AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 18.4. – 17.5.2015

Astrologia | Body & Mind | 18.4.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

Oinas-uusikuu (18.4.) aloittaa ajassa aivan uuden syklin, sillä tästä eläinradan ensimmäisestä merkistä alkaa vuoden mittainen matka, jonka aikana Kuu syntyy uudeksi jokaisessa eläinradan merkissä aktivoiden erilaisia teemoja elämässämme. Siinä missä maaliskuinen uusikuu Kaloissa oli luopumisen, irtipäästämisen ja loppuunsaattamisen aikaa, nyt olemme siirtyneet uuteen alkuun.  Parhaassa tapauksessa elämä tuntuu nyt siltä, että saamme aloittaa puhtaalta pöydältä, innostuneina ja lapsekkaan riemuissamme kaikista uusista mahdollisuuksista ja edessä päin odottavista jännittävistä käänteistä. Voit kutsua tätä energiaa elämääsi kuvittelemalla mielessäsi juuri nyt, että elämäsi on kuin tyhjä taulu – tabula rasa – jota ei kuormita mikään mielessäsi kantamasi menneisyyttä koskeva muistijälki, eikä mikään kuviteltuun tulevaisuuteen heijastettu ajatusrakennelma. Juuri tänään on mahdollista aloittaa alusta, kevyenä, vapaana ja lapsen kaltaisena.

uusikuu 18.4.15

Oman jännittävän sävynsä tähän aikaan tuo se, että uusikuu on yhtymässä Artemis asteroidiin. Artemis oli kreikan jumalattarista se itsevarma, omapäinen, naiseuttaan arvostava ja naisten kesken solidaarinen, kesyttämätön ja vapaa metsänneito, neitsytsoturi, kätilö ja noita, joka tiesi mitä halusi ja tähtäsi sinne periksi antamattomalla asenteella. Näin ollen tämä aika jos mikä on omiaan keskittyä herättelemään sisimmässä uinuvaa tai jo aktiivisessa käytössä olevaa naisenergiaa, ottaa käyttöön korkeampaa potentiaalia ja voimaantua ennen näkemättömällä tavalla. Haluaisinkin sanoa, että tämä uusikuu on omistettu naisille, jotka – psykoanalyytikko Clarissa Pinkola Estésin kuuluisan kirjan otsikkoa lainaten – juoksevat susien kanssa.

Kaiken kaikkiaan tämän kuukierron teemat liittyvät aloitteellisuuteen, oman voiman löytymiseen ja käyttöönottoon, suoruuteen, rehellisyyteen, totuuteen ja piilevien voimavarojen löytämiseen. Uhriuden, avuttomuuden ja menneisyydessä elämisen aika on ohi, syleile uutta elämääsi valonsoturin asenteella ja herää jokaiseen aamuun uusiutuneena, puhdistuneena ja täynnä iloa, ihmetystä ja kiitollisuutta elämän tarjoamia yllätyksiä, mahdollisuuksia ja seikkailuja kohtaan.

Keskeiset teemat: Uusi alku, innostus, lapsenkaltaisuus, tabula rasa, ensimmäinen askel, rohkeus, luottamus, hyppy tuntemattomaan, kesyttämättömyys, vapaus, villi naiseus, piilevät voimavarat, uudelleen syntymä.

Astrologiset koodit: Pluto perääntyy, Mars neliö Jupiter, Aurinko siirtyy Härkään, Mars kolmio Pluto, Mars sekstiili Khiron, Merkurius siirtyy Kaksosiin, Saturnus puolitoistaneliö Uranus, Venus siirtyy Rapuun, Mars siirtyy Kaksosiin, Mars puolitoistaneliö Pluto, Mars oppositio Saturnus.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Avainsanat: ,