Beauty

Zuii meikkitutorial 3/3: Metallic Purple Smoky Eyes

Beauty | 14.4.2015 | Katja Kokko

_DSC0812

Yhteistyössä Zuii

Viimeisenä Zuiin kevätmeikkitutorialeista ovat vuorossa nämä metallinhohtoiset smoky eyesit. Tummat silmät eivät ole koskaan pois muodista, sillä värejä päivittämällä saa loihdittua aina uuden ilmeen. Päävärinä voi aina käyttää perinteistä tummanharmaata tai mustaa, sillä pelkästään häivytyksen väriä vaihtamalla koko look muuttuu aivan uudenlaiseksi.

Sain hihitellä arvauksillenne tämän lookin suhteen, sillä suurin osa teistä veikkasi minun oikeasti käyttäneen meikkiin tummanviolettia luomiväriä. Mutta nyt on vihdoin paljastuksen aika: silmämeikin päävärinä on käytetty häivähdyksen sinertävään vivahtava tummanharmaa sävy Sapphire, mutta häivytys on tehty kauttaaltaan valkoisella metallinhohtoisella Purple Icella, joka siis shiftaa valossa violettiin. Tästä johtuu meikin voimakas violetti vivahde, joka jossain valossa taittaa jopa jäiseen siniseen. Silmien sisänurkkiin on lisätty hieman Blue Marine sävyä, samoin aivan aavistus alaluomen ulkonurkkiin. Eli mitään violettia luomiväriä meikissä ei siis oikeasti ole käytetty! Alaripsen tyvet on vielä mustattu Diva-paletin mattamustalla.

Huulissa on Sheer Stickin sävy Mish ja sen päällä kuultoa tuomassa sävy Crystal. Poskiin käytin sävyn Peach ja korostuksiin jauhemaisen hohdepuuterin Mango.

_DSC0819_DSC0645_DSC0853

Ohjeet meikin tekemiseen:

 • Aloita meikki tällä kertaa silmistä, sillä tummat luomivärit pilaavat karistessaan meikkipohjan. Pohjusta ensin yläluomet ja peitä tummat silmänaluset peitevoidekynän sävyillä Fair ja Latte. Sekoita värit paletilla tai kämmenselällä. Puuteroi kevyesti.
 • Rajaa sen jälkeen alaluomen sisäpinta sekä alaripsen tyvi mustalla rajauskynällä ja väritä myös ripsien välit huolellisesti. Tee sen jälkeen leveä rajaus myös yläripsien tyveen. Pehmennä ja häivytä rajausta ylöspäin viistopäisellä tai kapealla luomivärisiveltimellä, alaluomella alaspäin.
 • Painele tämän jälkeen koko yläluomen liikkuvalle osalle Sapphire-luomiväriä. Käytä väriä reilusti ja paina sekä vedä väri tiiviisti kiinni luomelle. Nosta väriä luomivaon yläluomelle, myös sisänurkasta saadaksesi meikkiin näyttävyyttä.
 • Levitä Sapphirea myös alaluomelle rajauksen päälle ja yhdistä se ulkonurkasta yläluomeen.

_DSC0778_DSC0775_DSC0780

 • Ota häivytyssiveltimeen Purple Ice luomiväriä ja häivytä tumma luomiväri sillä kauttaaltaan pehmeäksi.
 • Lisää sitten kapealla siveltimellä yläluomen sisänurkkiin sekä alaluomen ulkonurkkiin hieman Blue Marinea.
 • Viimeistele luomiväri ottamalla viistopäiseen siveltimeen Diva-paletista mattamustaa luomiväriä ja väritä sillä alaripsen välit ihan pikimustaksi sekä painele väriä alaripsien tyveen kunnolla, jotta katse on intensiivinen. Vahvista lopuksi vielä sisäkajal mustalla kynällä.
 • Harjaa ripsiin reilusti Volume-mascaraa.

_DSC0792_DSC0793_DSC0855_DSC0858

_DSC0851_DSC0803_DSC0831_DSC0833_DSC0890

Uskaltaudutteko kokeilemaan tätä silmämeikkiä kotona? Hillitympään versioon värin voi jättää nostamatta näin paljon yli luomivaon ja pysyä vain liikkuvalla luomella.

