AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 20.3. – 17.4.2015

Astrologia | Body & Mind | 20.3.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

 

2015 uusikuu kalat khs ©kirsihallaseppala

Olemme tällä hetkellä keskellä merkittävintä ja intensiivisintä astrologista aikajaksoa naismuistiin. Tänään kevätpäiväntasauksen päivänä (20.3.) superkuuksikin kutsuttu uusikuu syntyy Kaloissa, eläinradan viimeisellä asteella, sen lisäksi meillä on täydellinen auringonpimennys ja vain pari päivää siitä, kun radikaalin muutoksen, vallankumouksen ja transformaation parivaljakko Uranus ja Pluto ovat kohdanneet tällä erää viimeistä kertaa kolme vuotta kestäneessä kädenvääntökuviossaan. Ymmärtänette vähemmästäkin: ajassa jylläävät voimakkaat ja uusia mahdollisuuksia avaavat energiat! Ei tarvitse olla erityisherkkä tunteakseen poikkeuksellisen aktivoivat tunnelmat ja huomatakseen, että ajassa on jotain kovin stimuloivaa. Moni kokee olevansa nyt hieman ylikierroksilla, ja mitä herkemmästä ihmisestä on kysymys, sitä virittyneempään tilaan ajan energiat voivat lietsoa. (Kaikkein voimallisimmin auringonpimennys tuntuu niiden elämässä, joiden syntymäkartalta löytyy tärkeitä tekijöitä Kalojen, Kaksosten, Neitsyen tai Jousimiehen viimeisiltä asteilta.)

Pohjimmiltaan tässä kaikessa on kysymys irti päästämisestä. Kliseinen sanapari tarkoittaa meille jokaiselle vähän eri asioita, mutta vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, siinä on jotain hyvin syvää, oleellisen tärkeää ja juuri nyt ajankohtaista. Uuteen elämään ei astuta reppu täynnä vanhaa rojua. Anteeksiantamisen ja luopumiset teemat ovat nyt vahvasti pinnalla, kaikissa eri muodoissaan. Tietoisuuden laajentuminen, uudet näkökulmat ja oivallukset, jotka haastavat vanhat tulkinnat, ovat tämän kuunkierron aikana vahvasti tuettuina. Henkisestä näkökulmasta katsottuna anteeksiannossa on kysymys siitä, että näkee tapahtuneen uudessa valossa ja huomaa, ettei lopulta ole mitään anteeksiannettavaa. Tästä seurauksena tilanteet, jotka ovat kuohuttaneet ja vaivanneet, saattavat yhtäkkiä neutralisoitua. Voi tuntua siltä, kuin asia jonka kuvitteli kantavansa mukanaan katkeraan loppuun saakka, muuttuukin täysin yhdentekeväksi ja ikään kuin putoaa pois. Tällainen ilmiö kertoo karman päättymisestä ja siitä, että asia joka on ennen ollut karmallisesti latautunut, onkin tyhjentynyt merkityksistä ja saanut päätöksen.

Kuten helmikuun ajankuvassa kerroinkin, muodonmuutosta ja vanhojen rakenteiden romuttamista ajavat energiat ovat olleet viime vuodet aktiivisimmillaan heillä, joiden syntymäkartalta löytyy tekijöitä Kauriin, Ravun, Oinaan tai Vaa’an puolivälistä (14-16 astetta). Vaikka ravistelevat energiat ovat olleet nähtävissä kollektiivisesti maailman tapahtumissa, on tietty joukko ihmisiä, joilla on ollut meneillään tämä erityinen, useamman vuoden mittainen sisäinen transformaatioprosessi. Tämä kosminen kyntökausi on kuitenkin nyt hiljalleen päättymässä, ja mahdollisuus vakiintumiseen, pysyvyyteen ja tähän vertauskuvallisesti kynnettyyn maahan kylvämiseen on nyt olemassa. Uusi elämä on alkamassa. Kevät tulee. Elämä alkaa taas versoa, ja uudet asiat syntyvät nyt uudistuneelle perustalle, paljon entisiä rakenteita kestävämmälle pohjalle.

Keskeiset teemat: Irti päästäminen, pois antaminen, karman päättyminen, puhdistus,  transformaatio, rakenteiden purkaminen, lysähtäminen, kontrollista luopuminen, uloshengitys, rohkeus jättää taakseen, loppuunsaattaminen, päätös, velkojen anteeksiantaminen, vapautus, sovitus, rajoittavista menneisyyttä koskevista tulkinnoista luopuminen, uuteen sykliin valmistautuminen, syntymä.

Astrologiset koodit: Auringon pimennys Kaloissa, Aurinko siirtyy Oinaaseen, (Uranus neliö Pluto), Merkurius siirtyy Oinaaseen, Mars siirtyy Härkään, Mars kvinkunssi Saturnus, Mars puolineliö Khiron, Jupiter SD, Venus siirtyy Kaksosiin, Mars sekstiili Neptunus, Pluto SR.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Avainsanat: ,