149

Äänestä suosikkisi Zuiin kevätmeikkilookeista ja voita avaintuotteet

Katja Kokko | 19.4.2015

_DSC0812_DSC0792

Yhteistyössä Zuii

Arvonta on suoritettu, onnetar suosi nimimerkkiä Jasmin.

Zuiin kevätmeikkilookit saavat nyt loppuhuipentuman, kun te, arvon lukijaraati, saatte äänestää suosikkinne kolmesta lookista. Äänestäneiden kesken arvotaan valitsemansa lookin tuotteet, johon kuuluu luomivärit, poskipuna, huulipuna sekä mascara.

Arvontaan osallistut antamalla kommenttiboksiin äänesi suosikkilookillesi (perusteluja saa toki esittää) sunnuntaihin 26.4.2015 mennessä. Voittaja ilmoitetaan tässä postauksessa.

Käy katsomassa vielä lookien kaikki kuvat muistin virkistämiseski. Ensimmäinen lookeista oli Soft Mint Cat Eye (tutorial täällä), toinen Pink Begonia Lips (tutorial täällä) ja kolmas Metallic Purple Smoky Eyes (tutorial täällä).

_DSC0587_DSC0736_DSC0866

Malli Amelie/Fondi

Kuvat Mikko Rasila

/ /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Nina sanoo:

  Pink Begonia Lips. Huulipuna sai huulet erottumaan kasvoista kauniisti edukseen, ei ollut kuitenkaan makuuni liian pinkki.

 2. Huulimeikkien suurkäyttäjänä on pakko tietenkin valita parhaaksi tuo toinen eli Pink Begonia Lips. 😀 Hienoja ovat kyllä kaikki!

 3. Heleää sanoo:

  Hei! Ihania lookkeja ovat kaikki, mutta minua miellytti eniten Pink Begonia Lips- look. Huulet olivat niin herkullisen väriset ja muu meikki kaunis ja kuulas.

 4. jossy sanoo:

  Ehdottomasti eka eli Soft Mint Cat Eye. Ja se sopis täydellisesti mun uuden kesämekkoni kanssa

 5. Mari Vee sanoo:

  Kaikki lookit olivat ihania, mutta suosikiksi yltää ensimmäinen eli Soft Mint Cat Eye siitä syystä, että siinä on jotain sellaista, jota en ole aikaisemmin kokeillut.

 6. Paula sanoo:

  Pink Begonia Lips osuu parhaiten minun makuhermooni. Klassinen mutta raikas, kertakaikkiaan tyylikäs. Tykkään!

 7. Lintulii sanoo:

  Soft Mint Cat Eye on kaunein. Luonnollinen ja pehmeä, mutta kuitenkin erottuu ihanan minttuisen sävyn ansiosta.
  Tätä voisin kokeilla kesällä päivettyneelle iholle ja suunnata vaikka festareille tai minttujätskille..

 8. Miila sanoo:

  Nyt on kyllä vaikea valinta, koska tykkään leikitellä meikeillä ja päivästä riippuen viihtyisin varmasti jokaisessa lookissa. Tämän päivän valintani on Pink Begonia Lips, koska tällaisena harmaana päivänä pinkit huulet tuovat auringonpaistetta. Huomenna todennäköisesti vastaisin eri tavalla…

 9. Agne sanoo:

  Ehdottomasti pink begonia! Saa mallin näyttämään kauniilta, vaikka toi väri jostain syystä muistuttaa ehkä vähän kasarivibaa. Ei huonolla tavalla kuinkaan 🙂 Kaunis ja keväinen lookki!

 10. tiina sanoo:

  Ai ai miten vaikea valinta ja ihana arvontamahdollisuus! Kevättä rinnassa voiton vie minusta Soft Mint Cat Eye, joka näyttää raikkaalta olematta kuitenkaan liian voimakas arkikäyttöönkään 🙂

 11. Anna sanoo:

  Ääneni menee Pink Begonia Lips lookille! Se on keväinen, kuulas ja raikas (toki muutkin lookit upeita). Voi, suosisipa onnetar minua! Saisin kertaheitolla uudistettua meikkipussin sisällön Zuiin laadukkailla meikeillä 🙂

 12. JaanaR sanoo:

  Suosikkini on Pink Pegonia Lips, koska meikki on kaunis, kuulas ja voisi olla käytössä arjessakin töissä. Aivan ihana!

