Beauty

Mandariini-rosmariini-seetripuu suihkugeeli

Beauty | 26.11.2015 | Katja Kokko

DSC_0267

Neal’s Yard Remediesin Create Your Own -konsepti valloitti minut välittömästi tullessaan markkinoille reilu vuosi sitten. Periaate on yksinkertaisesti nerokas: tuoteperheen täysin hajusteettomat tuotteet käyvät sellaisenaan allergisen ja tuoksuherkän ihonhoitoon koko perheelle. Mutta niitä voi myös tuunata, mikä tekee konseptista itselleni kiinnostavan.

Ideana on siis se, että voit sekoittaa tuotteisiin haluamiasi eteerisiä öljyjä, jolloin saat luotua täysin yksilöllisen aromaterapeuttisen luomuksen kauneudenhoitohetkiisi. Kirjoitin tuotteista ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten, voit lukea tuon jutun tästä linkistä. 

Muutama viikko takaperin olin ystäväni syntymäpäiväjuhlissa. Heidän vasta remontoidun vessansa lavuaarin reunaa koristi Aesopin todella koukuttavan tuoksuinen käsisaippua. Nappasin tuoksureseptin talteen, joka kätki sisäänsä mandariinin, rosmariinin ja seetripuun eteerisiä öljyjä.

Seuraavalla viikolla marssin Jolie shopiin, jonka valikoimasta Create Your Own -tuotteet tällä hetkellä löytyvät. Niitä ei voi siis tilata verkkokaupasta, sillä ideana on, että eteeriset öljyt valitaan ja sekoitetaan paikan päällä. Loihdin oman mandariini-rosmariini-seetripuu luomukseni Create Your Own -suihkugeelipohjaan ja se onnistui loistavasti, vaikka täysin identtistä Aesopin kanssa siitä ei tullutkaan.

Tässä muuten ihana joululahjaidea. Ja jos pakkaus ei miellytä, suihkugeelin voi hyvin siirtää lasiseen pikkupulloon ja askarrella siihen itse kauniin etiketin.

Oletteko kokeilleet Create Your Own -tuotteita?

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , ,