Beauty

Zuii kevätmeikkilook 2/3: Pink Begonia Lips

Beauty | 4.4.2015 | Katja Kokko

_DSC0736

Yhteistyössä Zuii

Ensimmäinen Zuiin kevätmeikkilookeista sai teiltä oikein positiivisen vastaanoton. Ihana kuulla, sillä mintunvihreä kuuluu ehdottomasti myös omiin suosikkiväreihini ja sitä voi soveltaa meikkiin hyvin hillityllä tavalla.

Mitäs mieltä olette näistä herkullisen pinkeistä huulista ja nudesta silmämeikistä pinkin, kullan sekä ruskean vivahteilla? Arvaatteko mitä värejä näihin on käytetty? Loihtisitko itse tämmöisen väriyhdistelmän vai yhdistäisitkö huulipunaan toisenlaisen silmämeikin tai vastaavasti silmiin erilaisen huulipunan? Itselläni oli valinnanvaikeus huulipunan kanssa, mutta tämä pinkki veti lopulta inspiraatiossa pisimmän korren.

Moni arkailee punertavan luomivärin kanssa, mutta väriä voi käyttää myös tyylikkäästi, näyttämättä väsyneeltä.

Mitä arvon raati sanoo, kylmää vai kuumaa?

_DSC0745 _DSC0751 _DSC0768

Meikki Katja Kokko/Zuii

Hiukset Reija/Hiushuone Dandy

Korvikset Giuseppe Zanotti/Boutique Kaarina K.

Malli Amelie/Fondi

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , , , , ,

Beauty

8 kommenttia artikkeliin “Zuii kevätmeikkilook 2/3: Pink Begonia Lips”

 1. Jennie

  Tästä tykkään! Yksi kuva olisi kiva sellainen missä on katse alaviistoon tai silmät kiinni, että näkisi vähän paremmin nuo luomivärit. Zuii on minulle ihan vieras sillä tavalla, että minulla ei ole käyttökokemuksia, mutta tässä on tosi kauniit sävyt. Itse valitsisin omaan meikkiin tummemman huulipunan, vaikka tämä sinun valinta on paljon keväisempi kyllä. Todella kaunis tämä malli Amelie!

  • Amelie on todella kaunis, täydellinen beautykuviin! Pyydän Mikkoa kaivelemaan vielä kuvasatoa, pitäisi kyllä olla myös kuva luomista katse alaviistoon. Tähän meikkiin on monta eri värivaihtoehtoa huulipunan suhteen, siksi olikin vaikeaa päättää, mutta tuo ihana pinkki todella houkutteli!

 2. Anna

  Ehdottomasti kuumaa! Tosi kaunis keväisen kuulas meikki!

  Olen miettinyt itselleni juuri tuota huulipunaa, mutta en ole uskaltanut ostaa pelkkien nettikuvien perusteella. Begonia näyttää upealta yhdistettynä lämpimän kultaiseen silmämeikkiin. Toivottavasti tulee myös ohjeet meikin toteuttamiseen 🙂

 3. Mari Vee

  Kyllä on kaunis meikki tämäkin. Ja malli on kaunis tietysti myös. Kuulun niihin, jotka vierastaa lämpimiä punertavia luomivärisävyjä. Vaikka vihreät silmät saavat punertavista väreistä syvyyttä, niin väärät lämpimät sävyt saavat ilmeeni näyttämään nuutuuneelta ja nuhruiselta. Lämpimistä kultasävyistä ja pähkinäisistä lämpöisistä pidän kuten esim Zuiin Chestnut ja Mustard. Omistan myös Zuiin Rose Mistin, mutta sitä vierastan vaikka haluaisin oppia sitä käyttämään, koska kuvissa näyttää hienolle. Punaisista käytän kylläkin vaaleanpunaista ja violettia vihreille silmilleni ja keväisen meikin olen välillä tehnyt Zuiin Raspberry luomivärillä, joka on kauniin pinkki sävy.

  • Raspberry on ihana sävy, siis 56 vuotias äitini oli mennyt ostamaan sen oma-aloitteisesti ja tehnyt meikin sillä. Kun sitten näimme äidin kanssa, olin ihan että mitäs ihanaa sulla on silmissä 😀 Kannattaa kokeilla ottaa väriä (siis Rose Mist yms. punertava) vain isoon häivytyssiveltimeen aavistus ja sekoittaa sitä vaikka Chestnutin tai Fudgen kanssa, niin saa kombosta ihan erilaisen ja hillitymmän 🙂

 4. Mari Vee

  Kiitos vinkistä! Otankin tuon Rose Mistin kokeiluun yhdistämällä siihen yhtä lemppariani eri Chestnuttia. Raspberryn ja muiden vaaleanpunaisten ja viileiden violettien ja sen sukuisten värien kanssa olen onneksi ollut ihan sinut jotta saa vaihtelua silmämeikkiin ruskeanharmaiden värien kanssa, mutta lämpimämmät punaiset ja kuparit ovat olleet epämukavuusalueella enkä varmaan kaikista tule koskaan pitämäänkään, mutta Rose mist ja muut sen tyyliset värit kiehtovat ja niitä aion kokeilla vinkkiesi mukaan muokkaamalla. Onneksi olen värien suhteen muuten avoin eli vain mielikuvitus on rajana. Ensimmäisen lookin minttusilmät ovat ihanat ja samoin pidän smaragdinvihreästä, harmaasta, harmaanruskeasta, pähklnäisistä, kullasta, shampanjasta jne jne.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>