Beauty

Joululahjakatalogi osa 4/6: Kaamoksen karkoitus eli ihon kirkastus

Beauty | 13.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0855

Kaupallinen kampanja – yhteistyössä Natural Goods Company

Osa teistä haluaa muistaa jouluna läheisiään antamalla lahjaksi tunnelmaa ja ihanuutta. Osa puolestaan vannoo käytännöllisyyden nimiin – tällä kertaa valitsinkin teille taatusti toimivan lahjavinkin: kirkastushoidon kaamoksen keskelle.

Madaran Time Miracle -tuotteiden hinta-laatusuhteesta olen kirjoittanut aiemminkin. Ne ovat loistava ensiaskel luonnonkosmetiikan maailmaan, sillä tuotteiden koostumukset ovat huippuluokkaa, enkä usko, että kukaan pitkäaikaisempi luonnonkosmetiikan käyttäjäkään varsinaisesti pahastuisi, jos lahjakääreistä paljastuisi tämä tehokolmikko. Kun pakettiin lisätään vielä Cosmopolitan Beauty Awardsien vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi valittu Madara-uutuus Brightening Peel Mask -hedelmähappokuorinta, saa kaamosiholle sanoa lempeät hyvästit. (Pssst, tuote on muuten markkinoiden edullisin AHA-kuorinta.)

Time Miracle -tuotteissa on käytetty veden sijasta suomalaista koivunmahlaa, joten niistä löytyy huomattavasti normaalia enemmän tehoa. Koivunmahla on yhdistetty tuotteissa kuuteen kasviuutteeseen ja tälle yhdisteelle Madara on antanut nimen Galium7. Yritys on teettänyt yhdessä Latvian yliopiston kanssa yhdisteestä perusteellisen tutkimusprojektin, jonka tulokset ovat varsin vakuuttavia. Tuloksissa on havaittu yhdisteen mm. suojaavan ihoa vapailta radikaaleilta sekä lisäävän ihosolujen ja kollageenin määrää.

DSC_0858

Suosittelen pukinkonttiin erityisesti Time Miracle -seerumia, joka täyttää koostumuksena puolesta luksuskosmetiikan ominaisuudet: seerumissa on hämmästyttävä silikoniseerumin tuntu, mutta täysin luonnollisista raaka-aineista eli ilman silikonia. Seerumi antaa iholle sitä hartaasti toitottamaani vesikosteutusta (mutta huomattavasti tehokkaammin koivunmahlan muodossa), jonka aivan liian moni meistä tahtoo jättää välistä. Kosteutus on kuitenkin kauniin ja heleän ihon perusta. Lisäksi seerumi napakoittaa ihoa ja tasoittaa juonteita mahtavan koostumuksensa ansiosta, joten ihosta tulee silkkisen sileä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

Seerumin lisäksi suosittelen Time Miraclen päivävoidetta, joka on loistava kosteuttaja kuivan huoneilman ja pakkasen karhentamalle pintakuivalle iholle. Voide imeytyy nopeasti ja jättää iholle täydellisen pinnan meikin alle sekä suojaa ihoa vapaiden radikaalien kolttosilta, ulkoiselta ilkivallalta sekä lukitsee seerumin sisältämät ravinteet ihoon. Valoa heijastavat mica-pigmentit antavat luonnollisen heleyden koko kasvoille.

Kolmas täsmätuote on ehdottomasti silmänympärysvoide. Tiedän aivan liian monia naisia, jotka lintsaavat viimeistään tässä kohtaa. Silmänympärysiho on kuitenkin herkkä ja ohut, siitä haihtuu kosteutta huomattavasti enemmän kuin muualta kasvoista, sillä silmänympärysiholla ei ole juurikaan talirauhasia ja lisäksi suojaava hydrolipidikalvo puuttuu lähes kokonaan. Tämän vuoksi silmänympärykset tarvitsevat aivan omat hellivät tuotteensa. Time Miraclen silmänympärysvoiteen koostumus on ihanteellinen – runsaasti kosteuttava, mutta kevyt, joten silmänalus-hot dogit pysyvät poissa ja lisäksi valoa heijastavat pigmentit valaisevat kaamoksen tummentamia silmänalusia.

