Beauty

3x Flow-huulimeikki

Beauty | 14.8.2015 | Katja Kokko

DSC_1216

Kuinka moni teistä on menossa tänään alkaville Flow festareille?

Koko Flown historian aikana tämä on toinen vuosi (ja vielä peräkkäin), kun meikätyttö skippaa festarihumun. Vähän kyllä sydämeen sattuu, että missaan kaikkien aikojen kuumimman naisartistin, eli Roisin Murphyn keikan. Kertokaa siis Roisinille minulta terkkuja! (Maanantaina ei tosin enää harmita ja aionkin varmasti luukuttaa somekanavat täyteen freesejä aamujoogakuvia festareilta toipuvien iloksi!)

Minä pakkaan tänään kimpsut ja kampsut ja suhautan Keski-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle saareen isovanhempieni luokse. Tällä kertaa savusauna ja järvessä pulikointi menevät festaroinnin edelle. Sunnuntaina odottaa paluu kaupunkiin. Nähtäväksi jää, pistääkö kissaherra hanttiin – hänellä on nimittäin ollut lomalla semmoiset onnenpäivät, etten ole lainkaan varma, tahtooko hän takaisin kaupunkiin.

Päätin kuitenkin laittaa teille hieman inspiraatiota festarimeikkiin (tai loppukesään ja alkusyksyyn).

DSC_1526

Jos itse olisin lähdössä festaroimaan, kuuluisi meikkiini ehdottomasti nudet silmät, mutta vahvat huulet. Kun hilluu koko päivän ulkona, siemailee (mahdollisesti) alkoholipitoisia juomia ja tanssii keikoilla varpaat tuusan nuuskaksi, silmät alkavat punoittaa helposti ja toisaalta meikin korjailuun ei ole mitenkään loistokkaita puitteita (vaikka Flown bajamajat ovat kyllä ihan ennen näkemätöntä luksusta peileineen ja vesipisteineen). Itselleni käy kuitenkin aina niin, että vaikka puitteet olisikin, en yksinkertaisesti muista (tai jaksa) korjailla ainakaan silmämeikkiä. Siksi kestävä, matta ja intensiivinen huulipuna on paras valinta festarimeikkiin, sillä sen korjaa vaikka lennosta. Unohda rajaukset, puna saa olla hieman huoletonkin. Pääasia, että väri pysyy hyvin eikä sitä tarvitse olla korjailemassa jokaisen skumppalasillisen tai hodarin jälkeen.

Olen henkilökohtaisesti suorittanut testin Absolutionin uusilla huulipunilla ja kyllä: ne ovat sekä skumpan että hodarin kestäviä.

Muistatte varmaan ainakin hämärästi, kun kerroin viime talvena tämän Ranskan kuumimman kosmetiikkamerkin ja ranskalaisen meikkitaiteilijan Christopher Danchaudin Sweet and Safe Kiss joukkorahoituskampanjasta, jolla he keräsivät pääomaa yhteisen huulipunakokoelman valmistamiseen.

Osallistuin tuolloin kampanjaan omalla pienellä panoksellani ja koko kevään odotin malttamattomana huulipunien lanseerausta. Kun ne vihdoin saapuivat, olin revetä liitoksistani, sillä täydellisemmän huulipunakoostumuksen löytäminen jopa synteettisestä kosmetiikasta on kyllä kiven alla.

DSC_1208

Punissa on ihan mieletön määrä väripigmenttiä, väri on täydellisen matta ja äärettömän hyvin pysyvä, mutta ei tippaakaan liian kuiva tai kuivattava. Mitä muuta festaripunalta voisi enää toivoa?

Värivalikoima on hyvä, joskin itse toivon nudevärien suhteen vielä täydennystä. Festareille emme nudevärejä kuitenkaan kaipaa, joten tässä inspiraatioksenne kolme suosikkiväriäni! Kaikki huulimeikit on toteutettu ilman rajauskynää, mistä johtuu ehkä pieni epätasaisuus, mutta kuten sanottua, mielestäni vahvassakin huulimeikissä saa näkyä rentous ja huolettomuus.

DSC_1502DSC_1480

Väri 16 Poppy Red on oikein perinteinen, tyylikäs ja elegantti Pariisin punainen. Valitsin sen omakseni osallistuessani joukkorahoituskampanjaan ja juuri tällä punalla olen testannut skumpan ja hodarin kestävyyden.

DSC_1470DSC_1478

Väri 19 Powerful Pink on upea kirkkaan pinkki ja täytyy kyllä sanoa, että ainakin tällä hetkellä suosikkini. Pinkki ei muuten kuulu suosikkiväreihini, mutta oranssiin tukkaan ja pisamiin yhdistettynä se toimii mielestäni upeasti.

DSC_1514DSC_1520

Väri 01 Deep Red on intensiivinen viininpunainen ja vaatii kantajaltaan jo asennetta. Rakastan todella paljon tummien huulien ja vaalean silmämeikin yhdistelmää. Toimii yhtä hyvin, kuin pikkumusta ja säväyttää taatusti minkä tahansa festarilookin.

Tämän meikin meikkipohjaan käytin Absolutionin Creme du Téint Light meikkipohjan, peitin silmänaluset Kjaer Weisin Just Sheer meikkivoiteella ja korostuksissa on RMS Beautyn Living Luminizer (kulmaluulla, poskiluun päällä ja amorin kaaressa). Poskipuna on RMS Beautyn Lip2Cheek sävy Curious ja varjostukset Vita Liberatan itseruskettavan aurinkopuuterin sävyllä Sunkissed. Puuterina RMS Beautyn Tinted Unpowder sävy 0-1. Luomet pohjustin RMS Beautyn Eye Polishin sävyllä Solar ja koko luomella on Kjaer Weisin luomiväri Charmed, varjostuksen luomivakoon ja alaripsen tyveen tein sävyllä Grace. Ripsissä on Kjaer Weisin mascara ja kulmakarvoissa Zuiin kulmakynä sävy Taupe.

No niin arvon raati ja festarikansa, minkä näistä valitsette omaan festarilookiinne? Aiotteko panostaa enemmän silmä- vai huulimeikkiin vai onko lookinne kenties au naturel? Pitäkää hauska viikonloppu!

DSC_1220

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Sävyt 01 ja 19 saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,