Beauty

Lontoon tuliaiset osa 3

Beauty | 19.3.2015 | Katja Kokko

DSC_0489

Olen ollut lukemattomia kertoja aikeissa tilata Content Beautysta jenkkimeikkisarja Vapourin Athmosphere Luminous Foundationia ja muita meikki-ihanuuksia. Kun Lontoon reissuni vihdoin varmistui, päätin vielä hetken malttaa mieleni ja pantata ostoksia siihen saakka, että pääsisin hypistelemään värejä paikan päälle.

Vapour on Kjaer Weisin*, RMS Beautyn* ja Ilian ohella maailman kuumimpiin ja parhaimpiin luonnonkosmetiikan meikkeihin lukeutuva sarja. Olen testannut muutama vuosi sitten heidän nestemäisen Athmosphere Soft Focus Foundationin, josta pidin kovasti, mutta Luminous Foundationia on puolestaan hehkutettu enemmän, se on voittanut useita parhaan meikkivoiteen palkintoja ja moni julkkis tunnustaa sen suosikkimeikkivoiteekseen.

DSC_0460

Väreistä 123 oli itselleni nappivalinta ja tykästyin meikkivoiteeseen heti ensi levittämältä. Koostumus on kuin tismalleen Kjaer Weisin* ja RMS Beautyn meikkivoiteen* välistä: ei laisinkaan kuivakka tai jämäkkä, mutta ei liian notkean rasvainenkaan ja hitusen kevyempi peittävyydeltään. Lisäksi meikkivoide on sananmukaisesti luminous – siitä jää jännä, lähes huomaamaton kuulto iholle, joka on peräisin mica-mineraalista.

Bonuksena rakastan meikkivoiteen pakkausta! Ihanaa, ettei purkkiin tarvitse laittaa sormia tai sivellintä, vaan voiteen voi hieroa  suoraan stickistä kasvoille ja tasoitella lopputuloksen sormin. Pakkaus on mielestäni myös tyylikäs ja elegantti.

DSC_0471

Vapourin valikoimista löytyy pilvin pimein muitakin himotuksen kohteita, joista seuraavana aion testata Mesmerize Eye Colourin toimivuutta luomivärin pohjustuksena (mainittakoon, että RMS Beautyn Eye Polisheja* nyt ahkerasti testanneena, ne toimivat täydellisesti pohjustukseen). Myös Illusionist Concealer kiinnostelee, samoin kuin paljon suitsutusta osakseen saanut Mesmerize Eyeliner. Okei, voisin siis testata joka ikisen purnukan!

Toistaiseksi Vapouria ei meiltä Suomesta saa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että ei tässä kauan enää tarvitse odotella. Kukapa ottaa kopin tästä? Siihen saakka tuotteita voi tilata Content Beautysta sekä Naturisimosta.

DSC_0509

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,

Beauty

8 kommenttia artikkeliin “Lontoon tuliaiset osa 3”

 1. Jennie

  Onpa ihan huippu kätevä tuo puikko, en ole kokeillu Kjaer Weisn pohjaa, mutta kuulostaa että tuossa voisi olla kevyempi vaihtoehto kesä varten verrattuna RMS:n pohjaan. Sellainen pitää nimittäin varmaan hankkia muutenkin vai onko jotakin muita vinkkejä keää ajatellen? Tuon Naturisimon kartan perusteella minullekin voisi sopia tuo 123 -sävy, käytän Rms sävyä 11, osuisiko kohdilleen?

  • Tämä on todellakin huippukätevä ja kaikin puolin ihana tuote muutenkin. Ihosi vaikuttaa olevan hyvin vaalea, joten ota 123:sta vaaleampi, jos kerta RMS:stä käytät sävyä 11.

 2. Anna

  Mä olen kokeillut Atmosphere Soft Focus meikkivoidetta. Kiva ja ohut meikkipohja jos ihossa ei ole paljon peitettävää. Mulla oli vaalein sävy 090, joka oli mulle tarpeeksi vaalea. Verrattuna RMS:n sävyyn 11 Vapour on vielä himpun verran vaaleampi eikä niin kellertävä kuin RMS. Olen myös kokeillut testerin verran Illusionist Concealer- peitevoidetta, joka oli ihan ok, mutta ei pakko saada materiaalia. Mun tummille silmänalusille peittoa ei ollut tarpeeksi ja näpyille yms. koostumus oli vähän turhan hoitavan tuntuinen.

