Beauty

Vieraana The Voicella

Beauty | 2.11.2015 | Katja Kokko

P1019218

Olin I Love Me -messuilla The Voicen haastattelussa jutustelemassa luonnonkosmetiikasta, ihonhoidosta sekä kirjasta. Haastattelu on vihdoin kuunneltavissa The Voicen nettisivuillaTässä radiohommassa on kyllä joku taika. Tykkään ihan hirveästi olla radiossa ja vielä kaiken lisäksi jälkikäteen kuunnella omat höpinäni. Useimmiten oman äänen kuunteleminen on kiusallista, mutta näköjään minä tykkään puheäänestäni – lauluääni onkin sitten toinen juttu.

Lämmin kiitos vielä teille kaikille kuvaani äänestäneille Nikonin valokuvauskilpailussa! Olitte kyllä mahtavasti hengessä mukana. Silloin, kun häviää kahdella äänellä, on virallisesti lupa pieneen vitutukseen, eikö?

Kuva Cindy Riera

Avainsanat: , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Vieraana The Voicella”

 1. Ulpu

  Kiva haastattelu ja hauska saada ääni kasvoille. 🙂

  Harmi tuo valokuvauskilpailu. Itse en pystynyt äänestämään, koska oli Fb:ssa.

  • Harmitus onneksi ehti jo laantua 🙂 Palkintokamera olisi ollut lähes vastaava, kuin nykyiseni, mutta päivitetty versio. Haaveilemani kamera maksaa 2500 €, joten saa ihan hetken verran säästää investointiin!

 2. saaraa

  Hyvä haastattelu! Aina ilo kuunnella. Se oli liian lyhyt:) En malta odottaa kirjaasi!!! Voi miten lähellä voitto. Olisin ilomielin äänestänyt, mutta kun tuo fb.

 3. Minna

  Vau, sulla on tosi kaunis ääni ja miellyttävä kuunnella.

  Olet kyllä niin loistava lähettiläs luonnonkosmetiikalle. Huomasi tässä haastattelussakin miten vääriä mielikuvia ihmisillä voi asiasta olla. Monet omatkin läheiset on olleet ihan ihmeissään, kun olen kertonut vaihtaneeni luonnonkosmetiikkaan. Kumman tiukassa se käsitys on, että luonnonkosmetiikka on jotenkin huonompaa tai haitallista. Onneksi olen saanut paasauksellani jo muutamia omia lähipiirin ihmisiä käännytettyä 😉

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>