Beauty

Zuii meikkitutorial 1/3: Soft Mint Cat Eye

Beauty | 10.4.2015 | Katja Kokko

_DSC0686

Yhteistyössä Zuii

On vihdoin tullut aika paljastaa Zuiin kevätmeikkilookeihin käytetyt tuotteet sekä laatia teille ohjeet meikkien loihtimiseen siellä kotona. Ensimmäisenä vuorossa ovat pehmeät mintunvihreät kissansilmät.

Osa teistä epäili, ettei kykenisi tekemään tämmöisiä hieman graafisempia kissansilmiä. Minulla on teille lohdutuksen sananen: nämä ovat maailman helpoimmat kissansilmät. En ole itse nestemäisten eye linereiden ylin ystävä, varsinkaan, jos täytyy vetää täydellinen viisto rajaus. Se vaatii todella vakaata kättä ja myös näkemystä rajauksen piirtämiseen juuri oikeaan kohtaan sekä oikeanlaista yhdistämistä luomiväreihin. Tämmöinen rajaus ei myöskään toimi läheskään kaiken mallisissa silmissä ja esimerkiksi omat silmäni ovat haasteelliset jopa maailman parhaalle meikkaajaystävälleni. Joten aloittelijoiden hommaa täydelliset kissarajaukset eivät ole.

_DSC0578

Sen sijaan nämä silmät on todella helppo toteuttaa eikä tähän vaadita läheskään yhtä vakaata kättä ja täydellisiä piirtämistaitoja. Sanoisin, että nämä silmät ovat suorastaan huitaistu. Kunhan menevät suunnilleen symmetrisesti, se riittää. Halutessaan hännät voi jättää pois ja värittää pelkän yläripsen tyven.

Ja nyt seuraa paljastus, mitä värejä meikkiin on käytetty: tadaa, oikea vastaus mintunvihreään oli Spirit-luomiväripaletin sävy Kitten, jonka päälle on sudittu vielä keveästi Jadea. Mintunvihreän yläpuolelle on sipaistu Chestnut-luomiväriä ja kulmaluulla on häivähdys Mustardia.

_DSC0688_DSC0677

Poskissa on sävy Mango ja lisäksi ihossa on kuultoa jauhemaisesta Mango-hohdepuuterista. Kulmakarvat on huoliteltu kulmäkynän sävyllä Coco ja ripsissä on Volume-mascara. Huulissa on sävy Clay, johon on sekoitettu Sheer Stick -huulipunan sävyä Mish.

Silmänalusiin ja luomenpohjustukseen sekoitin peitevoidekynän sävyjä Fair ja Latte, meikkivoide on sävy Olive Light, jonka alle olen levittänyt ensin Zuiin Foundation Primerin sekä Color Corrective Primerin sävyn Mint.

_DSC0669

Ohjeet meikin tekemiseen:

 • Levitä kasvoille ensin Foundation Primer -meikinalusvoide ja tämän jälkeen punoitusta tasoittava Color Corrective -voiteen sävy Mint.
 • Levitä kasvoille ja silmäluomille Olive Light -meikkivoide joko sormin ja meikkivoidesiveltimellä. Kiinnitä meikkipohja kevyesti irtopuuterilla, mutta jätä luomet puuteroimatta.
 • Peitä tummat silmänaluset peitevoidekynän sävyillä Fair ja Latte, tasoita myös yläluomen sävy niillä. Sekoita värit paletilla tai kämmenselällä.
 • Painele Spirit-luomiväripaletin mintunvihreää luomiväriä siveltimellä tiiviisti yläluomelle ja häivytä väri luomivakoa kohden. Vedä lopuksi väri hieman yläviistoon ulkonurkan yli. Tähän kannattaa käyttää litteää, aitokarvaista luomivärisivellintä. Sipaise kevyesti vaalean mintunvihreän värin päälle vielä voimakkaampaa Jade-sävyä.

_DSC0627

_DSC0652

Kuinka moni innostui näistä helpoista ja pehmeämmistä kissansilmistä tai meikkiin käytetyistä väreistä? Aiotko kokeilla lookia kotona?

Lähimmän Zuii jälleenmyyjäsi löydät täältä.

_DSC0631

Malli Amelie/Fondi

Kaulakoru Giuseppe Zanotti/Boutique Kaarina K.

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , ,

Beauty

8 kommenttia artikkeliin “Zuii meikkitutorial 1/3: Soft Mint Cat Eye”

 1. Mari Vee

  Minä innostuin!! Keväällä herään pastellisävyihin ja minttusilmiä ei ole koskaan ollut ja tekisi mieli kyllä hankkia paletti, mutta Kitteniä ei taideta myydä erikseen. Tuleeko pliisu vaikutelma jos ei käytä Jadea ollenkaan? Jade taas pelkästään ei ole mintnvihreä ja haen nimenomaan tuollaista mintunvihreää ja pehmeää lookkia.

  • Kitteniä ei myydä erikseen. Jos pitää valita, suosittelen Spirit-paletin hankkimista, siinä on niin paljon muitakin ihania sävyjä. Mielestäni tähän kannattaa yhdistää mahdollisimman neutraalin ruskeat huulet, Sheer Peach on yllättävän pinkki tai persikka tämän rinnalla. Ei siinäkään mitään vikaa, mutta itse hain juuri mahdollisimman ruskeita huulia, jotta lopputulos ei olisi liian ”itsestäänselvä” tai liian söpö. Mutta siis, Sheer Peach sopii sävynä tähän kyllä, se riippuu millaista fiilistä ja lopputulosta itse hakee ja mistä tykkää 🙂 Olipas muikean ympäripyöreä vastaus 😀

 2. Jenni

  Innostuin 🙂 Harmi, kun Kitteniä ei saa erikseen. Se näyttäisi olevan lähellä yhtä sävyä, joka oli aikoinaan niin lemppari.

  Vivahtaako tuo Coco muuten paljon punertavaan ruskeaan? Olen joskus Taupea katsellut ja se meni minusta aivan hivenen punertavaan, vaikka hyvin harmaa olikin. Mulla on Couleur caramel Blonde ollut ja sävy on mitä täydellisin minulle ja kynä harjapäineen myös (kätevä esim matkalla), mutta kun koostumus vähän paakkuuntuu. Nyt olen käyttänyt kulmissa myös Kjaer Weisin Wisdomia, joka on aivan mahtava sävy kaikinpuolin.

  • Jenni

   Ok, kiitos vastauksesta. Täytyy muistaa katsoa, ensi kerralla, kun livenä pääsee hypistelemään noita. Olen kuitenkin vielä vaaleampi kuin tämän kuvauksen malli, joten se taupe on päivämeikkiin mun makuun vähän tumma. Mulle kuitenkin sopii kylmät värit varmemmin, joten tuo Coco vähän epäilyttää.

   Noita vaaleita sävyjä ei liikaa ole tarjolla eikä varsinkaan kylmiä sellaisia. Vapourin Truffle brown näyttää kuivssa lupaavalta sävyltä, mutta se on eyeliner, ei kulmakynä. Taitaa kyllä silti jossain vaiheessa mennä tilaukseen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>