jolloin piiloon saa voimakkaasti punoittavankin ihon (olen meikannut sillä tasaiseksi lukemattomia couperosa-ihoja). Vaikka sillä tekisi peittävänkin meikkipohjan, iho näyttää silti todella luonnolliselta, ei tippaakaan pakkeloidulta. Ja mikä parasta, se ei myöskään tunnu siltä.

Zuiin meikkivoide ei rullaa kosteusvoiteiden päällä ja ei ole väliä, levittääkö se sormilla vai siveltimellä, sillä lopputuloksesta tulee aina hyvä.

DSC_0027

Tuolloin vuonna 2012 huomasin kuitenkin yhden ongelman: meikkivoiteiden värit. Yhtä sävyä lukuun ottamatta ne olivat kaikki liian punertavia ja tämä yksi kellertävä sävy aivan liian vaalea. Kiitos meikkivoiteen ihanasti ihoon sulautuvan koostumuksen, suurimmalle osalle värit kuitenkin asettuivat ihoon, mutta se täydellisyys-factor jäi puuttumaan. Tästä syystä tuote ei koskaan päätynyt omaan vakkarikäyttööni.

Palautteeni otettiin kuitenkin maapallon toisella puolella Zuiin kotimaassa Australiassa vastaan avoimin mielin ja sainkin lähettää heille referenssini täydellisiin meikkivoidesävyihin, jotka olisivat keltapohjaisia ja hunajaisia tai muuten värisävyiltään säädettyjä. Ja nyt, yli kolme ja puoli vuotta myöhemmin tuo ammattilaissarja lanseerasi uudet meikkivoidesävyt! 

DSC_0023

Kyllä sydämeni hakkasi melko kiivaasti avatessani uusien värien pakkauksia, sillä jännitin todella paljon miten he olivat onnistuneet. Ja kuten saatatte jo arvata, pettymystä ei tullut! Olen uusista väreistä todella innoissani ja meikkivoide on tällä hetkellä myös itselläni joka päiväisessä käytössä. Olen aivan rakastunut siihen!

DSC_0006

Itselläni ovat olleet testissä seuraavat sävyt: Natural Bisque, Olive Fair, Natural Ivory, Olive Neutral, Olive Medium ja Warm Olive. Näistä kolme ensimmäistä ovat vaaleita sävyjä, jotka sopivat skandinaaviselle iholle talviaikaan ja kolme jälkimmäistä keskitummia sävyjä, jotka ovat parempia kesäaikaan tai iholle, jolla on hieman enemmän väriä. Huomautettakoon, että usein hieman vanhempi iho, noin 50+ on tummempi, kuin nuoremmalla. Esimerkiksi äitini iho on Olive Neutralin tai Mediumin luokkaa, kun taas itselleni nyt talviaikaan Olive Fair on paras.

Tässä vielä kuvaukset kustakin sävystä:

Natural Bisque: vaalea sävy, joka on asteen vaaleampi, kuin Zuiin meikkivoiteista yleisin sävy Natural Fair. Neutraali sävy.

Olive Fair: vaalea, keltapohjainen sävy, joka on puolestaan asteen tummempi, kuin aiemminkin valikoimassa ollut Olive Light. Tätä sävyä käytän itse ja tämä on varmasti yleisin sävy.

Natural Ivory: vaalea, neutraali sävy, jossa on vähemmän roosaa, kuin Natural Fairissa ja se on asteen tummempi, kuin Natural Bisque.

DSC_0014

Olive Neutral: hunajainen, keskitumma ja neutraali sävy. Tämä on monelle aikuiselle naiselle sopiva, jolla on iän tuomaa punoitusta decolteen alueelta kasvoille saakka.

Olive Medium: keskitumma sävy, joka on kellertävämpi, kuin Olive Neutral. Hyvä päivettyneelle iholle.

Warm Olive: selkeästi keltapohjainen sävy, joka sopii ruskettuneelle, hyvin kellertävälle iholle. Tämmöistä väriä on todella kaivattu! (En tiedä miksi tätä sävyä ei nyt löydy mistään verkkokaupasta..?)

DSC_0009

Zuiin meikkivoiteita myyvät mm. Jolie sekä Biodelly. Meikkivoide löytyy myös Biodellystä omasta tuotekategoriastani kuukauden suosituksista, sillä se on erinomainen suoja tuulta, kylmää viimaa ja pakkasta vastaan ja kosteuttaa ihoa koko päivän.

Joko olette ehtineet kokeilla Zuiin meikkivoiteen uusia sävyjä? 

Ps. Tämä postaus ei varmaan jättänyt epäselväksi, mitä kirjoja yöpöydältäni tällä hetkellä löytyy..

DSC_0032

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,