Beauty

Beauty Guide Update

Beauty | 29.5.2016 | Katja Kokko

DSC_0051

Updeittasin näin sunnuntaiaamupäivän kunniaksi kaikki Beauty Guidet ajan tasalle. Löydät oppaista ihonhoito- ja tuotesuositukset näille iho-ongelmille:

AKNE

ATOPIA

PERIORAALIDERMATIITTI

PIGMENTTIHÄIRIÖT

ROSACEA

Lisäksi löydät ohjeet ja tuotesuositukset ikääntyvän ihon hoitoon, sekä omat suosikki ihonhoitotuotteeni sekä suosikkimeikkini.

Jos kaipaat henkilökohtaisesti räätälöityjä tuotesuosituksia ja päivityksen ihonhoitorituaaleihisi, suosittelen tilaamaan Personal Beauty Guiden.

Avainsanat: , , , , , , , ,

Beauty

2 kommenttia artikkeliin “Beauty Guide Update”

 1. ainoa

  Hei!

  Ensimmäiseksi haluan kiittää ihanasta blogista! Olen melko tuore lukija, mutta monta hyvää vinkkiä ja tuotetta on jo tullut bongattua. Viimeisimpänä musliiniliina, heti ensikosketuksesta liinaan tajusin, mistä olet kirjoittanut. TODELLAKIN toimii ainakin minun ihollani!

  Minulla ei ole oikeastaan kysyttävää tai kommentoitavaa sen enempää tähän postaukseen, mutta liinasta haluaisin kysyä, että onko merkitystä millä liinan käytön jälkeen pesee? Toistaiseksi olen pessyt lasten sophie la girafe pesunesteellä. Toiseksi haluaisin kysyä mielipidettäsi life- ketjun omasta deodorantista. Olen todennut sen toimivaksi itselläni, mutta se on vain 97,5 % luonnollinen. Tällä hetkellä käytössä se parfymoitu versio. En itse ymmärrä riittävästi Inc-listoista, joten olen yrittänyt kysyä tuotteesta lisätietoa kahdelta eri myyjältä, eri liikkeistä, mutta kumpikaan ei ole oikein osannut auttaa. Toinen myönsi, ettei itsekään ymmärrä niin sisällöistä, ja toinen vastasi jotakin sen suuntaista että ”tämän hetkisten tietojen valossa on niin turvallinen kun mahdollista”. Täytyy sanoa, että meni vähän luotto kyseiseen ketjuun, ainakin myyjien asiantuntevuuden osalta. Olisikohan esim. Ruohonjuuri luotettavampi ostopaikka..?? Kumpikaan myyjistä ei tiennyt muunmuuassa sitäkään, että Madaran yrttideodorantissa on alumiinia, ja he kuitenkin myyvät sitä..

  Olisin todella kiitollinen, jos jaksat vastata, uskaltaako life-deodoranttia jatkossakin käyttää! Ja jos mielestäsi ei, niin mitä tehokasta deodoranttia suosittelisit (ja mistä sitä saa kätevimmin ostettua) ?!

  • Tuo 97,5 % luonnollinen ei nyt varsinaisesti ole huono asia, sillä se riippuu mitä tuote on syönyt sisäänsä. Luonnonkosmetiikan käyttämät säilyvyyttä parantavat aineet ovat esimerkiksi luontaisen kaltaisia (=esiintyvät luonnossa, mutta valmistettu laboratoriossa synteettisesti) aineita, samoja, joita käyttää myös elintarviketeollisuus, eli niitä myös syödään. Mutta kun tsekkasin tuotteen incin (oletettavasti tämä: http://www.life.fi/Life-Deo), niin hyllyyn jättäisin mm. fenoksietanolin, silikonin sekä Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylaten vuoksi.

   Musliiniliinan voi pestä käsisaippualle 🙂 Itse nakkaan liinan vähintään kerran viikossa pesukoneeseen. Kiva kuulla, että olet pitänyt blogista!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>