Beauty

Mustikkamehuhuulet

Beauty | 16.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0029

Luovan työn haasteita osa tuhat: toivotin teille jo Facebookin puolella hyvää viikonloppua DIY-kauneuseliksiirin reseptin merkeissä ja ilmoitin uppoutuvani loppuviikonlopuksi kirjan pariin. Mutta kuinkas sitten kävikään?

Valtoimenaan kotiini tulviva auringonvalo inspiroi sujahtamaan joka kesäisiin lempifarkkuihini, uuteen kesätoppiin ja punaamaan huulet uudella, marjaisalla kesäpunalla*, kokeilemaan uutta meikkivoidetta* ja hyödyntämään auringonvaloa myös kuvaamiseen. Rakastan auringonvalon voimakkaita kontrasteja, minusta ne näyttävät kuvissa hauskoilta (vaikka ehkä joku ammattikuvaaja on kuvistani aivan kauhuissaan).

DSC_0043DSC_0056

Löydän siis itseni jälleen kerran puuhastelemassa jonkin aivan muun asian parissa, kuin olin alun perin suunnitellut. Mutta olen sitä mieltä, että inspiraation iskiessä sitä ei vaan kannata jättää käyttämättä, sillä hetket ovat ohikiitäviä. Eikä kirjan kanssa mitään paniikkia ole, vaikka toinen ääripää onkin se, että saan stressin, mikäli olen uppoutunut muuhun puuhasteluun liian pitkäksi aikaa. Nämä taitavat olla niitä tulielementin oireita?

Joten nyt jaan teille tämän kesän marjaisimman huulipunavinkin, jonka jälkeen uppoudun oikeasti kirjoittamaan kirjaa, jotta stressipeikko ei palaa.

DSC_0045DSC_0047DSC_0060

Maailman kauneimman meikkisarjan, Kjaer Weisin*, huulisävytevalikoima täydentyi alkukeväästä kolmella uudella sävyllä: pastellisella ja jäisellä karkkipinkillä Amazed*, kirkkaanpinkillä Rapturella* sekä mustikkamehun värisellä sävyllä Beloved*. Värit ovat syötävän herkullisen näköisiä!

Sain testiini mustikkamehun värisen Belovedin, joka on erittäin tervetullut lisä täydentämään kevään suosikkihuulipunakokoelmaani. Rakastan sen koostumusta, sillä väri on matta ja yhtä aikaa kevyt, mutta intensiivinen. Se saa huulet näyttämään siltä, kuin olisi juonut lasillisen mummon mustikkamehua.

DSC_0031

Toinen kiinnostava kevään meikkiuutuus on Absolutionin Creme du Teint -meikkipohjan vaalea versio*. Meikkipohja on luonnonkosmetiikan nestemäisistä meikkivoiteiden parhaimmistoa, sillä koostumus on ihanan kevyt, peittävyys hyvä ja pinta jää kauniin valoaheijastavaksi. Ja sen tuoksu on aivan ihana!

Aiempi sävy* on kuitenkin sen verran lämmin, että suurimmalle osalle skandinaavisen vaaleista ihoista se sopi vain kesäisin. Uusi light* on puolestaan täydellisen sävyinen, sillä se ei ole myöskään liian vaalea. Jos olet käyttänyt Iroisien BB-voidetta*, on Absolutionin light-versio väriltään Iroisien ja Absolutionin Creme du Teintin medium-sävyn* välistä.

DSC_0039

Creme du Teintissä on myös reilu cocktail antioksidantteja ja ihoa ravitsevia raaka-aineita sekä auringolta suojaavia aineita, mutta voiteen UV-suojakerrointa ei ole testattu, joten sitä ei ole ilmoitettu pakkauksen kyljessä. Hyvän city-suojan se kuitenkin antaa, sillä titaanidioksidi on aivan ainesosaluettelon alkupäässä neljäntenä.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet ja meikkipohjat eivät todellakaan ole pelkkiä meikkituotteita, vaan hoitavat ihoa koko päivän ajan. Creme du Teint sisältää mm. kirkastavaa ja punoitusta rauhoittavaa italianolkikukkavettä, korjaavaa tamanuöljyä, antioksidanttirikasta vihreää teetä, aloe veraa, jojobaöljyä, ruusunmarjaöljyä, inkivääriuutetta sekä bambun ydintä. Thermos thermophilus mikro-organismi on yksi sen kiinnostavimmista raaka-aineista, sillä tuo merellinen raaka-aine antaa iholle luonnollista suojaa ja vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä.

Creme du Teintin päälle sipaisin vielä Kjaer Weisin hattaranväristä Embrace-poskipunaa*, jokapäiväistä luottotuotettani. Mitäs pidätte? Minä rakastan tätä kevätlookia!

Oletteko te kokeilleet jo Kjaer Weisin uusia huulisävytteitä tai Absolutionin Creme du Teintin light-versiota?

DSC_0041

*Affiliate-linkki

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko