12

Zuiin juhlalook 1/4: Night at the Opera

Katja Kokko | 10.11.2015

_DSC7421

Yhteistyössä Zuii

Kaamosaika tietää myös paljon hyvää: sen lisäksi, että on virallisesti lupa tunnelmoida ja kotoilla villasukissa sekä kynttilänvalossa, on luvassa myös vuoden ihanin juhlakausi. Vaikka hyviä syitä järjestää juhlia löytyy toki ympäri vuoden, on loppuvuoden juhlakaudessa aina ripaus glamouria ja taikaa, jolloin tekee mieli panostaa myös juhlalookiin hieman enemmän.

Meikki on ehdottomasti yksi inspiroivin panostuksen kohde ja olemmekin loihtineet teille yhdessä huipputiimin kanssa kokonaista neljä upeaa juhlalookia, jotka eivät ole liian erikoisia tai vaikeita toteuttaa ihan tavallinen kuluttaja huomioiden.

Homma toimii viime kevään meikkilookien tapaan niin, että ensin esittelen teille kunkin lookin peräkkäisinä päivinä, jonka jälkeen on vuorossa ohjeet meikin toteuttamiseen tuotteineen. Lopussa on luvassa myös arvonta, jota en usko kenenkään haluavan missata…

Kaikki meikit ovat allekirjoittaneen käsialaa Zuiin tuotteita käyttäen, hiuksista on vastannut Anne Flink kampaamo Puljusta Uniquen muotoilutuotteilla, malli on ihastuttava kaunotar Shadi Razavi ja linssin takana hääri valokuvaaja Mikko Rasila.

Itse olen aivan rakastunut loihtimiimme lookeihin ja pidän näistä enemmän, kuin pitkään aikaan tekemistäni meikeistä. Toivottavasti innostus tarttuu myös teihin!

_DSC7407

Ensimmäinen look, Night at the Opera, yhdistää kaksi tämän hetkistä lempiasiaani: tiilenpunaiset huulet kultaisilla luomilla. Tässä meikissä on glamouria ja gaalafiilistä, vaikka silmämeikki ei olekaan klassinen ja tumma banaanivarjostus.

Pääpaino on tiilenpunaisissa huulissa ja juhlavaa fiilistä tuo kultainen, mutta hyvin hillitty silmämeikki, jota höystää vain aavistus pehmeää kynärajausta yläripsen tyvessä sekä reilut, hieman hämähäkkimäiset ripset.

Mitäs pidätte ensimmäisestä lookista? Lähtisitkö tällä oopperaan tai firman pikkujouluihin?

_DSC7420

Kuvat Mikko Rasila

Meikki Katja Kokko

Hiukset Anne Flink/Pulju

Malli Shadi Razavi

/ / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Jennie sanoo:

  Nyt on SUPER! Ihan super. Todellakin lähtisin 3) Tähän mennessä kaikista lookeista mitä olen nähnyt täällä, tämä on mieleisin, sopii aivan upeasti mallille, mutta sopii myös ihan kenelle vaan. Vau.

 2. Ulpu sanoo:

  Kaunis, simppeli meikki. Mä vaan vierastan tuota huulipunaa, siis itselleni, muilla kyllä kaunis. Mä oon enemmän viileiden ja hillittyjen huulipunien ystävä. Pitäisköhän sitä repäistä ja kuitenkin hankkia tuo. 😀

 3. Mari Vee sanoo:

  Ah, aivan ihana! Ja juuri sellainen omantyyliseni look eli lähtisin ilman muuta oopperaan ja vaikka minne. Zuiin Fire käy varmasti yhtä hyvin kuin tiilenpunainen joka on vissiin aavistuksen oranssimpi kuin Fire. Mulla oli pikkujouluissa viime perjantaina Fire ja se vaan on niiiiin ihana! Jos tuo kultainen silmämeikki on aina ihana! Sopivan näyttävä ja raikas.

  • Juu, Firehan on oikein leiskuvan punainen, tämä puna on hillitympi 🙂 Mutta Fire käy kultaiseen silmämeikkiin myös oikein hyvin.

 4. Melkein jo aloin kysellä, että mitä sävyjä meikissä on käytetty, ja luin sitten uudestaan 😀 En välttämättä lähtisi kyseisellä lookilla pikkujouluihin (muistuttaa liikaa arkimeikkiäni), mutta oopperaan tai treffeille todellakin 🙂

 5. Joanna sanoo:

  Hi Katja!

  Would you be so kind and specify the products used in this and the other looks? <3

  Love your work!