Beauty

Sweet & Safe Kiss

Beauty | 12.12.2014 | Katja Kokko

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Joulukatalogiähkyn välttämiseksi otetaanpa tähän väliin hieman kauneusuutisia suoraan Pariisista.

Yksi luonnonkosmetiikan kuumimmista merkeistä, pariisilainen Absolution, on jo kuukauden päivät täyttänyt sosiaalisen median kanavansa huulipunien kuvilla. Pari viikkoa ranskankielisistä päivityksistä mitään ymmärtämättä uteliaisuudellani ei ollut enää rajoja ja minun oli pakko selvittää mistä oikein on kyse. Värikosmetiikkahan ei ole kuulunut merkin valikoimaan loistavaa La Crème du Teint -meikkipohjaa lukuunottamatta.

Klikkasin itseni ranskalaiselle KissKissBankBank joukkorahoitussivustolle ja sieltähän homman nimi selvisi jopa ilman ranskankielen taitoa.

Absolution ja ranskalainen meikkitaitelija Christophe Danchaud ovat lanseeraamassa Sweet & Safe Kiss -nimistä huulipunakokoelmaa. Kyseessä on luonnollisista raaka-aineista valmistettu huulipuna kuudessa eri värissä.

photo_pantonnier_sweet_safeKiss-1415836549

Kuten joukkorahoituksessa yleensä, tähänkin projektiin voi osallistua kuka tahansa itselleen sopivalla summalla. Onnistuin edelleenkin olemattomalla ranskankielen taidollani klikkaamaan ostoskoriini yhden huulipunista (sävyn No 16) ja nyt vain odotellaan tavoitesumman täyttymistä ja huulipunan kolahtamista postiluukusta.

Ranskassa kampanja on saanut runsaasti mediahuomiota ja 30 000 euron tavoitesummasta ei puutukaan enää kuin vajaa kolme tonnia. Kampanjan tukijoihin kuuluu mm. ihastuttava laulajatar Melanie LaurentKäykää osallistumassa!

Pus!

Avainsanat: , ,