Beauty

Nudemeikin päivitys

Beauty | 25.6.2015 | Katja Kokko

DSC_00115

En koskaan lakkaa rakastamasta nudemeikkiä. Vuosi vuodelta meikkini lipuu yhä enemmän kohti less is more -tyyliä. Välillä tulee kausia tai päiviä, kun käytän varjostuksissa hieman tummempia värejä, mutta silti aina ruskean eri sävyissä. Rajauksia en ole käyttänyt vuoteen.

Tykkään enemmän leikitellä ihon kuulloilla, poskipunilla sekä räväyttää inspiraation iskiessä huulipunalla. Mutta kirkkaat luomivärit – ne eivät ole enää minua.

Rakastan kuitenkin meikata sateenkaaren eri väreillä, mutta en omia silmiäni ja siksi toteutankin meikkikokeiluni mieluiten jonkun toisen kasvoille, kuten keväällä Mikon kanssa tekemiimme Zuiin meikkilookeihin.

DSC_0051

Olin nuorena töissä useita vuosia eräällä ammattilaismeikkisarjalla ja tuolloin vakiovarustukseeni kuuluivat milloin turkoosit, milloin kirkkaanvihreät ja milloin oranssit luomivärit. Glitter eye-liner oli suosikkini pitkään. Oi niitä aikoja! Harmi ettei tullut dokumentoitua niitä meikkejä, näin jälkeenpäin olisi hauska muistella niitä.

DSC_0080

Kesäisin meikkini vähenee vielä entisestään, niin meikkipohjassa kuin luomiväreissäkin. Nyt olen käyttänyt Absolutionin La Creme du Teint -meikkipohjan vaaleaa sävyä siitä asti, kun sain sen testiini. Sipaisen sitä kasvoille hyvin ohuen kerroksen ja tummat silmänaluset peitän Kjaer Weisin meikkivoiteella, sillä se on sopivan tanakkaa toimiakseen myös peitevoiteena. Omistan kaksi sävyä meikkivoiteista, vaaleampi Silken on keltainen, peittää hyvin näpyt ja tuo valoa silmien alle. Just Sheer on lämpöisemmän värinen, jolla neutraloin sinertävät silmänaluset.

DSC_0017

Vasemmalta oikealle Kjaer Weisin luomivärit Charmed, Grace ja Cloud Nine

Kjaer Weisin ihana meikkivalikoima kasvoi taas hetki sitten ja suuntasinkin oitis Jolieen luomiväriostoksille tuotteiden rantauduttua Suomeen. Mukaan lähti uusi sävy Grace, joka on juuri täydellinen sävy nudemeikkiin ja sopii hyvin yhteen luottovärini Charmedin kanssa.

DSC_0024DSC_0029

Käytän nykyisin luomenpohjustukseen aina RMS Beautyn Lunar Eye Polishia. Taputan sitä sormen päällä aavistuksen liikkuvalle luomelle, jonka jälkeen painelen ja sivelen tiiviisti Charmedia koko yläluomen liikkuvalle osalle sekä alaripsien tyveen. Gracella teen puolestaan häivytykset ja levitän sitä myös alaripsien tyveen tuomaan silmiin juuri sen verran intensiivisyyttä, ettei sitä tavallaan huomaa, mutta efekti on kuitenkin sopivan voimakas tuodakseen silmät kauniisti esiin. Cloud Nine sävyä sipaisen toisinaan vielä hieman kulmaluulle, kuten näissä kuvissa. Sävy on täydellinen korostukseen kulmakarvan alla, sillä se ei kiillä liikaa ja väri taittaa hennosti kultaiseen, joten efekti on tarpeeksi pehmeä.

Sitten vain ripsien taivutus ja muutama kerros maailman parasta, Kjaer Weisin ripsiväriä.

DSC_0001

Mitä tulee ihon kuultoihin, on RMS Beautyn Living Luminizer voittamaton. Sen kuultavuusaste on täydellinen. Kjaer Weisin Radiance Highlighter on myös ihana, mutta siinä on huomattavasti enemmän kiiltävää discopallo-efektiä. Pidän siitäkin, mutta Living Luminizer on monikäyttöisempi. Taputan sitä kolmiomaisesti kulmaluulle ja poskiluun yläpuolelle, nenän varteen sekä amorinkaaren yläpuolelle.

DSC_0006

Tämän jälkeen taputtelen poskille voidemaisen poskipunan, näissä kuvissa Kjaer Weisin sävy Sun Touched. Sen jälkeen taputan Living Luminizeria poskipunan päälle ja lisään sitten vielä kevyen kerroksen poskipunaa. Näin poskiin tulee luonnollinen ja hillitty, kaunis kuulto. Kiinnitän meikkipohjan sipaisemalle kevyesti iholle RMS Beautyn Tinted Unpowderia, universumin silkkisintä irtopuuteria.

DSC_0070

Huulipunasuosikkeja minulla on useita. Juuri nyt jumitan Kjaer Weisin Sweetness huulisävytteessä, mutta lempiväri voi vaihtua jo ensi viikolla. Sama on poskipunan kanssa, tykkään vaihdella niitä, jollei päivittäin, niin ainakin viikottain.

Kunhan helteet vihdoin saapuvat ja iho saa lisää väriä, joudun kyllä hankkimaan vielä Kjaer Weisin uuden Dazzling Bronzerin, joka on lämmin, pronssinhohtoinen versio Radiance Highlighterista, eli lämpimän sävyinen korostustuote. Varjostuksiin se on liian kiiltävä ja vaalea. Paras aurinkopuuteri, joka sopii varjostuksiin on mielestäni RMS Beautyn Buriti Bronzer niin sävynsä ja kuultoasteensakin puolesta.

DSC_0086

Intouduin kuvaamaan eilen aamulla päivitetyn nudemeikkini vielä hiukset märkänä hiusturbaanin alla (konsepti, josta kuulette myöhemmin lisää). Huomasin siinä samalla iho tutkaillessani, että huokoseni ovat pienentyneet käsittämättömän paljon vuoden takaisesta ja lisäksi mustapääni ovat tehneet miltei täydellisen katoamistempun. Erityisesti mustapäiden katoaminen on tapahtunut kyllä aivan viime kuukausien aikana, johon en keksi mitään muuta syytä kuin ihanat puhdistusöljyt ja -balmit, joiden käyttöön olen siirtynyt kokonaan. Ihonpuhdistuspostaukseni toinen osa käsitteleekin lempiputsareitani ja otan sen työn alle tuota pikaa.

Mitäs pidätte tästä nudemeikistä? Paljastakaa omat nudemeikkisuosikkinne!

DSC_0005

Kjaer Weisin poskipuna, huulisävyte ja Absolutionin meikkipohja saatu testiin Joliesta, RMS Beautyn tuotteet Naturellesta

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,