Beauty

Heleyttävä pohjameikki aikuiselle naiselle

Beauty | 6.11.2015 | Katja Kokko

DSC_0017

Yhteistyössä Naturelle.fi

Tällä kertaa meikkimallina on erehdyttävästi minua muistuttava nainen, mutta 24 vuotta vanhempana – ihana äitini!

Sain muutama viikko sitten käsiini Tata Harperin meikkiuutuuksista voidemaisen Highlight-korostusvärin sekä Countour-varjostusvärin. Purnukat avattuani myhäilin jo tyytyväisenä, sillä mieleeni tuli välittömästi vastaavat suosikkini Chanelilta useiden vuosien takaa, kun vielä käytin synteettistä kosmetiikkaa. Näissä tuotteissa erityistä oli se, ettei väreissä ollut lainkaan kiiltoa, mikä teki niistä täydellisiä aikuiselle naiselle, jolla on jo syviäkin juonteita ja ryppyjä.

Päähäni pälkähti idea näiden meikkien esittelystä aikuisen naisen kasvoilla ja kuinka sopivasti sattuikaan, että vanhempani ilmoittivat seuraavalla viikolla vierailustaan luokseni. Buukkasin äidin välittömästi mallikseni. Hänestä onkin tullut virallinen koekaniinini Tata Harperille, sillä Supernatural Collectionin Elixir Vitae ja Boosted Contouring Serum ovat paraikaa matkalla Keski-Suomeen. Palaamme tuloksiin vuoden vaihteessa.

DSC_0006DSC_0029

Tata Harperin meikkiuutuudet ovat nousseet minulla meikkipussin tämän hetken suosikeiksi. Contour-varjostusväri on sävyltään niin priima, etten muuttaisi siinä mitään. Täydellinen varjostusväri tulee nimittäin olla neutraali mattaruskea – ei pronssiin taittava eikä valoa heijastava. Lisäksi se ei saa olla liian tumma, jotta lopputulos olisi luonnollinen ja väri sopisi myös hyvin vaalealle iholle. Tässä napissa ovat kaikki nämä ominaisuudet. Väri on helppo levittää sormin, tai RMS Beautyn meikkivoidesiveltimellä.

Highlight-korostusvärissä on hitunen kiiltoa, siis hi-tu-nen. Vähemmän, kuin RMS Beautyn Living Luminizerissa, eli korostuksesta tulee äärimmäisen luonnollinen ja se sopii loistavasti myös ryppyiselle iholle tuomaan kuulautta ja heleyttä. Ja toki molemmat värit käyvät myös nuoremmallekin, joka ei toivo pohjameikkiinsä kiiltoa.

DSC_0022

Loihdin äidille less is more -tyylisen pohjameikin. Semmoisen, joka freesaa ja heleyttää ilmettä, mutta olisi kuitenkin luonnollinen sopien myös äidin työhön. Lisäksi meikkipohja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, joka on tärkeää erityisesti ilmojen viiletessä: meikkivoide on loistava suoja esimerkiksi couperosaa vastaan. Oma mielikuvani yli viidentoista vuoden ajalta keski-iän ylittäneistä naisista on, ettei meikkiä hirveästi käytetä, mutta silti haluttaisiin huoliteltu ilme. Arkiaamuina ei myöskään haluta käyttää aikaa meikkaamiseen, joten heleän ilmeen pitäisi syntyä muutamassa minuutissa. Tämä meikki on juuri semmoinen.

DSC_0015

RMS Beautyn meikkivoiteen lisäksi sipaisin sormella korostusväriä kulmaluulle, nenän varteen, kulmakarvojen tyven yläpuolelle, poskiluun yläpuolelle ja amorin kaaren yläpuolelle. Varjostusvärin levitin poskikuoppiin ylöspäin häivyttäen sekä lämmitin sillä kasvoja myös hiusrajasta otsalla. Lopuksi sipaisin poskipäille Tata Harperin voidemaista Volumizing Lip & Cheek Tintin sävyä Very Charming. Siihen toimii loistavasti RMS Beautyn poskipunasivellin, mutta myös sen levitys onnistuu sormilla.

DSC_0008DSC_0009

Kulmakarvat huolittelin RMS Beautyn Eye Polishin mattasävyllä Karma käyttäen siihen viistopäistä sivellintä. Suosittelen kulmakarvojen säännöllistä muotoilua kaikille naisille, sillä se nopeuttaa kaunistautumishetkiä aamuisin ja pitää katseen avarana. Lopuksi taivutin ripset ja lisäsin niihin RMS Beautyn Defining Mascaran. Huulissa on myös Very Charming Tatan voidemainen monitoimituote.

DSC_0019

Kun luomivärien levitykseen ja silmien rajaukseen ei halua arkiaamuisin käyttää aikaa, mutta haluaa silti näyttää huolitellulta, on tässä meikissä kaikki se, mitä vähintään kannattaisi käyttää ikää alkaessa olla enemmän kuin viisikymmentä. Tähän meikkiin aikaa kului noin kymmenen minuuttia ja omille kasvoilleen koko komeuden loihtii taatusti nopeamminkin.

Mitäs sanotte? Mitkä ovat meikkituotteita, joita ilman ette olisi arkena?

DSC_0002

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,