Beauty

Lontoon tuliaiset osa 3

Beauty | 19.3.2015 | Katja Kokko

DSC_0489

Olen ollut lukemattomia kertoja aikeissa tilata Content Beautysta jenkkimeikkisarja Vapourin Athmosphere Luminous Foundationia ja muita meikki-ihanuuksia. Kun Lontoon reissuni vihdoin varmistui, päätin vielä hetken malttaa mieleni ja pantata ostoksia siihen saakka, että pääsisin hypistelemään värejä paikan päälle.

Vapour on Kjaer Weisin*, RMS Beautyn* ja Ilian ohella maailman kuumimpiin ja parhaimpiin luonnonkosmetiikan meikkeihin lukeutuva sarja. Olen testannut muutama vuosi sitten heidän nestemäisen Athmosphere Soft Focus Foundationin, josta pidin kovasti, mutta Luminous Foundationia on puolestaan hehkutettu enemmän, se on voittanut useita parhaan meikkivoiteen palkintoja ja moni julkkis tunnustaa sen suosikkimeikkivoiteekseen.

DSC_0460

Väreistä 123 oli itselleni nappivalinta ja tykästyin meikkivoiteeseen heti ensi levittämältä. Koostumus on kuin tismalleen Kjaer Weisin* ja RMS Beautyn meikkivoiteen* välistä: ei laisinkaan kuivakka tai jämäkkä, mutta ei liian notkean rasvainenkaan ja hitusen kevyempi peittävyydeltään. Lisäksi meikkivoide on sananmukaisesti luminous – siitä jää jännä, lähes huomaamaton kuulto iholle, joka on peräisin mica-mineraalista.

Bonuksena rakastan meikkivoiteen pakkausta! Ihanaa, ettei purkkiin tarvitse laittaa sormia tai sivellintä, vaan voiteen voi hieroa  suoraan stickistä kasvoille ja tasoitella lopputuloksen sormin. Pakkaus on mielestäni myös tyylikäs ja elegantti.

DSC_0471

Vapourin valikoimista löytyy pilvin pimein muitakin himotuksen kohteita, joista seuraavana aion testata Mesmerize Eye Colourin toimivuutta luomivärin pohjustuksena (mainittakoon, että RMS Beautyn Eye Polisheja* nyt ahkerasti testanneena, ne toimivat täydellisesti pohjustukseen). Myös Illusionist Concealer kiinnostelee, samoin kuin paljon suitsutusta osakseen saanut Mesmerize Eyeliner. Okei, voisin siis testata joka ikisen purnukan!

Toistaiseksi Vapouria ei meiltä Suomesta saa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että ei tässä kauan enää tarvitse odotella. Kukapa ottaa kopin tästä? Siihen saakka tuotteita voi tilata Content Beautysta sekä Naturisimosta.

DSC_0509

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,