Lifestyle

Kirje universumille

Lifestyle | 9.4.2015 | Katja Kokko

DSC_0154

Rakas universumi,

nyt on niin, että minä ja hän (kuvassa näkyvä hän) etsimme uutta kotia. Kävi näet niin, että intuitio nykyisen asuntoni väliaikaisuudesta kävi toteen – vesivahingon muodossa.

Nyt olemme valmiita asettumaan aloillemme ja rakentamaan unelmiemme kodin. Sinne aion sitten ostaa Proloquesta sen kauan haaveilemani torkkupeitteen sekä kehystää seinälle ystävältäni viime kesänä syntymäpäivälahjaksi saadun valokuvateoksen. Ja järjestää kylpyhuoneeseen kaikki May Lindstromin ja Tata Harperin lasipullot kauniiseen riviin. Suunnitelmissa on myös toteuttaa kunnollinen työpiste sen sijaan, että toimistoni majailee keittiönpöydällä, jonka kuuluisi olla pyhitetty vain ruokailulle ja seurustelulle.

Toivon uuden kodin olevan valoisa, avara ja tilava. Aurinko saa paistaa sinne koko päivän. Rakastan kauniita lattioita. Yleensä kauneimmat ovat valkoiseksi maalattua lautaa. Mitä korkeammat huoneet, sen parempi. Ja nyt toivoisin myös kakluunia, sillä siitä olen aina haaveillut. Keittiön täytyy olla tilava, sillä rakastan kokkaamista, keittiössä istuskelua sekä illallisia ystävien kanssa. Kylpyhuoneeseen pitää mahtua pesukone, siitä en luovu, mutta ilman astianpesukonetta olen jo tottunut elämään, vaikka toki sekin luksus on jälleen tervetullut elämääni.

Tilaa tarvitsemme noin neljäkymmentä neliötä. Koti saa sijaita Ullanlinnassa, Punavuoressa tai Eirassa. Erityisesti Viiskulma ja Korkeavuorenkadun ympäristö tuntuvat hyvältä.

Kodissa tärkeintä on valo ja hyvä tunnelma.

Tässä olivat minun toiveeni. Hän toivoo puolestaan leveitä ikkunalautoja ja puistonäkymiä.

Kiitos, voit lähettää vastauksesi osoitteeseen katja(at)katjakokko.com

Ps. Unelmieni kodissa ei ole parvea.

DSC_0155 DSC_0156DSC_0139

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: