Beauty

Project mikroshortsit kesäksi 2016 osa 3

Beauty | 3.11.2015 | Katja Kokko

P1018488

Matkani kohti ensi kesän bikinikautta on edennyt jo kolmanteen osaansa ja olen siirtynyt tilanteessa johtoon: tuhero 1 – Katja 2. Takana on siis kolmas karvamurhaajien päällikön, Leenan, julma käsittely, jossa karvojen on turha anella armoa.

Viime kerralla iho oli laseroinnin jäljiltä täynnä punaisia pilkkuja, joiden rauhoittumisessa kesti ainakin pari viikkoa. Sen jälkeen olivat vuorossa taas ärsyttävät mustat pisteet – siis kuolleet karvat, jotka jäävät jumittamaan koloihinsa eivätkä meinaa tulla ulos sitten millään konstilla. Vähitellen mustatkin pisteet alkoivat kuitenkin hävitä tiehensä ihon uusiutuessa, jota seurasi täydellisen sileä (ja karvaton) iho.

Kolmas käsittelyni olisi pitänyt olla jo reilu kolme viikkoa sitten, mutta jouduin siirtämään sitä eteenpäin, sillä karvoja ei vaan kuulunut takaisin! Kun niitä lopulta alkoi kasvaa, edellisten hoitojen tuloksen näki todella dramaattisesti: arviolta 60 % karvoista oli kadonnut, jollei jopa enemmänkin. Tyhjät ja karvattomat alueet ovat kasvattaneet pinta-alaansa ja karvat kasvavat todella harvassa. Jes! Olen aivan haltioissani! Karvaton ja ennen kaikkea huoleton elämä on sittenkin mahdollista!

P1018504

Kolmas käsittely tehtin tänä aamuna ja vaikka kivuttomaksi homma ei ollutkaan muuttunut, turvotus laski saman tien ja mikä siisteintä: punaisten pisteiden määrä on melko minimaalinen ja mustien sitäkin pienempi. Sehän tarkoittaa sitä, että punoituksen kadottua iho tulee olemaan todella sileä ja tasainen.

Neljäs käsittely tehdään tammikuun puolessa välissä – mikäli karvat ovat kasvaneet siihen mennessä. Todella mielenkiintoista nähdä taas, kuinka suurelta osalta jäljelle jääneistä karvoista saatiin lopullisesti nirri nurin – ja kuinka monta käsittelyä enää vaaditaan. Mutta kyllä voin jo nyt sanoa, että ensi kesänä meikätytttö nähdään viilettämässä harva se päivä spontaaneille uintireissuille – vaikka nakuna!

Karvojen laserointi on ollut investointi, josta olen aivan käsittämättömän tyytyväinen ja kiitollinen itselleni. Se on parantanut elämänlaatua niin paljon, että vain täydellinen kohtalotoveri kykenee sen ymmärtämään. Siis aivan järjettömästi. En voi kuin suositella.

Omat hoitoni tehdään siis alexandriittilaserilla Laser Tilkassa ja hoitajani on huipputyyppi Leena LaukkanenVoit lukea karvaprojektin ensimmäisen osan täältä ja toisen osan täältä. Raportoin projektin etenemisestä, kunnes ei ole enää raportoitavaa.

Löytyykö teidän joukosta kohtalotovereita, jotka ovat ryhtyneet laserkäsittelyyn?

P1018506

Kuvat Cindy Riera

Avainsanat: ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Project mikroshortsit kesäksi 2016 osa 3”

 1. tiita

  Niin parasta! Kiitos, kun kirjoitat tästä! Mua jotenkin yhä jännittää mennä laseroitavaksi, vaikka huolettomuus kiinnostaakin. Toisaalta en ymmärrä, mitä hannaan, kun karvaton elämä olisi vain muutaman operaation ja kukkaron löyhennyksen takana.

  • Voin kyllä sanoa, ettei toimenpiteessä ole mitään muuta ihmeellistä, kuin se, että jälkikäteen ihmettelee miksei sitä tehnyt aikaisemmin! Mulla on nyt tämän viikon käsittelyn jälkeen kaikki punaiset näpyt kadonneet ja mustista pisteistä ei tietoakaan. Iho on todella sileä!

 2. Tämä houkuttelee kyllä tosi paljon, niin inhottavaa tuo karvojen kanssa taistelu on. Hinta on kyllä kova, mutta kyllähän tuohon muutenkin tuhraantuu aikaa ihan tolkuttomasti. Harkinnassa siis, kun vain osaisi päättää miltä alueelta aloittaisi.

  • Hinta on kova, mutta onneksi ei joka kuukausi tarvitse käydä. Ja itse en jotenkin edes ajattele enää tuota hintaa, olen niiin super onnellinen, että ryhdyin tähän. On vaikuttanut oikeasti todella paljon elämänlaatuun!

 3. karvajalka

  Mulle tehtiin tuo sama laser käsittely 3 kertaa n.4v sitten eikä auttanut ollenkaan. Aluksi tuntui voisi vähän auttaa, mutta yhtä pahasti rehottaa. Karvat tummia eli ei pitäisi siitä kiikastaa.

  • Hmm… missä kävit hoidoissa, millä laserilla hoidot tehtiin ja mille alueelle? Kun ei ole kai oikein mahdollista ettei laser tehoaisi lainkaan erityisesti tummaan karvaan… Kosmetologien tekemät valoimpulssihoidot sen sijaan ovat tehoiltaan olemattomia. Itsekin käynyt sellaisessa kerran vuosia sitten ja kokeilu jäi kyllä yhteen kertaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>