Beauty

Oma tuotekategoriani Biodellyssä

Beauty | 9.11.2015 | Katja Kokko

Biodellysuosikit

Parhaat ideat syntyvät usein kahvin ja kakkupalan äärellä, niin tämäkin. Saimme jokunen aika sitten Biodellyn omistajan Tanjan kanssa ajatuksen omasta tuotekategoriastani Biodellyyn: kuukausittain vaihtuvista suosituksista löytyisi huolella valitsemani tuotteet erityisesti vuodenaikojen vaihtelut huomioon ottaen ihonhoidossa.

Omassa kategoriassani saisin tuoda esille huipputuotteita, jotka eivät välttämättä ehdi päätyä blogiini rajallisten resurssieni vuoksi, sillä hyviä ja inspiroivia tuotteita on aivan valtavasti. Näin voisin myöskin helpottaa teidän valintojanne verkkokaupassa, sillä Biodellynkään valikoima ei ole sieltä suppeimmasta päästä.

Kauan ei nokka tuhissut, kun sivun ulkoasu oli jo suunniteltu ja minä tein karsintaa kymmenien tuotteiden joukosta, joita voisin hyvinkin suositella tähän aikaan vuodesta. Jatkamme kokeiluamme ainakin vuoden loppuun asti – ja jos homma toimii, se saa jatkoa.

Toivottavasti siis pidätte ideasta yhtä paljon, kuin me! Tuotekategorian etusivulta löydät lyhyen yhteenvedon kuukauden ihonhoitoteemoista. Jokaisesta suosittelemastani tuotteesta löytyy lisäksi lyhyt perustelu, miksi olen halunnut nostaa kyseisen tuotteen esille. Kahden ensimmäisen tuotteen perustelut ovat näkyvillä kategorian etusivulla ja lopuissa tuotteissa ne löytyvät tuotekuvauksesta.

Tässä kuussa suositusteni joukosta löytyy muuten myös Zuiin meikkivoide, jonka uudistuneista sävyistä ehdin jo vinkata Instagramin puolella. Oma suosikkini on sävy Olive Fair – täydellinen kellertävä sävy, ei tippaakaan liian tumma eikä liian vaalea. Olen todella hurmiossa näistä uusista sävyistä, joiden perusteellisempaan esittelyyn palaan myöhemmin.

Mitä te pidätte tästä ideasta? Koetteko tästä olevan hyötyä tehdessänne valintoja tuoteviidakossa?

Ps. Huomisesta alkaen blogissa on luvassa suuri juhlameikkiteema, kun julkaisen Zuiille viime kevään tavoin valokuvaaja Mikko Rasilan kanssa tekemämme juhlakauden meikkilookit. Voin luvata, että ihania, mutta tavallisen ihmisen taidot huomioon ottavia meikki-ideoita on luvassa!

Avainsanat: , , ,