Beauty

Genuine Beauty Guide: lokakuun suosikit

Beauty | 3.11.2015 | Katja Kokko

DSC_0007

Lokakuussa leukaperäni koki järkytyksen joutuessaan tukahdutetuksi poolokauluksen ja villahuivin alle. Protestina tästä katalasta eristykseen joutumisesta, iho päätti paukauttaa maailmaan rykelmän meheviä näppylöitä, joiden paranteluun kuluikin sitten ainakin puolet kuukaudesta. Onneksi mokkulat alkavat olla nyt taakse jäänyttää elämää ja nyt on hoidettavana enää arvet.

Meikkisuosikkejani en nyt tähän postaukseen listaa, sillä  suurin osa niistä löytyy kuukauden meikkilookista. Pari lisäystä on tosin niihinkin luvassa, mutta paljastan ne vasta vähän myöhemmin.

Lokakuun suosikkeihin lukeutuvat seuraavat tuotteet:

Esse Serum

Vihdoinkin saan mainita Essen huipun seerumin, joka on ollut päivittäisessä käytössä joka ilta juhannuksesta saakka. Pullo alkaa vasta nyt vedellä viimeisiään. Rakastan tässä seerumissa kaikkea, erityisesti täydellistä koostumusta ja varsinkin raaka-aineita. Jos missasit taannoisen syvällisen katsauksen Essen tuotteisiin, niin suosittelen lukemaan tästä prebiootteihin ja probiootteihin perustuvasta ihohoitosarjasta bloggaukseni osat yksi ja kaksi. Essen seerumi sopii kaikille ihotyypeille herkästä rasvaiseen ja ikääntyvään. Se kosteuttaa, vahvistaa ihon vastustuskykyä, heleyttää ja uudistaa.

Esse Deep Moisturizer

Essen Deep Moisturizer on kaikkien aikojen parhaiden kosteusvoiteiden TOP kolmosessa sijalla yksi. Puteli ei päässyt kuvaan, sillä kerkesin kaapia siitä viimeiset rippeet hetki sitten. Minua kiinnostaisi tietää, mikä on tämän ultimatum taivaallisen koostumuksen salaisuus. Voide kosteuttaa mielettömän hyvin, eikä tuki lainkaan, jolle oma ihoni on altis. Ihon pinta jää samettiseksi, mutta ei rasvaiseksi tai ärsyttävän nahkeaksi. Niin ja vettähän ei tässäkään ole, kuten ei Essen muissakaan tuotteiss, vaan sen tilalta löytyy rooibos-uutetta, joka onkin kunnon antioksidanttipaukku iholle.

Neal’s Yard Remedies Melissa käsivoide

Käsivoiteissa olen harvoin uskollinen millekään merkille. Kulutan käsivoidetta paljon, erityisesti syksyn tullen ja rasvaus jatkuu pitkälle kevääseen saakka. Kuivat ja kiristävät kädet tuntuvat yhtä pahalta, kuin kuivat kasvot. Lokuusta saakka käytössäni on ollut Neal’sin Melissa-käsivoide, jonka metallinen tuubi on hurmaava ja tuoksu ihanan makea ja raikas samaan aikaan. Voide on täyteläinen ja sopivan rasvainen, mutta sen imeytymistä ei tarvitse odotella liian kauan. Tämä on joka kerta ilo kaivaa käsilaukusta!

May Lindstrom The Problem Solver

Halleluja, kiitos Maylle tästä jumalaisesta naamiosta, joka antoi huutia leukaperieni näppyarmeijalle! Problem Solver kirjaimellisesti potkaisee päin kasvoja ja tekee selvää näpyistä. Käytin naamiota tehohoitona kolmena iltana peräkkäin aloittaen käytön ensimmäisenä iltana koko kasvoilta jatkaen kahtena iltana vain ongelma-alueilla. Näpyt katosivat. Huomautettakoon, että tätä naamiota ennen ei saa käyttää hedelmähappokuorintaa, vaan suosittelen levittämään tämän puhdistetuilla kasvoille korkeintaan lempeästi kuorivalla puhdistuksen täydentäjällä esikäsiteltynä. Jos naamiota käyttää tehohoitoon, ensimmäisen päivän jälkeen ei kannata vuorata sillä koko kasvoja ja kolmen päivän jälkeen on hyvä pitää noin viikon taukoa ennen seuraavaa kuuria.

Neal’s Yard Remedies Crate Your Own Ointment

Kuka muistaa, kun melkein vuosi sitten postasin Neal’s Yard Remediesin Create Your Own -tuotteista? Kyseessä on siis joukko täysin hajusteettomia perustuotteita, joita voi käyttää sellaisenaan tai niihin voi lisätä haluamansa sekoituksen eteerisiä öljyjä ja luoda omia aromaterapeuttisia tuotteita. Kesän jälkeen vartaloni iho on kaivannut täyteläistä voidetta ja kun syyskuun suosikkini oli käytetty loppuun, kaivoin kaapista täyteläisen Create Your Own Ointmentin, jonka olen höystänyt frankinsensin, laventelin ja ylang ylangin eteerisillä öljyillä. Ah, koostumus ja tuoksu ovat täydellisiä! Create Your Own tuotteita ei voi tilata netistä, mutta oman sekoituksen voi käydä luomassa paikan päällä Jolie shopissa. 

Neal’s Yard Remedies Frankincense Eau de Parfum

En ole nykyisin uskollinen millekään tuoksulle, vaan valitsen päivän tuoksun täysin omia tuntemuksiani kuunnellen. Neal’sin frankkutuoksu oli melkein pari kuukautta käyttämättä, kunnes yhtenä päivänä pari viikkoa takaperin aloin jossain tilanteessa tuntea tarvitsevani sitä. Siitä lähtien olen suitsutellut frankkua lähes päivittäin ja kas, kun ovat tapaamani ihmisetkin alkaneet udella, mitä tuoksua käytän. Tuoksu, btw, pysyy hyvin.

Neal’s Yard Remedies Warming Salve ja Arnica Salve

Niskavammaepisodini alkaa olla virallisesti historiaa. Tai ainakin tilanne on hallinnassa. Säännöllistä huoltoa saa silti tehdä, jotta tilanne ei pääse uusiutumaan. Joogaharjoituksen lisäksi se tarkoittaa säännöllistä hierojalla käyntiä, mutta myös itsehierontaa. Mitäpä ei Neal’silta löytyisi tähänkin tarkoitukseen? Lihaksia lämmittävällä ja rentouttavalla, cayannea, inkivääriä, rosmariinia ja katajaa sisältävällä terapiavoiteella tai kipuja ja kolotuksia helpottavalla arnikkivoiteella päivittäinen hieronta kuuluu jo osaksi kauneudenhoitorituaalejani siinä missä kasvojen puhdistuskin. Samaan tuoteperheeseen kuuluva Eucalyptus salva on myös huippua, jos lihaksissa on tulehdusta, mutta sitä ei ainakaan vielä saa Suomesta.

Löytyykö lokakuun suosikeista matcheja teidän listojenne kanssa?

DSC_0009

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,