Beauty

Zuii meikkitutorial 2/3: Pink Begonia Lips

Beauty | 13.4.2015 | Katja Kokko

_DSC0751

Yhteistyössä Zuii

Tänä keväänä on nähty paljon punaisia luomivärejä. Veikkaanpa kuitenkin, että kovin moni ei arkiaamuna punaiseen väriin tartu – jollei kyseessä ole sitten huulipuna. Nämä punertavat luomet tekevät kuitenkin silmistä kaikkea muuta kuin itkettyneen ja väsyneen näköiset, sillä punertavaan väriin on sekoitettu ripaus kultaa, metallista harmahtavan ruskeaa ja ripsen tyvet on terästetty tummanruskealla rajauksella.

Väreinä toimivat Zuiin luottoluomivärini Chestnut, joka on levitetty ensin koko liikkuvalle luomelle. Tämän jälkeen sekoitin yhteen Natural-paletin väriä Tawney sekä punertavan kultaista Rose Mistia ja laveerasin väriyhdistelmän isolla siveltimellä koko yläluomelle sekä alaripsien tyveen. Kulmaluulle töpsäytin paletista vaaleaa Mustard-sävyä ja lopuksi töpötin pehmeän rajauksen yläripsen tyveen paletin tummanruskealla mattavärillä Dark Chocolate. Ja kas näin kevään kuumin luomiväritrendi muuntui arkikelpoiseksi jokanaisen toimistomeikiksi.

_DSC0655_DSC0648

Halusin kuitenkin huomion huuliin tässä meikissä, sillä Sheer Stick-huulipunan räiskyvän pinkki Begonia on niin vastustamaton sävy, varsinkin kevääksi. Huulipunan päälle sipaisin vielä Frangipani-huulikiiltoa, sillä halusin niihin oikein glyssymaisen pinnan ja huulikiillon kullanhohtoisuus sopi täydellisesti myös luomilta kevyesti hohtavaan kultaan.

Poskissa on sävy Melon ja korostuksissa jauhemainen hohdepuuteri Mango.

Löydät tämän lookin kuvat kokonaisuudessaan täältä.

_DSC0654

Ohjeet meikin tekemiseen:

  • Levitä kasvoille ensin Foundation Primer -meikinalusvoide ja tämän jälkeen punoitusta tasoittava Color Corrective -voiteen sävy Mint.
  • Levitä kasvoille ja silmäluomille Olive Light -meikkivoide joko sormin ja meikkivoidesiveltimellä. Kiinnitä meikkipohja kevyesti irtopuuterilla, mutta jätä luomet puuteroimatta.
  • Peitä tummat silmänaluset peitevoidekynän sävyillä Fair ja Latte, tasoita myös yläluomen sävy niillä. Sekoita värit paletilla tai kämmenselällä.
  • Levitä ensin Chestnut luomiväriä koko yläluomen liikkuvalle osalle. Sekoita tämän jälkeen Natural-paletin väriä Tawney sekä Rose Mistia keskenään isolla luomivärisiveltimellä ja levitä väriä kevyesti koko liikkuvalle luomelle häivyttäen sävy luomivaon yläpuolelle.
  • Sipaise kulmaluulle Natural-paletista hieman vaaleaa Mustardia.
  • Ota Natural-paletin tummanruskeaa mattaväriä Dark Chocolate viistopäiseen luomivärisiveltimeen ja rajaa sillä kevyesti yläripsen tyvi ulkonurkasta ja häivytä väri kohti sisänurkkaa.

_DSC0683_DSC0663

_DSC0671

Aiotko sinä uskaltautua kevään punertavaan luomiväritrendiin näillä sävyillä? Entäs herkullisen pinkkeihin huuliin?

Lähimmän Zuii jälleenmyyjäsi löydät täältä.

_DSC0736

Korut Giuseppe Zanotti/Boutique Kaarina K.

Malli Amelie/Fondi

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , , ,