Beauty

Oma tuotekategoriani Biodellyssä

Beauty | 9.11.2015 | Katja Kokko

Biodellysuosikit

Parhaat ideat syntyvät usein kahvin ja kakkupalan äärellä, niin tämäkin. Saimme jokunen aika sitten Biodellyn omistajan Tanjan kanssa ajatuksen omasta tuotekategoriastani Biodellyyn: kuukausittain vaihtuvista suosituksista löytyisi huolella valitsemani tuotteet erityisesti vuodenaikojen vaihtelut huomioon ottaen ihonhoidossa.

Omassa kategoriassani saisin tuoda esille huipputuotteita, jotka eivät välttämättä ehdi päätyä blogiini rajallisten resurssieni vuoksi, sillä hyviä ja inspiroivia tuotteita on aivan valtavasti. Näin voisin myöskin helpottaa teidän valintojanne verkkokaupassa, sillä Biodellynkään valikoima ei ole sieltä suppeimmasta päästä.

Kauan ei nokka tuhissut, kun sivun ulkoasu oli jo suunniteltu ja minä tein karsintaa kymmenien tuotteiden joukosta, joita voisin hyvinkin suositella tähän aikaan vuodesta. Jatkamme kokeiluamme ainakin vuoden loppuun asti – ja jos homma toimii, se saa jatkoa.

Toivottavasti siis pidätte ideasta yhtä paljon, kuin me! Tuotekategorian etusivulta löydät lyhyen yhteenvedon kuukauden ihonhoitoteemoista. Jokaisesta suosittelemastani tuotteesta löytyy lisäksi lyhyt perustelu, miksi olen halunnut nostaa kyseisen tuotteen esille. Kahden ensimmäisen tuotteen perustelut ovat näkyvillä kategorian etusivulla ja lopuissa tuotteissa ne löytyvät tuotekuvauksesta.

Tässä kuussa suositusteni joukosta löytyy muuten myös Zuiin meikkivoide, jonka uudistuneista sävyistä ehdin jo vinkata Instagramin puolella. Oma suosikkini on sävy Olive Fair – täydellinen kellertävä sävy, ei tippaakaan liian tumma eikä liian vaalea. Olen todella hurmiossa näistä uusista sävyistä, joiden perusteellisempaan esittelyyn palaan myöhemmin.

Mitä te pidätte tästä ideasta? Koetteko tästä olevan hyötyä tehdessänne valintoja tuoteviidakossa?

Ps. Huomisesta alkaen blogissa on luvassa suuri juhlameikkiteema, kun julkaisen Zuiille viime kevään tavoin valokuvaaja Mikko Rasilan kanssa tekemämme juhlakauden meikkilookit. Voin luvata, että ihania, mutta tavallisen ihmisen taidot huomioon ottavia meikki-ideoita on luvassa!

Avainsanat: , , ,

Beauty

7 kommenttia artikkeliin “Oma tuotekategoriani Biodellyssä”

 1. Jennie

  Tykkään! Vielä kysymys, ovatko tuotteet kaikille ihotyypeille sopivia? Itse aina nettikaupoissa suuntaan joko ihotyypin kautta valittaviin tuotteisiin tai sitten jos olen jotakin tiettyä etsimässä niin pääkategoriaan. Siis pointtini on ettei tule tehtyä hutiostoja siinä mielessä, että omalle iholle olisikin joku parempi vaihtoehto.

  • Ihan kaikille eivät sovi, kannattaa aina tarkistaa tuotekuvauksesta tuotetiedot. Esim. NYRin Intense Creamia en tulehtunelle aknelle laittaisi, enkä TOPin Carrot Butteriakaan. Yleensä iho-ongelmat muodostavat poikkeuksen, vaikka jokin tuote olisikin kaikille ihotyypeille sopiva.

 2. Minna

  Jee, toivottavasti tämä saa jatkoa myös ensi vuoden puolella. Tuoteskaala on kuitenkin valtava, mahtavaa saada asiantuntevat suositukset juuri vuodenaikaan sopiville tuotteille. Hienoa, että jokaisessa tuotteessa on mukana myös pieni perustelu.

  Muuten, kuinka kauan kirjaasi saa ennakkotilattua signeerauksella, ihan ilmestymispäivään saakka? Olen tässä pohdiskellut, että malttaisinko jättää toiveen kirjasta joulupukille, vai ostaisinko sen itse itselleni jotta pääsen heti lukemaan sen. 🙂

  • Ulpu

   Mä oon funtsinut kirjan suhteen samaa kuin Minna. 🙂 Olin jo esittänyt joululahjatoiveen kirjasta, mutta mietin, josko tilaisin sen kuitenkin jo etukäteen.

  • Perustelut on napakat, mutta kyllä melkoisen rankkauksen tein, kun valkkalin tuotteita juuri tähän aikaan sopivaksi 🙂

   Kirjaa voi ennakkotilata 30.11 saakka ja tottakai sen jälkeen signeerattu teos on edelleen myynnissä, mutta hinta nousee 25 eurosta, joka on nyt siis ennakkotilauksen hinta 🙂

 3. Sirpa

  Vinkeistä on aina jonkin suuntaista hyötyä. Löydettyäni blogisi, löysin samalla muutaman luonnonkosmetuotteen, josta nyt en luopuisi. Paljon on mennyt testaamiseen, ja hutiostoksiakin on tullut, ne harmittavat, totta kai, haluaisi aina hyvän täsmätuotteen, juuri sellaisen minulle ”tehdyn”, hih! Kun on kaapinut viimeisetkin rippeet purkista ja saavuttaa tunteen (ei voi kuvailla), ja on aika sanoa, ”tää oli hyvä just mulle” – silloin markkinointiosasto on palkkansa ansainnut!

  Putelivalikoima on valtaisa ja ekspandoituvat jatkuvasti. Ostovinkkauksista on hyötyä silloin, jos jaksaa perustella ja kertoa, minkä tyyppiselle iholle mikäkin on parhaimmillaan toimiva, mutta haasteena se, että me lukijat olemme tällä puolen ruutua ja Sinä siellä, joten ihoa näkemättä, kaksi piirua haastavampaa, mutta jos itse on hiukankin kiinnostunut, löytää kyllä omat tuottensa.

  Minä ainakin olen sitä mieltä, että okei juttu, tulen varmasti seuraamaan minkälaisia tuotteita kaivat esille ja mitä niistä kirjoitat. Koen, että valtava haaste Sinun kannaltasi tulee siitä, että täällä on kasvoja on yhtä monta kuin blogiisi kommentoineitakin, joten isolla harpilla joudut vetämään, mutta aika perusteellisesti viet jo nyt: )

  Mielenkiintoinen tutkimusmatkasi jatkukoon!
  Sirpa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>