  Kokeilitko Katja Vapourilta niitä puikkomaisia poskipunia?

  • Soft Focuksessa on ihana samettinen ja täyteläinen koostumus, mutta ei kyllä rasvaisen ihon juttu. Poskipunapuikot oli himotuslistalla, mutta jätin toistaiseksi ostamatta. Tuli niin hirveä runsauden pula, kun olisin halunnut testata myös aurinkopuuteripuikkoa, highlightereita ja niitä luomiväripuikkoja! Mutta ihanalta tuntuivat kädelle kokeiltaessa 🙂

 3. Anna

  No niinpä! Voin vain kuvitella sitä valinnan vaikeuttaa…

  Olen nyt KW:n Embrace ja RMS:n Demure poskipunien myötä innostunut voidemaisista poskipunista ja nyt haluaisin kartuttaa kokoelmaa vielä muutamalla sävyllä. Puikkomuoto olisi superkätevä! Vapourilla näyttää olevan poskipunapuikosta myös Radiant laatu, jonka sävy Whisper näyttää ihanan kesäiseltä roosalta kultaisella shimmerillä. Harmi kun se ei ole Contentin valikoimissa. Aurinkopuuteripuikko näyttää myös hyvältä, ja siinä on jopa vaalealle iholle sopiva sävy, jota olisi kiva testata.

  Joku kotimainen verkkokauppa saisi ehdottomasti ottaa Vapourin meikit valikoimiinsa! : )

 4. sini

  Hei Katja,
  olen pähkäilemässä juuri ensimmäisiä luonnonkosmetiikka tuotteita. Osaisitko meikeistä sanoa
  kuinka suuria erot ovat käytössä tavallisiin bb-voiteisiin tai meikkivoiteisiin nähden. Meikkejä olen käyttänyt lähinnä t-alueella, koska pidän luonnollisesta lopputuloksesta. Näppyherkän ihoni vuoksi välillä peittävyys on kuitenkin ok. Kannattaisiko ensimmäisenä testata RMS:ä mistä olen lukenut paljon kehuja vai kenties tuota Vapourin puikkomaista? Entä onko noilla kuinka suuri ero peittävyydessä esimerkiksi joihinkin luonnonkosmetiikan bb-voiteisiin verrattuna.:)

  • Meikkivoiteiden erot nestemäisissä koostumuksissa on isoimmat, sillä luonnonkosmetiikassa ei sallita silikonien käyttöä, jotka tekevät nestemäisen meikkivoiteen koostumuksesta hyvin samettisesti levittyvää ja ohutta. Nestemäisistä pohjista paras on Absolutionin Creme du Teint, Iroisien BB-voide, Juice Beautyn CC-voide sekä Sukin sävyttävä voide. Mutta ihan parhaat meikkivoiteet ovat luonnonkosmetiikassa kiinteitä, juurikin Vapourin stick, RMS Beautyn Un cover sekä Kjaer Weisin meikkivoide. Vapour on näistä ohuin ja RMS antaa todella kauniin pinnan, peittää hyvin, mutta on kevyt, Kjaer Weis on hyvin matta, peittää hyvin, mutta silläkin saa ohuen lopputuloksen. Näistä mikään ei rullaa iholla, nestemäiset pohjat luonnonkosmetiikassa saattavat puolestaan rullata, jos eivät sovi alla olevan kosteusvoiteen alla yhteen. RMS on loistava ensimeikkivoide luonnonkosmetiikasta 🙂

 5. sini

  Kiitos todella paljob avusta Katja! Päädyin, että tilaan RMS:än ja kokeilen sillä eka. Enää pitää valita sopiva sävy.:) Sinulla on todella mielenkiintoinen blogi, jota on ilo seurata.^^

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>