Beauty

Kuukauden meikkilook: suklaasilmät

Beauty | 29.10.2015 | Katja Kokko

DSC_0002

Postaus sisältää tarjouksen

Kun tässä kerta on aloitettu kuukauden asujen ja kuukauden suosikkituotteiden julkaisemiset ja juttuni painottuvat vahvasti ihonhoitoon, päätin aloittaa meikkihommille oman juttusarjan – kuukauden meikkilook.

En ole mikään kokeellinen meikkaaja omien kasvojeni ehostuksessa, vaan pidän melko klassisesta meikkityylistä ja hillityistä väreistä. Kim Kardashianin Hollywood glamour on kaukana omista meikki-ihanteistani: pidän luonnollisen näköisestä meikkipohjasta, luonnollisista kulmakarvoista ja karsastan kaikkea maalatun ja piirretyn näköistä. Sehän ei siis tarkoita etteikö kulmakarvoja meikata tai ettei silmissä voi olla pikimusta smoky eyes, vaan koskee itse meikkityyliä. Olen pehmeiden ja intensiivisten linjojen ystävä ja räväytän mieluiten huulipunalla (jos sitä nyt voi räväyttämiseksi kutsua).

Keväisin käyttämäni meikin määrä vähenee ja kesällä viihdyn hyvin luonnollisessa nudemeikissä ja todella ohuessa meikkipohjassa. Syksyn myötä, kun iho menettää kesän tuoman värin, käyttämäni meikin määrä kuitenkin lisääntyy: pohja saa olla tuhdimpi ja peittävämpi ja siirryn myös tummempaan silmämeikkiin, johin ovat tänä syksynä kuuluneet myös pehmeät rajaukset.

DSC_0022

Juuri nyt silmämeikissä kiinnostavat intensiiviset suklaasilmät ja huulipunassa tiilenpunainen. Kävinkin pari viikkoa takaperin Kjaer Weisin luomiväriapajilla Joliessa, sillä merkillä on aivan loistavat mattaruskeat sävyt. Tiilenpunaisen huulipunan olin hankkinut jo aiemmin Zuiilta.

Tein kuitenkin meikistä kaksi versiota, sillä aivan joka päivä en viihdy punaisessa huulipunassa. Yksi suosikkinudepunistani on Lily Lolon Demure. Punassa on ihanan kermainen koostumus ja väri on täydellinen nude, sillä se ei kadota omaa huulten väriä, mutta on silti vaalea.

DSC_0045DSC_0046

Silmämeikin tein näin: levitin ensin koko ylä- ja alaluomelle Kjaer Weisin Charmed-luomivärin, jonka jälkeen varjostin vahvasti ulkonurkat ja luomivaon Magnetic-värillä. Blendasin sen yhteen Charmedin kanssa niin, ettei värien välille jäänyt selkeää kontrastia. Varjostin myös alaluomen Magneticilla, ulkonurkassa on tummin kohta. Kolmanneksi väriksi lisäsin suklaanruskeaa Earthy Calm-väriä, jonka levitin yläripsien tyveen sekä luomen keskiosaan blendaten sen yhteen Magneticin kanssa. Lopuksi rajasin yläripsen tyven Benecosin mustalla kynällä (joka on btw paras ja edullinen silmänrajauskynä) ja pehmensin rajauksen siveltimellä. Viimeisenä ripsien taivutus ja reilusti maailman parasta Kjaer Weisin ripsiväriä!

Meikkipohja on RMS Beautyn Uncover sävy 22, silmänaluset peitin Kjaer Weisin meikkivoiteen sävyllä Silken. Posket varjostin Kjaer Weisin Dazzling Bronzerilla ja poskipuna on Kjaer Weisin Sun Touched. Kiinnitin lopuksi meikkipohjan RMS Beautyn Tinted Unpowderin sävyllä 0-1. Kulmakarvoissa on Zuiin Taupe-kulmakynä.

Nudehuulipuna on siis Lily Lolon Demure ja tiilenpunainen sävy Zuiin Copper. Jälkimmäisen seuraksi voimistin poskipunaa lisäämällä poskiin aavistuksen Zuiin Peach-poskipunaa.

DSC_0006

Näiden luomivärien eri variaatioissa olen huidellut viime viikot ja ainakaan vielä ei inspiroi lainkaan vaihtaa muihin väreihin, joten saapa nähdä millaisen päivityksen meikki kokee marraskuussa.

Vinkkinä vielä Halloween-etuja verkkokauppohin: Biodellystä saa koodilla halloween -15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista 2.11.2015 asti. Naturellesta puolestaan koodilla KATJA10 -10 % alennuksen 31.10.2015 asti (ei koske May Lindstromin tuotteita) ja Joliessakin on menossa paljousale 1.11.2015 saakka.

Mitäs pidät tästä meikistä? Siirrytkö itse tummempaan meikkiin syksyn tullen ja millaiset sävyt sinua inspiroivat juuri nyt? Kummasta huulipunastani pidät enemmän?

DSC_0042

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , ,