Beauty

Äänestä suosikkisi Zuiin juhlalookeista – voita meikkipaketti

Beauty | 17.11.2015 | Katja Kokko

_DSC7610

Edit: arvonta on suoritettu ja onnetar suosi nimimerkkiä Iti!

Noniin, nyt on tullut aika äänestää suosikkinne Zuiin juhlameikkilookeista, jotka loihdimme yhdessä mahtavan tiimin kanssa antaaksemme teille inspiraatiota loppuvuoden juhlakauteen.

Meikkipuikoissa heilui meikäläinen, hiusharjan varressa Anne Flink Kampaamo Puljusta, linssin takana Mikko Rasila ja kameran edessä upea kaunotar Shadi Razavi. Kaikki meikit toteutettiin alusta loppuun saakka Zuiin meikeillä ja hiukset muotoiltiin Uniquen tuotteilla. Molemmilla sarjoilla on laaja jälleenmyyjäverkosto – lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa maahantuojan sivuilta.

_DSC7819_DSC7467

Mutta nyt äänestykseen: valitse suosikkisi neljästä meikkilookista ja kerro kommenttiboksiin miksi juuri kyseinen look on mieleesi. LISÄKSI klikkaa itsesi uutiskirjeeni tilaajaksi (onnistuu blogin etusivulta). Mikäli kuulut jo kirjeen tilaajiin, voit ohittaa tämän kohdan. Kaikkien vastaajien kesken, joiden nimi löytyy myös uutiskirjeen tilauslistalta, arvotaan kommentoijan suosikkimeikkilookin avaintuotteet: meikkivoide, luomivärit, poskipuna, huulipuna, maskara ja kulmakynä. Osallistumisaikaa on tämän kuun loppuun saakka eli 30.11.2015.

Löydät kaikki meikkilookit sekä ohjeet niiden toteuttamiseen tuotteineen tästä linkistä.

_DSC7421

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , ,