Lifestyle

Maailman paras vesipullo

Lifestyle | 25.3.2019 | Katja Kokko

Vinkki täydelliseen vesipulloon, jota ei tarvitsee koittaa ahtaa pieneen kassiin eikä koittaa rassata puhtaaksi pulloharjalla.

Inhoan yli kaiken muovipulloja ja muovikasseja. Kannan mukanani aina vesipulloa ja kangaskassia välttääkseni nuo kaksi pahista joka ikisessä maailmankolkassa (ja etenkin muovipussit täällä Lontoossa, koska täällä ei voi kierrättää pehmeää muovia, joten muovipussit menevät sekajätteeseen, mikä on aivan täyttä hulluutta). Sapettaa aivan vietävästi, jos syystä tai toisesta vesipullo on unohtunut matkasta ja edessä on vaikka pitkä matka. Aluksi Lontoossa olikin vaikea muistaa napata vesipullo aina mukaan ovesta ulos lähtiessä, sillä täällä ei kovin usein voi vain piipahtaa asioilla, vaan se tietää aina vähintään puolen tunnin metromatkaa yhteen suuntaan, missä jano yllättää joka ikinen kerta.

Minulla on ollut käytössäni vuosien ajan useampi kestopullo ja olen tullut krantuksi niiden suhteen. Haluan pullon olevan ensinnäkin lasia. Toinen tärkeä kriteeri on pieni pullonsuu – koitapa juoda pullosta, jonka suun halkaisija on yli viisi senttiä, kävellessä, tärisevässä lentokoneessa, junassa tai autossa. Onnea sille, joka ei saa pullon sisältöä rinnuksilleen.

Edellinen pulloni oli bkr-merkkinen ja se olikin varsin täydellinen, mutta pullo pilaantui viime joulukuussa Intian reissulla, sillä jotenkin onnistuin kasvattamaan pieneliöviljelmän lasipullon ja silikonikuoren väliin, joka lopulta kuivui kiinni pulloon. Mene ja tiedä, mitä tapahtui, mutta se oli sen pullon loppu se.

Uusi lasipullo on siis ollut ostoslistalla koko alkuvuoden. Täydellistä on vain ollut hankala löytää, etenkin, kun sattuu olemaan esteetikko. Lopulta se täydellinen yksilö kirjaimellisesti tuotiin nenäni eteen, kiitos Instagram-mainoksen. Täytyy tässä välissä todeta, että olen tehnyt viime aikoina monia huippulöytöjä nimenomaan Instagramissa minulle kohdennetun mainonnan ansiosta, joten kyllä tuosta tietojen urkkimisesta hyötyä näyttää olevan.

Uusi lempipulloni on italialaista designia ja merkki on nimeltään Closca. Suosittelen katsomaan tämän videon pullosta, jonka jälkeen ymmärrät, miksi se on maailman nerokkain ja paras.

Pullo on siis lasia ja kyllä, siinä on riittävän pieni suu, josta voi juoda myös liikkeessä. Mutta kuulkaapa tätä: pullon pohjan voi irroittaa, jonka ansiosta pullon saa pestyä perusteellisesti ilman pulloharjalla rassausta. Kaiken lisäksi pohjaan voi kiinnittää erikseen ostettavan osan teetä, yrttihaudukkeita tai vaikka kuivattuja hedelmiä tai marjoja varten. Pulloa ympäröi silikonikuori, jossa olevan lipareen avulla pullon voi kiinnittää pyörän tankoon, laukun tai repun hihnaan eikä sitä tarvitse kantaa kädessä tai koittaa ahtaa pieneen laukkuun. Niin ja kerroinko jo, että pullo on todella tyylikäs?

Closca lähti tilaukseen välittömästi videon katsottuani, saapui kahdessa päivässä ja nyt olemme erottamattomat.

Closca, 40 €, teeinfuuserin kanssa 50 €

Millaiseen vesipulloon sinä olet tykästynyt?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat:

Lifestyle

9 kommenttia artikkeliin “Maailman paras vesipullo”

 1. Tia

  OMG! Pakko saada tämä! Pullojen pesu aiheuttaa aina päänvaivaa kun yrittää hinkata niitä pulloharjalla. Kiitos vinkistä!

 2. Ulpu

  Mä ihmettelin jo instassa, että mikä ihme lärpäke tuossa suojuksessa on kiinni. Nyt selkis. Mulla on parikin lasista pulloa, ne on vaan niin painavia, että haluaisin metallisen pullon. Ja pieni suuaukko pitää olla! Ja mä haluan värikkäämmän pullon, pirtsakan.

  • EvaGo

   Haha, mun vesipullolle kävi ihan sama juttu! Joskin mun entinen oli ostettu Dotsista, ebla tms merkkinen, oli vielä kivan kokoinenkin vaan 330ml:nen. Mietin paljon Siggin metallistapulloa (ihania värejä) mutta sen pullon pestävyys aiheutti murheita jo ennen ostoa niin ostin Klean Kanteenin metallisenpullon, silikoninen sporttikorkki sekä kierrättevä korkki!

 3. Katri

  Nyt menee aiheen ulkopuolelle, mutta osaisitkohan suositella Nuin meikkivoiteelle korvaajaa? Rakastan kyseistä tuotetta yli äyräiden, mutta alan vihdoin hyväksyä, että sävyvalikoima on sopimaton vaalealle ja kevyesti keltapohjaiselle iholleni. Ihotyyppini on aika haastava, sillä se on taipuvainen sekä pintakuivuuteen että rasvoittuvuuteen (hoito on kuitenkin kunnossa) ja lievän hormonaalisen aknen vuoksi myös peittokykyä saisi olla. Kriteerit ovat siis melko kovat.
  Sävystä sen verran osaan antaa osviittaa, että Korennon voidemaisen pohjan sävyt warm 01 ja 02 olivat molemmat sopivia, vaikkei meikkivoide muuten toiminutkaan iholla.

  Jos sinulla on antaa jotakin vinkkejä, niin kiitän ja kumarran jo etukäteen!

 4. Nipsu

  Flaskalta löytyy 0.3 l vetoisia kevyehköjä lasisia pulloja. Niissä on kapea suuaukko mutta pulloharjalla ne voi puhdistaa, Youtubesta löytyy ohjeita. Jos ei em. riitä puhdistamaan pulloa niin vesi, raaka riisi ja loraus astianpesuainetta sekä pullon ravistus tehoavat kuulemma parhaiten.

 5. Marianne

  Miten helposti tuon suojan saa irti? Entä onko valkoinen suoja pysynyt valkoisena vai vaatiiko kovasti erillistä putsausta? Mietin puistossa likastuneita lasten käsiä tämän ympärillä (jes, harmaa väri myös bongattu, mutta valkoinen on <3).

  Mulla on käytössä Life Factoryn pullot, mutta niissä juurikin todella iso suu ja suojan irroittaminen aikamoinen show. Tämä miellyttää kyllä silmää!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>