 13. mariaelina sanoo:

  Soft Mint Cat Eye! Ihanat värit ja voisin ehkä jopa saattaa osata tehdä tuon suuntaisen itsekin. Ehkä 🙂

 14. Heini sanoo:

  Vaikea valinta noiden sumusilmien ja pinkin välillä mutta kyllä pinkit huulet voittaa.

 15. Nippu sanoo:

  eniten tykkäsin viimeisestä eli smoky eyes- meikistä, mutta itselleni tahtoisin kyllä ekan luukin värityksen 🙂

 16. Titania sanoo:

  Pink Begonia Lipsiä äänestän minäkin. Ihanan raikas, ja pinkin sävy on kaunis!

 17. janniina sanoo:

  Vaikea valinta mutta päädyin soft mint cat eyehin koska se on ihanan raikas mutta kuitenkin luonnollinen meikki ja sopivasti omasta tyylistä poikkeava 🙂 tämän meikin voisin kuvitella itselle kesäpiknikille 🙂

 18. Laura K. sanoo:

  Suosikkini on Pink Begonia Lips. Näyttää täydelliseltä meikiltä kesäiltaan, kun päivä on vietetty rannalla ja kotona malttaa käydä vain pikaisesti freesiytymässä.

 19. Jennie sanoo:

  Pink begonia lips, koska se on sopivin omaan arkeeni ja meikki on ihanan heleä. Toisaalta myös metallinen meikki oli mieleeni, mutta omaan arkeeni sopii hieman minimalistisempi tyyli <3

 20. Sannas sanoo:

  ehdottomasti Metallic purple smokey eyes! Rakastan ”savu” silmiä mutta ihan musta on omaan kalpeaan naamaani liian tumma tämä taas olisi aivan täydellinen!! Kauniita ovat tosin kaikki <3

 21. carita sanoo:

  Olen itse suuri cat eye- meikin ystävä, joten pakko valita Soft Mint Cat Eye. En olekaan aiemmin kokeillut värikästä kissarajausta, joten kiitoksia inspiraatiosta! Mintun värinen rajaus ja persikkaiset huulet tulevat näyttämään kauniilta kesärusketuksen kanssa!

 22. Papayana sanoo:

  Pink begonia lips, aivan ihanan raikas kevätmeikki, jonka sävyjen uskoisin sopivan myös omaan väritykseeni:)

 23. Katri sanoo:

  Pink Begonia Lips -look on kaunis ja raikas! Meikissä pisti silmiini huulien lisäksi erityisesti kauniin kuulas iho. Olen viime syksynä alkanut tutustua luonnonmukaiseen ihonhoitoon, luonnonmukaisia meikkejä en ole tainnut vielä ikinä edes kokeilla.

 24. MiaP sanoo:

  Pink Begonia puhuttelee. Ihanan keväinen ja tämmöinen vanhempikin daami voisi kokeilla.

 25. Kaisa sanoo:

  Kaikki ovat todella kauniita . Minua miellyttää eniten Soft Mint Cat Eye, luonnollinen ja raikas. Voisin kokeila itseleni 🙂

 26. RipRap sanoo:

  Ihan älyttömän vaikea valita, kun kaikki on upeita lookkeja. Lopulta jäin arpomaan soft mint cat eyen ja pink begonia lipsin välillä….. Ääh…entten tentten. Pink begonia lips. Keväällä ja kesällä tulee kuitenkin käytettyä vähemmän aikaa meikkaamiseen joten huulet on helppo valinta.

 27. Vaikka arjessa oma silmämeikki onkin Kjaer Weis -ripsaria ja ehkä vähän rajauksia, mikään ei ole hauskempaa kuin maalailla kunnon sumusilmät hippaamaan lähtiessä. Valintani on siis ehdottomasti Metallic Purple Smokey Eyes!

 28. Marika sanoo:

  Pink Begonia Lips koska helpoin, nopein ja monikäyttöisin- sopii arkeen ja kekkereille. Lisäksi freshi kevät-look!

 29. Mikään meikki ei ollut sellainen, jota normaalisti tekisin ja siksi ne olivatkin niin virkistävän erilaisia! Olen tykännyt jo pitkään mintunvihreästä ihan kaikessa ja siksi tykästyinkin eniten ekaan lookkiin ja mintunvihreisiin rajauksiin. Se näyttäisi varmaan aika kivalta omilla ruskeilla silmilläni 🙂

 30. oh those summer nights sanoo:

  Metallic Purple Smoky Eyes. Hämyiset kesäillat, kun kaikki tuntuu mahdolliselta, maailma on avoin ja resonoi hymysi mukaan.

 31. Jenni sanoo:

  Minua viehättää tuo Begonia, varmaankin kun se on niin erilainen kuin mitä itse olen tottunut tekemään. Nuo minttusilmät ovat täysin omalla mukavuusalueella ja värit sellaisia, joita olen tottunut käyttämään.

 32. Eikku sanoo:

  Soft Mint Cat Eye on paras. Luonnolliset huulet ja ilmeikkäät silmät vetoavat. Ihana arkimeikiksi.

 33. Nuppu sanoo:

  Oi, ihania ovat kyllä kaikki, mutta voiton vei ihanan keväisen huulipunan ansiosta Pink Begonia Lips 🙂

 34. OutiS sanoo:

  Soft Mint Cat Eye, siinä vain on niin raikas tuo minttu! Upeita ovat kyllä kaikki. 🙂

 35. Farine sanoo:

  Soft Mint Cat Eye- ihanan raikas, passeli arkimeikkinäkin. Vaikka Metallica Purple Smoky Eyes oli myös huikean kaunis.

 36. Paperisade sanoo:

  Soft Mint Cat Eye ehdottomasti! Ihana, kaunis, freessi, sopii kesään aijai.

 37. Suvilia sanoo:

  Soft Mint Cat Eye on sellainen minkä valkkasin heti jos omat silmäni erottuisivat paremmin sinisen kanssa. Joten on pakko vastata Pink Begonia Lips!

 38. Mirkka sanoo:

  Pink Begonia Lips on mun suokkari: kauniin kuultava meikki, ja ihanan väriset huulet.

 39. Pink Begonia Lips, ihanan seesteinen, kaunis ja raikas meikki, sopii kantajalleen hyvin. Näistä ehdottomasti hehkein : )

 40. Sipu sanoo:

  Vaikea valinta 2 ja 3 välillä, mutta näin kesän tullen Pink Begonia Lips vei voiton :).

 41. Marika Mattus sanoo:

  Metallic purple smoky eyes.
  Tosi rohkea, silti ihanan hillitty look. Sopivasti rock, mutta ei liian raju kuitenkaan. Ja väri on mitä mahtavin! Hieno idea tuoda väriä tavalliseen smoky eyes lookkiin, ehdottomasti lähtee kokeiluun.

 42. saara// sanoo:

  Voiton vie kyllä metallinen smoky eyes! Luulen, että se sopisikin minulle parhaiten. Mieletön tuo värien hehku!

 43. Nyt teen itselleni erikoisen valinnan ja valitsen Metallic Purple Smoky Eyes -lookin! Kauniita olivat kaikki, mutta tässä lookissa oli tällä hetkellä kaipaamaani räväkkyyttä. 🙂

 44. Nina Hautala sanoo:

  Suosikkini on Metallic Purple Smoky Eyes. Korostaa hyvin katsetta ja silmiä ja on juuri omaa tyyliä. Upea ja vahva meikki!

 45. Leonor sanoo:

  Kyllä ääneni menee suvereenisti Pink begonia lips -meikille. Kesää kohti mentäessä olo muuttuu huolettomaksi, se näkyy myös meikkimieltymyksessä. Keveää meikkiä silmiin ja raikasta sekä näyttävää punaa huuliin! (Laiskimpina ja kuumimpina päivinä riittää vain se puna!)

 46. Sini sanoo:

  Metallic Purple Smoky Eyes ehdottomasti, koska tykkään vahvoista silmistä ja suhteellisen luonnollisista huulista 🙂

 47. Sonja sanoo:

  Soft mint cat eye ehdottomasti! Ihanan raikkaan mintun voisin mieluusti ottaa myös omaan meikkiini 🙂

 48. Minttu sanoo:

  Perusteellisen sävyanalyysin jälkeen päädyin itseni yllättäen ensimmäiseen eli minttuisiin kissasilmiin! Ensin ajattelin, että minttu on minulle liian ”hurja”, mutta lopulta totesin, että look on kuitenkin sopivan neutraali, with a twist. Iiihhh innostuin! Todella kaunis ja raikas meikki!

 49. Pia R sanoo:

  Metallic Purple Smoky Eyes. Itselleni sopii silmien korostaminen todella hyvin. Vähän vierastan (voimakkaita) värejä huulissa. Kaikki kolme ovat kyllä todella hienoja.

 50. Salla sanoo:

  Eka ja toka on molemmat ihania, mutta ehkä toi Pink Begonia lips on kuitenki lemppari!

 51. sini sanoo:

  Todella vaikea valinta oli minttu rajausten ja pink begonian välillä, mutta kyllä se Pink Begonia lips nipin napin voittaa. Itselle kyseinen tyyli sopi täydellisesti omaan meikkityyliin varsinkin kun olen ollut kiinnostunut huulipunista viimeisen puolivuotta. Enää kun tuon kuulaan ihon saisi kanssa itselle.

 52. siru sanoo:

  Tykkäsin kaikista meikeistä. Kaikkein päräyttävin oli metallic purple smoky eyes, smoky on aina yhtä hieno! Omaksi lemppariksi on ehkä kuitenkin pakko sanoa pink begonia lips koska tuntisin itseni kummitukseksi tuossa upeassa smokey eyssa. 😀

  Sulta muuten puuttuu favicon. Ehkä näitä mitkä sattuu silmään koska ”kaikilla muilla on” mutta onhan se mukava olla.

 53. anne-mari sanoo:

  Ehdottomasti ihanin look oli soft mint cat eye, niin raikas ja luonnollinen, se oikea tyyli kesään 😉

 54. Hansu sanoo:

  Valinta oli vaikea, kaikki olivat hienoja mutta soft mint cat eye vei lopulta voiton!

 55. pomeliina sanoo:

  Soft Mint Cat eye. Kesämeikki saa olla iisi, viirut silmiin ja nudea huuliin ja menoksi. Ja kun hiukan päivettyy, niin minttu korostaa kauniisti ihonväriä ja toisinpäin 🙂

 56. SariAnne sanoo:

  Pink Begonia Lips oli näistä eniten mieleeni, vaikka ennakkoon olisin luullut kallistuvani lilaan suuntaan.

 57. Sonja Tuomaala sanoo:

  Soft Mint Cat Eye! Muutkin lookit ovat ihania, mutta tässä luonnollinen ja kesäinen meininki uudella twistillä. =)

 58. Kristine sanoo:

  Ääneni menee Pink Begonia Lips -meikille. Tyylikäs toteutus punasävyisen luomivärin kanssa ja kaunis huulipunan sävy, vaikka nimi toikin mieleen ennemmin mummon vanhat roosat :).

 59. NinaS sanoo:

  Metallic Purple smoky eyes vie nyt omassa karsinnassani voiton.

  Pidin kyllä älyttömästi myös tuosta soft mint cat eye meikistä ja siksi valinta ei ollut mitenkään helppo. Metallic purple smoky eyes vei täpärän voiton sillä, että violetille olisi pidemmällä tähtäimellä todennäköisesti enemmän käyttöä kuin mintulle. Tuo minttu on kaikessa ihanuudessaankin ehkä liian erikoinen, mitä omaan naamaan tulee. Mutta arvonnassa siis ehdottomasti mukana. 🙂

 60. Outi sanoo:

  Vaikea valinta, tykkäsin kaikista lookeista. Pink Begonia Lips veti kuitenkin pisimmän korren.

 61. Pink begonia lips kolahti tänne! Olen haaveillut kokeilevani moisia pinkkejä huulia mutten ole vielä rohjennut. Tässä muuhun meikkiin yhdistettynä näyttää niin hyvältä että saattaisinpa vihdoin uskaltaa itsekin kokeilla!

  Meikki on muutenkin täydellisen raikas ja kuulas… Täydellinen kevätlook: tyttömäinen, heleä, kaunis, herkkä. Juuri sitä mitä itsekin kaipaan. Ehdoton suosikkini.

 62. Karoliina sanoo:

  Pink begonia lips vie voiton täälläkin! Keväällä ja kesää kohti mentäessä viehätyn yksinkertaisesta ja raikkaasta meikistä. Kylmään sävyyn vivahtava huulipuna tekee meikistä mielenkiintoisen 🙂

 63. Anna Sofia sanoo:

  Ehdottomasti Pink Begonia Lips! Ihanan herkkä. Tulee mieleen alkukesän vaaleanpunaiset pionit – lempikukkani! <3

 64. Milla sanoo:

  Kaikki 3 olivat ihania, mutta suosikkini on Pink Begonia Lips; kuulas meikki ja kauniinväriset huulet.