Beauty

Zuii kevätmeikkilook 1/3: Soft Mint Cat Eye

Beauty | 3.4.2015 | Katja Kokko

_DSC0587

Yhteistyössä Zuii

Mitä tapahtuukaan, kun kaksi idearikasta ja luovaa ihmistä fiilistelee suu vaahdossa ääneen ideoitaan? Syntyy esimerkiksi ajatus kevätmeikkilookeista luonnonkosmetiikalla ja eipä aikaakaan, kun sopiva tiimi on jo koottu kasaan ja kuvaukset pystyssä.

Tuotoksia pääsette ihailemaan blogissa tämän pääsiäisen aikana. Ensin on luvassa meikkilookien esittelyt, jonka jälkeen vielä tutorialit niiden loihtimiseen kotona. Kaikki meikit on toteutettu pelkästään Zuiin tuotteilla, mutta millä väreillä – se selviää teille pääsiäisen jälkeen. Arvauksia voitte esittää kommenttiboksiin.

Mitäs pidätte ensimmäisestä lookista ja sen väreistä? Soveltaisitko niitä itsellesi eri tavalla?

_DSC0578_DSC0631_DSC0610 _DSC0638

Meikki Katja Kokko/Zuii

Hiukset Reija/Hiushuone Dandy

Koru Giuseppe Zanotti/Boutique Kaarina K.

Malli Amelie/Fondi

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

10 kommenttia artikkeliin “Zuii kevätmeikkilook 1/3: Soft Mint Cat Eye”

 1. sanna

  Mulla on arvauksii punan nimestä muutama 😉 ko. sävy on ihanan keväinen. Silmät veikeät.

  Jatkoa odotellessa 🙂

 2. Mari Vee

  Ihanan raikas ja keväinen ja jotenkin niin erilainen ja ehkä juuri siksi kaunis. Ei mene överiksi ja silti lookissa sen jokin ”juttu” josta yleensäs pidän niin meikissä kuin asusteissakin. En itse olisi ostamassa ensimmäisenä minttuista luomiväriä, mutta nyt voisin ihan helposti ostaa kun näin, että sillä saa näin kaunista jälkeä. Huulipuna on myös kaunis ja veikkaan Zuiin Sheer Stickin Dahlia tai Camellia sävyjä. Tai peruspunan Sheer Peach. Ostin itse juuri Camellian ja on kauniin kesäinen ja sellainen oranssinen, jota itse kaipaan kun sellaista en ole vielä omistanut. Zuiin meikit on kyllä aivan huippuihania ja värisävyjä on huulituotteissa ihan kiitettävä määrä. Silmämeikin väri kiinnostaa. Onko kyseessä Spirit luomiväripaletin Kitten väri? Jokatapauksessa todella ihana look ja ihan tuollaisenaan voisin itsellekin toteutt. Tosin jos istuisin iltaa pidempään, niin ehkä jättäisin kissarajaukset tekemättä, koska mulla välillä vaikeuksi noiden kissarajausten kanssa, jotka vedetään ulos silmäluomelta. Mutta joo, luomiin voisinihan käyttääkin ja ehkä jopa ostaa seuraavaksi. Tosin pitää ensi miettiä, sopiiko vihreäsilmäiselle.

 3. Mari Vee

  Hmmm…huulilla voisi olla myös Satin Colour Perfume tai Summer. Ne ovat ihanan herkullisia värejä myös.

 4. jossy

  Apua, kuinka kaunis! Ihanan kuulas, ei laitetun näköunen, mut särmä silti. Huulissa just mahtava sävy, jään oottaan innolla faktoja.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>