Beauty

Reissuun järjestäytyminen

Beauty | 29.5.2016 | Katja Kokko

reissukamat

Reissuun järjestäytyminen alkaa olla sillä mallilla, että ranteessa on todennäköisesti jännetupin tulehdus, kun olen naputtanut teille tulevia postauksia valmiiksi. Myös sanallisen varaston viimeisiä rippeitä viedään tällä hetkellä, joten saattaa olla, että meikä painelee hetkeksi totaaliseen offlineen. Varasin juuri retken Etnalle 3000 metrin korkeuteen ensi perjantaiksi. En tiedä mitä kuvittelin, kun vapaaehtoisesti haluan poistua 25 asteen helteestä 5 asteeseen. Kaipa se on once in a lifetime kokemus. Vielä pitäisi pilkkoa kissaherralle viikon lihat valmiiksi (ai että, lempipuuhaani tuo lihan paloittelu) ja tehdä suursiivous sikolättiä muistuttavaan kotiini, jota tullaan huomenna kuvaamaan erääseen kirjaan. Niin ja pitäisi hakea poliisiasemalta väliaikainen passi, joka osoittautuikin täysin turhaksi hätävarjelun liioitteluksi, sillä Indonesian viisumi saapui kahdessa päivässä. Tämän episodin jälkeen meikäläiseltä löytyy kolme henkkaria, että nyt ei voi kyllä kukaan tulla urputtamaan, etten minä ole minä. Tärkeimmät asiat on jo kuitenkin nostettu esille pakkaamista varten: purnukka-arsenaali, hellehattu ja bikinit.

Balmuirin Panama-hattu on virallinen Sisilia-hattuni, jonka olen saanut viime talvena tätä reissua varten. Balille hankin riisinviljelijähatun Proloquesta. Bikinit ovat Arenan ja ne tilasin oikeasti treeniuikkareiksi Stadikalle. Auringonottobikinit pitäisi olla erikseen, mutta ajattelin jättää niiden hankinnan Sisiliaan. (Jos nyt joku miettii miksi auringonottobikinit pitää olla erikseen niin sen takia, että nämä ovat malliltaan sporttiset ja niistä jää ei imartelevat rusketusrajat.)

Valikoin reissuun lähtevät purnukat sen perusteella, ettei ihonhoito pääse kärsimään, sillä äkillinen voimakas aurinko, merivesi, lentomatka ja epäilemättä reissussa siemaillut viinilasilliset ja gluteeni-, sokeri- sekä rasvapitoiset herkut tulevat näkymään naamassa, jos homman päästää retuperälle. Koska Sisilian matka on vain viikon mittainen, haalin kuitenkin mukaan mahdollisimman pieniä purnukoita niiden tuotteiden osalta, kuin mahdollista.

Tässäpä reissupurkkini:

En ole kasvoille tarkoitettujen aurinkovoiteiden ylin ystävä, enkä halua myöskään reissussa käyttää kuin ohutta meikkipohjaa, joten paras valinta on yhdistää nämä molemmat: Juice Beautyn Stem Cellular CC voiteessa* on suojakerroin 30 ja meikkipohjana se on ihanan läpikuultava ja jättää ihon heleäksi. Vartalolle otin Algamariksen aurinkovoiteista suojakertoimella 30 varustetun täyteläisemmän version*. Täyteläinen siksi, että luotan sen suojaustehoihin hieman enemmän, kuin ohueen fluidiin ja talven jäljiltä vaalea iho tarvitsee kunnon suojan ennen, kuin on tottunut aurinkoon. After suniksi otin Algamariksen kevyen emulsion* sekä Neal’s Yard Remediesin Wild Rose Body Elixirin* (josta kirjoittelin taannoin enemmän tässä postauksessa). Jos sattuisi käymään niin, että hipiä kärähtää, Alpadermin Cold Cream* pelastaa.

Kasvojen hoitoon pakkaan mukaan Kypriksen Cleanser Concentraten* pienen purnukan ansiosta sekä Essen Microderm kuorinnan*, joka syväpuhdistaa aurinkovoiteen huokosista. Tatan kasvoveden* pienempi koko on täydellinen reissuun, samoin kuin Supernatural Collectionin Brightening Serumin* minikoko. Seerumi on täydellinen kosteuttaja janoiselle iholle ja pitää ihon kirkkaana. Käytän sitä myös siinä toivossa, etteivät pisamani riehaannu maksaläiskiksi. Kasvoöljyksi valitsin Tatan Replenishing Nutrient Complexin*, joka valmistelee ihoa aurinkoon ja korjaa UV-säteilyn vaurioita auringon jälkeen. Silmänympärysvoide on Esse Plus -linjasta*, se ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista silmänympärysiholle. Kosteusvoiteeksi pakkasin Essen Omega Deep Moisturiserin*, sillä voide on pakattu pieniin 10 ml purnukoihin, jotta omega-rasvahapot säilyisivät mahdollisimman hyvin (pakkaus sisältää 5 kpl pikku purkkeja). Täydellistä hoitoa matkalle omegoista ja vieläpä pienessä purkissa.

Siinä ne nyt nököttävät siistissä rivissä ja odottavat matkalaukkuun sujahtamista. Nyt suursiivouksen kimppuun, jonka jälkeen käyn uiskentelemassa päivän nuhjut pois Stadikalla. Seuraavan kerran veteen pulahdetaankin Taorminassa!

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , ,