Beauty

Joululahjakatalogi osa 4/6: Kaamoksen karkoitus eli ihon kirkastus

Beauty | 13.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0855

Kaupallinen kampanja – yhteistyössä Natural Goods Company

Osa teistä haluaa muistaa jouluna läheisiään antamalla lahjaksi tunnelmaa ja ihanuutta. Osa puolestaan vannoo käytännöllisyyden nimiin – tällä kertaa valitsinkin teille taatusti toimivan lahjavinkin: kirkastushoidon kaamoksen keskelle.

Madaran Time Miracle -tuotteiden hinta-laatusuhteesta olen kirjoittanut aiemminkin. Ne ovat loistava ensiaskel luonnonkosmetiikan maailmaan, sillä tuotteiden koostumukset ovat huippuluokkaa, enkä usko, että kukaan pitkäaikaisempi luonnonkosmetiikan käyttäjäkään varsinaisesti pahastuisi, jos lahjakääreistä paljastuisi tämä tehokolmikko. Kun pakettiin lisätään vielä Cosmopolitan Beauty Awardsien vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi valittu Madara-uutuus Brightening Peel Mask -hedelmähappokuorinta, saa kaamosiholle sanoa lempeät hyvästit. (Pssst, tuote on muuten markkinoiden edullisin AHA-kuorinta.)

Time Miracle -tuotteissa on käytetty veden sijasta suomalaista koivunmahlaa, joten niistä löytyy huomattavasti normaalia enemmän tehoa. Koivunmahla on yhdistetty tuotteissa kuuteen kasviuutteeseen ja tälle yhdisteelle Madara on antanut nimen Galium7. Yritys on teettänyt yhdessä Latvian yliopiston kanssa yhdisteestä perusteellisen tutkimusprojektin, jonka tulokset ovat varsin vakuuttavia. Tuloksissa on havaittu yhdisteen mm. suojaavan ihoa vapailta radikaaleilta sekä lisäävän ihosolujen ja kollageenin määrää.

DSC_0858

Suosittelen pukinkonttiin erityisesti Time Miracle -seerumia, joka täyttää koostumuksena puolesta luksuskosmetiikan ominaisuudet: seerumissa on hämmästyttävä silikoniseerumin tuntu, mutta täysin luonnollisista raaka-aineista eli ilman silikonia. Seerumi antaa iholle sitä hartaasti toitottamaani vesikosteutusta (mutta huomattavasti tehokkaammin koivunmahlan muodossa), jonka aivan liian moni meistä tahtoo jättää välistä. Kosteutus on kuitenkin kauniin ja heleän ihon perusta. Lisäksi seerumi napakoittaa ihoa ja tasoittaa juonteita mahtavan koostumuksensa ansiosta, joten ihosta tulee silkkisen sileä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

Seerumin lisäksi suosittelen Time Miraclen päivävoidetta, joka on loistava kosteuttaja kuivan huoneilman ja pakkasen karhentamalle pintakuivalle iholle. Voide imeytyy nopeasti ja jättää iholle täydellisen pinnan meikin alle sekä suojaa ihoa vapaiden radikaalien kolttosilta, ulkoiselta ilkivallalta sekä lukitsee seerumin sisältämät ravinteet ihoon. Valoa heijastavat mica-pigmentit antavat luonnollisen heleyden koko kasvoille.

Kolmas täsmätuote on ehdottomasti silmänympärysvoide. Tiedän aivan liian monia naisia, jotka lintsaavat viimeistään tässä kohtaa. Silmänympärysiho on kuitenkin herkkä ja ohut, siitä haihtuu kosteutta huomattavasti enemmän kuin muualta kasvoista, sillä silmänympärysiholla ei ole juurikaan talirauhasia ja lisäksi suojaava hydrolipidikalvo puuttuu lähes kokonaan. Tämän vuoksi silmänympärykset tarvitsevat aivan omat hellivät tuotteensa. Time Miraclen silmänympärysvoiteen koostumus on ihanteellinen – runsaasti kosteuttava, mutta kevyt, joten silmänalus-hot dogit pysyvät poissa ja lisäksi valoa heijastavat pigmentit valaisevat kaamoksen tummentamia silmänalusia.

Löytyyhän kaikkien lukijoideni peilikaapista silmänympärysvoide ja seerumi? Jos ei, nyt on korkea aika kirjoittaa joulupukille!

Natural Goods Companyn verkkokaupassa on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika 2-5 arkipäivää.

DSC_0851

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,