Cheap & Chic

Joululahjakatalogi osa 3/6: From Bollywood with Joy

Cheap & Chic | 12.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0849

Kaupallinen kampanja – yhteistyössä Natural Goods Company

Vaikka lahjan antamiseen sisältyykin aina tunne, on tuoksuva lahja mielestäni silti vielä vähän enemmän kuin pelkkä tavara. Tuoksu kätkee sisäänsä niin paljon mielikuvia, tunnelmia ja tunnetiloja. Ja kun puhumme vielä luonnosta saatavista tuoksuista, on mukana aina aromaterapeuttinen vaikutuskin.

DSC_0848

Tuoksut voivat parhaillaan luoda todella voimakkaita mielikuvia ja pikkuruisia MyTao parfyymeja nuuhkiessani matkasin mielikuvissani välittömästi värikkääseen ja yltäkylläiseen Intiaan. Tämän kertainen lahjaidea sopiikin täydellisesti boheemille hippitytölle (tai -pojalle), luonnollisia tuoksuja tai Intiaa rakastavalle joogille.

MyTao parfyymit ovat edullisia, mutta puukorkkeineen tyylikkäästi puettuja – Cheap & Chic -kategorian luksusosastoa, sanoisin.

DSC_0813

Natural Goods Companyn valikoimissa on MyTaon tuoksuista kuusi, joita ei ole perinteiseen tapaan nimetty, vaan numeroitu. Minun suosikkini on numero kolme – eksoottinen yhdistelmä raikasta litsiä, vastaleikattua ruohoa, välimeren yrttejä ja pehmeää seetripuuta. Tuoksu on pirskahteleva ja mystinen. Ja tuo mieleen Intian.

Liilan värinen numero seitsemän tulee hyvänä kakkosena ja jollei edellisen tuoksun kohdalla kuullut vielä Bollywood-kellojen kilkattavan, pauhaavat mahtipontiset rytmit vähintään tässä vaiheessa nupit kaakossa. Raikas sitruunaruoho, hedelmäinen bergamotti, hapan appelsiini ja vihreät mandariinit luovat tämän tuoksun ensivaikutelman, jonka sydämenä avautuvat appelsiininkukka, ikikukka ja iiriksenjuuri.

DSC_0823

Mikäli rakastaa minun laillani perinteistä sitrustuoksua, rakastuu mitä todennäköisimmin numeroon yksi. Pirteän limen ja sitruunan tuoksu sekoittuu tässä aromaattiseen santelipuuhun ja pehmeään ruusukistukseen. Maskuliinisemmasta tuoksusta syttyvälle sopii puolestaan numero viisi, jossa yrtit ja puu yhdistyvät galbanumiin, inkivääriin ja limeen.

Yy kaa koo, joko olette messissä Bollywoodissa?

Natural Goods Companyn verkkokaupassa on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika on 2-5 arkipäivää. 

Joulupallot Espan Enkelit

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,