Beauty

Zuiin juhlalook 1/4: Night at the Opera

Beauty | 10.11.2015 | Katja Kokko

_DSC7421

Yhteistyössä Zuii

Kaamosaika tietää myös paljon hyvää: sen lisäksi, että on virallisesti lupa tunnelmoida ja kotoilla villasukissa sekä kynttilänvalossa, on luvassa myös vuoden ihanin juhlakausi. Vaikka hyviä syitä järjestää juhlia löytyy toki ympäri vuoden, on loppuvuoden juhlakaudessa aina ripaus glamouria ja taikaa, jolloin tekee mieli panostaa myös juhlalookiin hieman enemmän.

Meikki on ehdottomasti yksi inspiroivin panostuksen kohde ja olemmekin loihtineet teille yhdessä huipputiimin kanssa kokonaista neljä upeaa juhlalookia, jotka eivät ole liian erikoisia tai vaikeita toteuttaa ihan tavallinen kuluttaja huomioiden.

Homma toimii viime kevään meikkilookien tapaan niin, että ensin esittelen teille kunkin lookin peräkkäisinä päivinä, jonka jälkeen on vuorossa ohjeet meikin toteuttamiseen tuotteineen. Lopussa on luvassa myös arvonta, jota en usko kenenkään haluavan missata…

Kaikki meikit ovat allekirjoittaneen käsialaa Zuiin tuotteita käyttäen, hiuksista on vastannut Anne Flink kampaamo Puljusta Uniquen muotoilutuotteilla, malli on ihastuttava kaunotar Shadi Razavi ja linssin takana hääri valokuvaaja Mikko Rasila.

Itse olen aivan rakastunut loihtimiimme lookeihin ja pidän näistä enemmän, kuin pitkään aikaan tekemistäni meikeistä. Toivottavasti innostus tarttuu myös teihin!

_DSC7407

Ensimmäinen look, Night at the Opera, yhdistää kaksi tämän hetkistä lempiasiaani: tiilenpunaiset huulet kultaisilla luomilla. Tässä meikissä on glamouria ja gaalafiilistä, vaikka silmämeikki ei olekaan klassinen ja tumma banaanivarjostus.

Pääpaino on tiilenpunaisissa huulissa ja juhlavaa fiilistä tuo kultainen, mutta hyvin hillitty silmämeikki, jota höystää vain aavistus pehmeää kynärajausta yläripsen tyvessä sekä reilut, hieman hämähäkkimäiset ripset.

Mitäs pidätte ensimmäisestä lookista? Lähtisitkö tällä oopperaan tai firman pikkujouluihin?

_DSC7420

Kuvat Mikko Rasila

Meikki Katja Kokko

Hiukset Anne Flink/Pulju

Malli Shadi Razavi

Avainsanat: , , ,