Lähimmän Zuii jälleenmyyjäsi löydät täältä.

_DSC0878

Korut Balmain/Boutique Kaarina K.

Malli Amelie/Fondi

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , , , , , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Zuii meikkitutorial 3/3: Metallic Purple Smoky Eyes”

 1. Mari Vee

  Juu, kyllä uskallan kyllä kokeilla, mutta juuri nuo tässä käytetyt värit uupuvat. Tuo on tedella raikkaan näköinen look vaikka onkin voimakas. Ehkä itse käyttäisin hieman hillitymmin ainakin arkimeikissä tai illlanvietossakin, mutta jos olisi joku kunnon biletysmeno, niin voisin sinne ihan näin voimakkaanakin käyttää.

  Osaatko muuten sanoa kuinka viistopäisen siveltimet karvat saa ojennukseen pesun jälkeen? Mulla on se Duroyn sivellin, jonka olen Joliesta hankkinut ja sieltä ostettu sivellinsaippua myös. Se tuppaa hapsottamaan pesun jälkeen ja se hankaloittaa luomivärirajauksen tekemistä.

 2. Mari Vee

  Kiitos! Olenkin menossa tänään päivällä piipahtamaan uudenmaankadulle ja siinä samassa keskustaan ja ostan sitten jomman kumman. Kyllähän tuo Duroy hapsoversionakin toimii pehmentämisessä ja häivyttämisessä, mutta kun pesin siveltimen ensimmäisen kerran, niin ei onnistunut enää sellainen ihan ohut rajaus niin helposti vaikka kyllä senkin saa taiteiltua kun varovasti töpöttää. On pitänyt useasti kysäistä, mutta aina unohtunut ja nyt vihdoin kun tänään aamulla tein rajausta eilen pestyllä hapsuversiolla niin tuli mieleen kysäistä kun luin tätä juttua.

 3. Anna

  Upea meikki ja yllättävää, millä sävyillä meikki on tehty! Itselläni tällaiset voimakkaammat silmämeikit ovat haasteellisia, kun tuntuu, että omasta jäljestä tulee jotenkin suttuista.

  Kysyisin ihan ohi aiheen, minkälaista silmämeikkiä + poskipunaa suosittelisit KW:n Romance Lip Tintin kaveriksi? Juhlat tulossa ja olen niiiin ihastunut tuohon heleään korallinpinkkiin sävyyn. Ihoni on vaalea ja silmät sini-harmaat. Kiitos jos ehdit vinkata 🙂

  • Pitääkin tehdä oma postaus aiheesta suttuinen silmämeikki 🙂 Romanceenhan sopii kyllä melkein mikä vaan. Poskipunaksi esim. Zuiin Mango ja/tai Peach. Silmiin vaikkapa Chestnutia, Fudgea ja mustaa kynää. Tai sitten joukkoon vielä ripaus Rose Mistiä. Vanilla Frost toimisi myös hyvin jonkun siniharmaan kanssa, vaikka Slate ja tupsaus Mermaidia. Kokeilepa jotain näistä 🙂

 4. Meri

  Hei
  Täydellinen iltameikki ja Upeat värit tässä meikissä. Tykkäsin eniten koska kaikki on kodallaan, lopputulos on luonnollinen ja tasapainoisen harmoninen, eikä mitään ole mielestäni liikaa. Silmät ovat sielun peili! Muita kasvojen osia väheksymättä, tässä kuitenkin silmiä korostamalla saatu naisellinen ja sensuelli lopputulos, jonka haluaa nähdä ehdottomasti uudelleen. Seuraavaan iltajuhlaan mennessä haluan harjoitella tämän meikin kasvoilleni ja ”kevyempänä” versiona värit toimii arkimeikissä. Väriyhdistelmä meikissä kokonaisuudessaan on Ihana, huulia ja poskia myöten kuin minun harmaantuviin hiuksiin, ruskeisiin silmiin ja beigeen ihonväriin tehty. p. s. Millainen ja minkä muotoinen on häivytyssivellin? Kiitos : )

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>