Beauty

Zuii meikkitutorial 3/3: Metallic Purple Smoky Eyes

Beauty | 14.4.2015 | Katja Kokko

_DSC0812

Yhteistyössä Zuii

Viimeisenä Zuiin kevätmeikkitutorialeista ovat vuorossa nämä metallinhohtoiset smoky eyesit. Tummat silmät eivät ole koskaan pois muodista, sillä värejä päivittämällä saa loihdittua aina uuden ilmeen. Päävärinä voi aina käyttää perinteistä tummanharmaata tai mustaa, sillä pelkästään häivytyksen väriä vaihtamalla koko look muuttuu aivan uudenlaiseksi.

Sain hihitellä arvauksillenne tämän lookin suhteen, sillä suurin osa teistä veikkasi minun oikeasti käyttäneen meikkiin tummanviolettia luomiväriä. Mutta nyt on vihdoin paljastuksen aika: silmämeikin päävärinä on käytetty häivähdyksen sinertävään vivahtava tummanharmaa sävy Sapphire, mutta häivytys on tehty kauttaaltaan valkoisella metallinhohtoisella Purple Icella, joka siis shiftaa valossa violettiin. Tästä johtuu meikin voimakas violetti vivahde, joka jossain valossa taittaa jopa jäiseen siniseen. Silmien sisänurkkiin on lisätty hieman Blue Marine sävyä, samoin aivan aavistus alaluomen ulkonurkkiin. Eli mitään violettia luomiväriä meikissä ei siis oikeasti ole käytetty! Alaripsen tyvet on vielä mustattu Diva-paletin mattamustalla.

Huulissa on Sheer Stickin sävy Mish ja sen päällä kuultoa tuomassa sävy Crystal. Poskiin käytin sävyn Peach ja korostuksiin jauhemaisen hohdepuuterin Mango.

_DSC0819_DSC0645_DSC0853

Ohjeet meikin tekemiseen:

  • Aloita meikki tällä kertaa silmistä, sillä tummat luomivärit pilaavat karistessaan meikkipohjan. Pohjusta ensin yläluomet ja peitä tummat silmänaluset peitevoidekynän sävyillä Fair ja Latte. Sekoita värit paletilla tai kämmenselällä. Puuteroi kevyesti.
  • Rajaa sen jälkeen alaluomen sisäpinta sekä alaripsen tyvi mustalla rajauskynällä ja väritä myös ripsien välit huolellisesti. Tee sen jälkeen leveä rajaus myös yläripsien tyveen. Pehmennä ja häivytä rajausta ylöspäin viistopäisellä tai kapealla luomivärisiveltimellä, alaluomella alaspäin.
  • Painele tämän jälkeen koko yläluomen liikkuvalle osalle Sapphire-luomiväriä. Käytä väriä reilusti ja paina sekä vedä väri tiiviisti kiinni luomelle. Nosta väriä luomivaon yläluomelle, myös sisänurkasta saadaksesi meikkiin näyttävyyttä.
  • Levitä Sapphirea myös alaluomelle rajauksen päälle ja yhdistä se ulkonurkasta yläluomeen.

_DSC0778_DSC0775_DSC0780

  • Ota häivytyssiveltimeen Purple Ice luomiväriä ja häivytä tumma luomiväri sillä kauttaaltaan pehmeäksi.
  • Lisää sitten kapealla siveltimellä yläluomen sisänurkkiin sekä alaluomen ulkonurkkiin hieman Blue Marinea.
  • Viimeistele luomiväri ottamalla viistopäiseen siveltimeen Diva-paletista mattamustaa luomiväriä ja väritä sillä alaripsen välit ihan pikimustaksi sekä painele väriä alaripsien tyveen kunnolla, jotta katse on intensiivinen. Vahvista lopuksi vielä sisäkajal mustalla kynällä.
  • Harjaa ripsiin reilusti Volume-mascaraa.

_DSC0792_DSC0793_DSC0855_DSC0858

_DSC0851_DSC0803_DSC0831_DSC0833_DSC0890

Uskaltaudutteko kokeilemaan tätä silmämeikkiä kotona? Hillitympään versioon värin voi jättää nostamatta näin paljon yli luomivaon ja pysyä vain liikkuvalla luomella.

Lähimmän Zuii jälleenmyyjäsi löydät täältä.

_DSC0878

Korut Balmain/Boutique Kaarina K.

Malli Amelie/Fondi

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , , , , , ,