Lifestyle

Joululahjakatalogi osa 2/6: Susi Hukka ja Kettu Repolainen suosittelevat

Lifestyle | 11.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0792

Kaupallinen kampanja – yhteistyössä Natural Goods Company

Tuoksukynttilät kuuluvat syksyyn, talveen ja jouluun. Itse olen niiden suurkuluttaja. Kynttilät ovat osa sisustusta, joten niiden tulisi olla myös kauniita ja tuoksujen tietenkin eteerisistä öljyistä. Suosin myös itse mieluiten kasvivahoista valmistettuja kynttilöitä.

DSC_0799

Katja-tonttu törmäsi taannoin Susi Hukkaan ja Kettu Repolaiseen, jotka tiesivät vinkata Natural Goods Companyn myymistä 100 % luonnollisista ja aromaterapeuttisista Isle of Wolf -tuoksukynttilöistä. Kynttilä on valettu kauniiseen, mustaan tai valkoiseen lasiin, joka sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen.

DSC_0800

Tuoksuvaihtoehtoja on kuusi, kolme mustaa ja kolme valkoista. Oma suosikkini on tuoksunsa puolesta rentouttava, englantilaisella laventelilla maustettu Lavender Garden. Joulutunnelman luojaksi sopii tietenkin Cinnamon Spice, joka on lämmittävä tuoksuyhdistelmä kanelia, kardemummaa, neilikkaa ja appelsiinia.

Täydellinen tunnelman luoja unelmoinnille on Rose Absolute – klassinen kartanopuutarhan tuoksu ruusunkukkia yhdistettynä punaisten hedelmien ja vihreiden lehtien sävyihin sekä häivähdykseen puuteria ja myskiä.

DSC_0807

Valkoisista kynttilöistä silmääni hivelee eniten aistikas Sensual Peony – oodi kasteiselle ja kukkivalle kevätpuutarhalle. Vaaleanpunainen pioni, syreeni ja mimosa tuovat mieleen onnellisuuden, ilon ja romantiikan. Ylang ylangin sävyt luovat hurmaavan ja viettelevän ilmapiirin (vink vink romanttisille illallisille).

Raikkaan tuoksuinen White Tea & Linen muistuttaa vastapestyjen pellavalakanoiden tuoksua. Valkoisen teen keveys ja sateisten pellavapeltojen viileä raikkaus yhdistyy happamanmakeaan absintin tuoksuun, jota tukevat seetri ja patsuli.

Hibiskus Orangery on puolestaan ainutlaatuisen eläväinen ja virkistävä yhdistelmä kypsiä hibiscushedelmiä, verigreippiä, mandariinia ja granaattiomenaa vivahteella persikkaa ja toffeeta. Tämä tuoksu saa aikaan ilon ja onnellisuuden tunteen.

Mikä saattaisi olla sinun suosikkisi?

Natural Goods Companyn verkkokaupassa on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika on 2-5 arkipäivää. 

DSC_0812

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,