Cheap & Chic

Genuine Beauty Awards 2018: cheap & chic

Cheap & Chic | 27.12.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Genuine Beauty Awardseissa on seuraavaksi luvassa kattava listaus edullisia, mutta laadukkaita helmiä, eli vuoden parhaat cheap & chic -tuotteet. Joudun tunnustamaan, että tämän listan laatiminen tänä vuonna oli hitusen tylsää, sillä meikkien osalta tuntui, etten voi tarjota teille kovin paljon mitään uusia yllätyksiä. Ensi vuonna täytyy siis ottaa haltuun entistä paremmin edullisten meikkien testaaminen. Gaala jatkuu huomenna uudella yllätyskategorialla!

Vuoden 2018 parhaat cheap & chic -tuotteet ovat:

Ihonhoito

1. Putsari: Laponie of Scandinavia Gel Cleanser

Tähän olisi voinut saman tien listata myös Laponien Milk Cleanserin, mutta valitsin geelin sen vuoksi etten ole koskaan törmännyt näin geelimäiseen putsariin, joka tuntuu käytännössä epägeeliltä. Tämä ei siis kuivata ihoa eikä pese liian voimakkaasti, vaan on ällisyttävän hellävarainen. Ulkoasultaan Laponieta ei voi verrata The Ordinaryyn, mutta tuotteiden sisällössä on kyllä todella vahva Ordinary viba.

2. Misellivesi: Mossa Micellar Water

Mossa on tämän vuoden aikana onnistunut vihdoin sulattamaan sydämeni ja olen tykästynyt yllättävän moneen sarjan tuotteeseen. Kosteusvoiteet ja kasvoöljy eivät edelleenkään miellytä minua, mutta puhdistukset ja misellivesi on loistavia.

3. Kasvovesi: Mossa Youth Defence Antioxidants Radiance Toner

Putsareiden lisäksi Mossan kasvovedet ovat erinomaisia! Ei muuta sanottavaa.

4. Silmänympärysvoide: Alviana Sensitive silmänympärysvoide

Tämän vuoden uusi edullinen tulokas on Alviana, jonka pakkausdesign on taattua saksalaista graafisen suunnittelun tyyliä. Jaksaa kyllä ihmetyttää taiteellinen näkemys tämän visuaalisen ilmeen takana ja etenkin Alvianan kohdalla, jonka ulkoasu on kuin suora kopio Laveralta. Mutta sarjalla on kuitenkin loistavia tuotteita niiden erittäin edulliseen hintaan nähden, kuten tämä silmänympärysvoide.

5. Seerumi: LUÉ by Jean Seo hyaluronihapposeerumi

Sanat laadukas seerumi ja edullinen hinta eivät meinaa istua samaan lauseeseen, mutta onneksi LUÉ muodostaa poikkeuksen hyaluronihapposeerumillaan.

6. Ihoöljy: Dabba Uudistava Koivu & Maitohorsma Kasvoöljy

Dabban kasvoöljyjä olen hehkuttanut ennenkin ja hehkutus jatkuu. Tämän parempaa öljyä ei saa näin edullisesti ja vastaavasta sisällöstä saa pulittaa monella muulla sarjalla moninkertaisesti.

7. Kosteusvoide: Alviana Wild Rose Päivävoide

Edullisen kosteusvoiteen löytäminen käy myös yksityisetsivän työstä ja yleensä edes jotenkin mukiinmenevästä voiteesta saa maksaa lähemmäs 25 euroa. Siksi tämä Alvianan 5,90 € voide saa haukkomaan henkeä. Mikähän näiden edullisten hintojen takana on? Raaka-aineluetteloiden ja käyttökokemusten perusteella en löydä nimittäin mitään suurta marmatuksen aihetta, kun ottaa huomioon tämän hinnan.

8. Kuorinta: Madara AHA Brightening Peel Mask

Tämä tuote pitäisi myös kiinnittää tulevien vuosien purkkigaaloihin parhaana kuorintana, sillä edelleenkään tälle ei löydy ei haastajaa.

9. Naamio: Evolve Radiant Glow Mask

Evolven suklaakakkunaamio on edullinen suosikkini vuodesta toiseen. Tämä syötävän herkullinen naamio saa ihon hehkumaan onnesta.