Löytyyhän kaikkien lukijoideni peilikaapista silmänympärysvoide ja seerumi? Jos ei, nyt on korkea aika kirjoittaa joulupukille!

Natural Goods Companyn verkkokaupassa on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika 2-5 arkipäivää.

DSC_0851

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,

Beauty

7 kommenttia artikkeliin “Joululahjakatalogi osa 4/6: Kaamoksen karkoitus eli ihon kirkastus”

 1. Eliane

  Wow! Wonderful texts! You have become such a beautiful woman, inside and out; I can’t help but say that I am so proud of you. You go girl! We never said goodbye properly, and I apologize for not getting the time. Keep on following your heart and telling us all how to get beauty and health into our lives naturally. You were born for that! Much love and many blessings. Xoxoxo

  • Thank you Eliane, I really appreciate your beautiful words. Actually it’s amazing to hear from you now, because I’ve been thinking about you couple of times lately. I wish you all the best, you’re such an incredible woman. xx

 2. Jennie

  Vähän kestää tottua näihin uusiin sivuihin, tuleehan tänne juttuja samaan tahtiin kuin ennenkin 🙂
  Löytyy seerumeita ja silmänympärysvoiteita kyllä, seerumeita on helppo käyttää siinä ei mitään, mutta todellakin tulee lintsattu silmänympärysten kanssa. Edelleenkin veikkaan, että vika on siinä ettei tule vau-efektiä käytön jälkeen. Eli ei huomaa mainittavaa eroa sillä, että onko sitä laittanut vai ei. Kyllä se vaan on yksi kaikkein helpoimmista motivaattoreista! Ja sitten ne kuluu niin hitaasti, että ei pääse edes ostamaan uutta. Huokaus.

  • Otan mielelläni vastaan palautetta uusista sivuista ja kehitän niitä toiveidenne mukaan. Postaustahti itse asiassa tulee olemaan jatkossa tiheämpi kuin aiemmin, sillä kaupallisten yhteistöiden myötä tienaan elantoani blogin kautta, jonka vuoksi pystyn myös panostamaan siihen huomattavasti aiempaa enemmän. Uudet sisällöt näkyvät aina etusivulla vasemman puolen laatikoissa ja oikealle puolelle nostan puolestaan vanhoja, mutta ajankohtaisia postauksia ym. inspiraatiota. Blog-osiosta näkee suoraan aikajärjestyksessä kaikkien kategorioiden uusimmat postaukset, tosin kaksi ensimmäistä ovat samat kuin etusivun oikean puoleisissa nostoissa.

   Silmänympärysvoiteen ei nyt välttämättä kuulukaan tehdä mitään super wau-efektiä, tosin kyllä sen mielestäni tuntee oikean tuotteen kohdalla, että voide tuntuu hyvältä silmänympäryksille ja varsinkin turvotusta poistavat ja kiristävät tuotteet tuntuvat ihanan virkistäviltä. Tärkeämpää on kuitenkin ohut koostumus, sillä paksu voide plokkaa kosteuden haihtumisen, joka puolestaan aiheuttaa turvotusta ja voi tuoda myös miliumeja sen seurauksena.

 3. Riina

  Hei! Minkäikäisenä kannattaa siirtyä näihin Time miracle -tuotteisiin? Ja mikä on käyttötapasi seerumeille? Korvaatko niillä kosteusvoiteen vai käytätkö kosteusvoiteen lisäksi? Kiitoksia jo etukäteen!

  • Time Miracle-tuotteita voi hyvin käyttää noin 25 vuodesta eteenpäin, viimeistään kolmekymppisenä kuitenkin. Seerumia levitetään aamuin illoin puhdistetuille kasvoille kasvoveden jälkeen, jonka jälkeen kosteusvoide levitetään vielä seerumin päälle 🙂

 4. Minna

  Olen käyttänyt E&T:n tuotteita pari vuotta. Nyt hankin juuri nämä plus öljyn. Ovat ihania ja toimivia! Yhtään ei haittaa, että ovat edullisia. Tulle levitettyä dekolteelle saakka. Puhdistustuotteita en Madaralta ole vielä kokeillut. Vielä riittää kesällä hankitut italialaiset Olos-tuotteet.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>