Beauty

Ruusupöpelikössä (eli 4x kesän must have)

Beauty | 4.5.2016 | Katja Kokko

DSC_0007

Aah pääni on ollut ruusupöpelikössä muutaman päivän! Aurinko ja lämpö saivat luovuuden ja ideat kukkimaan silmänräpäyksessä, vaikka vielä viikko sitten uiskenneltiin syvissä vesissä. Kun sanoin olevani ikuinen kesän lapsi ja hengittäväni valosta ja lämmöstä, tarkoitin joka sanaa ihan haudanvakavana.

Nyt tekee mieli vain luoda listoja kaikista ihanista kesätuotteista, millä hemmotella itseään auringossa löhöiltyjen päivien jälkeen tai kesäsaunassa. Varsinkin mökkeilijöille tai muille reissaajille kesäkosmetiikan pitäisi olla melko yksinkertaista. Hyviä uutisia, sillä minulla on ratkaisu pulmiinne!

Tiedättehän, että olen hullaantunut Neal’s Yard Remediesin Wild Rose tuoteperheeseen? Nuo ihanuudet saivat tovi sitten kokonaan uuden ulkoasun, samanlaisen, kuin legendaarisen Wild Rose Beauty Balmin aka villiruusubalsamin syntymäpäiväkuosi. Alun perin balmin uudeet vaatteet pitivät ollakin väliaikaiset, mutta suuren suosion saattelemana ulkoasu levisi tuoteperheen kaikkiin purnukoihin pysyvästi.

Villiruusuperheeseen kuuluu neljä tuotetta, joilla lomalainen pärjää läpi kesän heittämättä ihonhoitoa retuperälle (no okei, kasvovesi on pakko lisätä repertuaariin, siihen suosittelen teemaan sopivasti Neal’sin kosteuttavan Rose kasvoveden). Ihonhoidon laiminlyönti kesällä on yksi suurimmista synneistä, mitä hipiänsä eteen voi tehdä. (Syntinsä jokainen määritelkööt toki itse, mutta se kostautuu ennenaikaisen vanhenemisen merkkeinä jo alkusyksystä ja erityisesti pitkällä aikavälillä.)

DSC_0017

Kasvoille riittää vallan mainiosti kasvoveden lisäksi aamuin illoin pelkkä Wild Rose Beauty Elixir, sillä kauneuseliksiirin koostumus on normaalia seerumia täyteläisempää, mutta kuitenkin selvästi seerumimaista, eli ohutta. Eliksiiri sisältää ruusunmarjaöljyn lisäksi kollageenia vahvistavia peptidejä, kosteuttavaa hyaluronihappoa, kirkastavaa ja vaalentavaa kurkumaa, C-vitamiinia, joka kosteuttaa, parantaa kollageenin tuotantoa sekä kirkastaa ihoa sekä eteeristen öljyjen uudistavan cocktailin frankinsensiä, geraniumia ja palmarosaa.

Kosteusvoiteen voi kokeilla jättää jopa kokonaan pois ja sivellä eliksiirin päälle aamuin illoin Wild Rose Beauty Balmia, joka on omiaan suojaamaan auringon aiheuttamilta ennenaikaisen vanhenemisen merkeiltä sekä korjaamaan niitä auringossa oleilun jälkeen. Lisäksi villiruusubalsami toimii puhdistusbalmina ja pakkauksessa tuleekin mukana puuvillainen musliiniliina, jonka kostuttamalla lämpimään veteen balmilla saa poistettua meikit ja aurinkovoiteen rippeet. Balmia voi myös levittää iholle reilun kerroksen naamioksi illalla ja pyyhkäistä ylimääräiset pois ennen nukkumaanmenoa.

Villiruusubalsamin salaisuus on todella runsaassa määrässä ihoa korjaavaa ja uudistavaa ruusunmarjaöljyä sekä erittäin ravitsevassa cocktailissa sheavoita, hamppuöljyä ja purasruohonsiemenöljyä. Frankinsensin, geraniumin, patsulin ja palmarosan eteeriset öljyt uudistavat ja siloittavat ihoa sekä tasapainottavat ihon talineritystä. Se on todellinen luomutuote, sillä balsamin ainoat ei luomut raaka-aineet ovat C- ja E-vitamiinit.

DSC_0027

Vartalon monitoimituotteen virkaa toimittaa puolestaan Wild Rose Body Elixir, jonka olen nimennyt ruusuhyytelöksi, koska siltä se todella näyttää. Vaaleanpunainen ja samettinen öljyn ja geelin välimuoto jättää iholle seksikkään glown ilman kimalteita. Se on aloe vera geelin kanssa paras after sun ja huolehtii siitä, ettei iho pääse kuivumaan auringosta korpuksi. Eliksiiri sisältää ruusunmarjaöljyn lisäksi kaakaovoita, parapähkinäöljyä sekä acaimarjaöljyä – siis runsaasti antioksidantteja, mitä iholle haluamme ympäri vuoden, mutta erityisesti auringon jälkeen. Kukkatuubi on kieltämättä melko feminiini, mutta yksi entisistä poikaystävistäni onnistui koukuttumaan tuotteeseen seurustelumme myötä, joten uskallan väittää, että tuote on loistava myös miehille.

Kesällä ei myöskään pärjää ilman hyvää käsirasvaa, varsinkaan, jos sattuu kuopsuttelemaan kasvimaata. Wild Rose Hand Cream pitää puutarhurin kädet ja kynsinauhat pehmeinä. Kätevä pikkutuubi sujahtaa mukaan tarvittaessa käsilaukkuunkin, eikä sitä varsinaisesti hävetä kaivaa esille kesken viinilasillisenkaan, jos sellaiselle sattuu eksymään.

Olisiko tässä vastaus yksinkertaisen kesäihonhoidon reseptiin?

DSC_0042

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Tuotteet saatu maahantuojalta

Avainsanat: , , , , , , ,