Vartalonhoito

1. Pesuaine: Dr. Bronner’s Almond Kastillesaippua

Dr. Bronnersin legendaariset kastillesaippuat ovat vakkarituote omassa taloudessani kodin siivoamiseen, käsitiskille ja käsien pesuun. Mutta ne sopivat myös vartalolle tai vaikka lemmikkien pesemiseen ja noin sataan muuhun asiaan. Saippua on laimennettuna todella riittoisaa ja tässä onkin loistava tuote niillle, jotka haluavat vähentää kaikkea mahdollista kuluttamista ja minimoida roskan syntymistä. Tuoksuvaihtoehtoja on useita, oma suosikkini on ihana karvasmanteli.

2. Vartalokuorinta: Organic Shop vartalokuorinnat

Näille herkkukuorinnoille ei löydy haastajaa, eikä onneksi ole pakkokaan, sillä en ole edelleenkään saanut testattua läpi kokonaan mehukasta tuoksuvalikoimaa.

3. Vartalovoide: Alviana Paradise Touch Vartalovoide

Ensimmäinen luonnonkosmetiikan vartalovoide, johon olen koskaan rakastunut, oli Laveran kookos-vanilja vartalovoide. Tämä Alvianan versio tuoksuu tismalleen samalle, mutta maksaa varmaan puolet vähemmän. Olen puulla päähän lyöty. Mikä ihmeen edullinen Lavera-kopio tässä on kyseessä?!

Hiustenhoito

1. Shampoo: Attitude Super Leaves shampoot

Attituden shampoot on pakattu jättimäisiin pulloihin ja ne ovat muutenkin todella riittoisia. Pesuteho on loistava ja shampoo ei vedä hiuksia järjettömään takkuun. Suosittelen näitä varsinkin niille, jotka ovat pettyneet luonnonkosmetiikan hiustuotteisiin tai joille luonnonkosmetiikka on uutta.

2. Hoitoaine: Attitude Super Leaves hoitoaineet

Selvittää takut ja tekee hiuksista kiiltävät. Todella pätevä hoitoaine tällä hinnalla.

Meikit

1. Meikkivoide: Avril Meikkivoide

Tämä meikkivoide on jäänyt tyystin testaamatta aiemmin – mikä vääryys, sillä nimeän tämän välittömästi edullisten meikkivoiteiden uudeksi timantiksi!

2. Puuteri: Avril Kivipuuteri

Loistava peruspuuteri.

3. Poskipuna: Lily Lolo Life’s A Peach

Yllättävää kyllä, edullista hyvää poskipunaa on myös haastavaa löytää. Lily Lolo onkin ollut suosikki tässä kategoriassa jo useamman vuoden.

4. Varjostustuote: Benecos Aurinkopuuteriduo Ibiza Nights

Loistava aurinkopuuteri/varjostusväri alle kympillä.

5. Korostustuote: Everyday Minerals Shadow Play hohdepuuteri

Tämä tuote on myös ikisuosikkini. Tuo kasvoille upean kuullon.

6. Luomiväri: Avril Luomiväri

Avrilin luomivärivalikoimasta löytyy paljon ihania mattasävyjä, joiden ystävä itse olen.

7. Ripsiväri: Avril Vedenkestävä ripsiväri

Välttämättä en kutsuisi tätä vedenkestäväksi, mutta kyllä tämä varisematta pysyy eikä suttaannu pienessä tihkusateessa.

8. Silmienrajauskynä: Benecos silmänrajauskynä

Silmänrajauskynä on tuote, jonka kohdalla voi huoletta tinkiä hinnassa. Benecosin alle viiden euron kynät ovat loistavia.

9. Huulipuna: Avril Huulipuna

Liikatarjontaa ei ole edullisissa huulipunissakaan, mutta Avril on onnistunut tässäkin. Varsinkin sarjan huulipunäkynät ovat timanttisia löytöjä.

10. Huulikiilto: Lily Lolo huulikiilto

Lily Lolon huulikiillon voittanutta ei tässä hintaluokassa löydy!

11. Kulmakarvaväri: Benecos Kulmakynä

Myös kulmakynän kohdalla voi pihistellä hinnassa, Benecosilta löytyy parhaat kynät kulmille.

Millaisia edullisia löytöjä olette tehneet tänä vuonna?

Kuvitus Pauliina Holma

Avainsanat: ,