AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 18.4. – 17.5.2015

Astrologia | Body & Mind | 18.4.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

Oinas-uusikuu (18.4.) aloittaa ajassa aivan uuden syklin, sillä tästä eläinradan ensimmäisestä merkistä alkaa vuoden mittainen matka, jonka aikana Kuu syntyy uudeksi jokaisessa eläinradan merkissä aktivoiden erilaisia teemoja elämässämme. Siinä missä maaliskuinen uusikuu Kaloissa oli luopumisen, irtipäästämisen ja loppuunsaattamisen aikaa, nyt olemme siirtyneet uuteen alkuun.  Parhaassa tapauksessa elämä tuntuu nyt siltä, että saamme aloittaa puhtaalta pöydältä, innostuneina ja lapsekkaan riemuissamme kaikista uusista mahdollisuuksista ja edessä päin odottavista jännittävistä käänteistä. Voit kutsua tätä energiaa elämääsi kuvittelemalla mielessäsi juuri nyt, että elämäsi on kuin tyhjä taulu – tabula rasa – jota ei kuormita mikään mielessäsi kantamasi menneisyyttä koskeva muistijälki, eikä mikään kuviteltuun tulevaisuuteen heijastettu ajatusrakennelma. Juuri tänään on mahdollista aloittaa alusta, kevyenä, vapaana ja lapsen kaltaisena.

uusikuu 18.4.15

Oman jännittävän sävynsä tähän aikaan tuo se, että uusikuu on yhtymässä Artemis asteroidiin. Artemis oli kreikan jumalattarista se itsevarma, omapäinen, naiseuttaan arvostava ja naisten kesken solidaarinen, kesyttämätön ja vapaa metsänneito, neitsytsoturi, kätilö ja noita, joka tiesi mitä halusi ja tähtäsi sinne periksi antamattomalla asenteella. Näin ollen tämä aika jos mikä on omiaan keskittyä herättelemään sisimmässä uinuvaa tai jo aktiivisessa käytössä olevaa naisenergiaa, ottaa käyttöön korkeampaa potentiaalia ja voimaantua ennen näkemättömällä tavalla. Haluaisinkin sanoa, että tämä uusikuu on omistettu naisille, jotka – psykoanalyytikko Clarissa Pinkola Estésin kuuluisan kirjan otsikkoa lainaten – juoksevat susien kanssa.

Kaiken kaikkiaan tämän kuukierron teemat liittyvät aloitteellisuuteen, oman voiman löytymiseen ja käyttöönottoon, suoruuteen, rehellisyyteen, totuuteen ja piilevien voimavarojen löytämiseen. Uhriuden, avuttomuuden ja menneisyydessä elämisen aika on ohi, syleile uutta elämääsi valonsoturin asenteella ja herää jokaiseen aamuun uusiutuneena, puhdistuneena ja täynnä iloa, ihmetystä ja kiitollisuutta elämän tarjoamia yllätyksiä, mahdollisuuksia ja seikkailuja kohtaan.

Keskeiset teemat: Uusi alku, innostus, lapsenkaltaisuus, tabula rasa, ensimmäinen askel, rohkeus, luottamus, hyppy tuntemattomaan, kesyttämättömyys, vapaus, villi naiseus, piilevät voimavarat, uudelleen syntymä.

Astrologiset koodit: Pluto perääntyy, Mars neliö Jupiter, Aurinko siirtyy Härkään, Mars kolmio Pluto, Mars sekstiili Khiron, Merkurius siirtyy Kaksosiin, Saturnus puolitoistaneliö Uranus, Venus siirtyy Rapuun, Mars siirtyy Kaksosiin, Mars puolitoistaneliö Pluto, Mars oppositio Saturnus.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Avainsanat: ,

Astrologia,Body & Mind

8 kommenttia artikkeliin “Uudenkuun ajankuva 18.4. – 17.5.2015”

 1. iita

  Apua, kylläpä osui! Vielä reilu kuukausi sitten tunteet riepottelivat väkivaltaisesti, mitä seurasi haikea seesteisyys. Nyt jäljellä on enää suunnaton riemu ja kiitollisuus. Olen koko viikon hokenut, etten ehkä ole koskaan ollut näin onnellinen. Tekee mieli hyppiä ja kiljua, vaikkei edes tiedä suuntia.

  • Kirsi Halla-Seppälä

   Hei iita! Onpa ihana kuulla että elämäsi on ottanut tuollaisen harppauksen kohti iloa ja valoa! Niinhän sitä sanotaan, että pimeintä on aina ennen auringon nousua, ja nyt se aurinko sitten on noussut sinun kohdallasi. Tuli tosi hyvä mieli lukea kommenttisi.

 2. Jennie

  Sopii jälleen todella hyvin, vaikka olen siirtymävaiheessa ja vielä luopumisiakin tässä meneillään niin silti olen aloittanut jotain mikä tosiaan valmistelee ja kutsuu elämään uutta. Pöytäkin on ihan tyhjä ja tuntuu, että on valmis aloittamaan alusta ja tällä kertaa valintoja luottamuksesta käsin eikä pelosta, niinkuin aiemmin olen tehnyt. Voisi siis sanoa että on aika soturimainen asenne 🙂 Olen kirjoittanut itselleni jouluna tekemääni kalenteriin tälle kuukaudelle ”tiedän mitä haluan”, tähän mennessä olen kamppaillut sen tietämättömyyden kanssa, joten tämä astrokatsaus tukee myös, että se olisi sieltä kyllä oikeasti nousemassa tietoisuuteen! Ihan mahtavaa! Omassa elämässäni uudelleensyntymisvaihe kestää vielä marraskuuhun asti, mutta tämä ajanjakso kuulostaa ihanan tukevalta ja potkii mukavasti eteenpäin. Suurkiitokset Kirsi!

  • Kirsi Halla-Seppälä

   Hei Jennie! Kiitos sinulle ja kiva että astrokatsauksesta oli iloa. Paljon onnea siirtymävaiheeseesi, sieltä se uusi elämänvaihe siintää, niin kuin tämä ihana, aurinkoinen kevät.

 3. Hei! Ihan huippua, kiitos! Tuli niiiiiiin kreivin aikaan, kauhea itku-potku-raivari ja josko nyt (jo) olisi valmis vastaanottamaan nämä uuden kuun ajatukset ja energiat, oli juurikin niin oikeanlaisesti suunnattu juuri tähän hetkeen.

  • Kirsi Halla-Seppälä

   Hei Satu! Kiitos kommentistasi. Ihana kuulla että ajankuva osui hyvään hetkeen. Olet ihan varmasti jo valmis vastaanottamaan uudet tuulet! Nauti!

 4. Sanna

  Viime jakso oli aikamoista rimpuilua ja taistelua, jotka eivät vieläkään ole täysin ohi, mutta pe-la-yönä koin selkeän askeleen kohti uutta. Vielä on vähän vanhaa rojua repussa, mutta uskon ja tiedän, että tällä jaksolla on tilaa hengittää hyvin 🙂 Ja tuntuu, että vähän joka suunnasta tulee viestiä, että uusiudu, vapaudu, anna palaa!!

  • Kirsi Halla-Seppälä

   Hei Sanna! Näinhän se on, merkkejä on luettavissa kaikkialta ja ajanlaadun viestiä kuuluttavat kaikki kanavat. Ihanasti olet synkassa ajan energioiden kanssa, kun juuri uudenkuun sarastaessa koit tuon selkeän askeleen uuteen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>