AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 18.5. – 15.6.2015

Astrologia | Body & Mind | 18.5.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

Uusikuu Härässä (18.5.) aloittaa kukkeimman kevään ja herättelee aistejamme värien, tuoksujen, herkullisen tuoreen ravinnon, linnunlaulun sekä iholla tuntuvan lämmön tai lempeän tuulenvireen muodossa. Härkä uusikuu vie meidät perustarpeidemme äärelle ja yhdistää luovasti estetiikan, käytännöllisyyden ja laadun. Nyt on aika tarkastella rehellisesti elämän perusasioita; miten hyvin voit fyysisesti, teetkö arvojesi mukaista työtä, miten raha-asiat ovat, entä rakkaus? Tämä voi olla sekä tietoisten, rakenteellisten muutosten aikaa että elämän ja olemassaolon juhlistamista. Tärkeintä on ymmärtää minkä päälle olet elämääsi rakentamassa ja millaiselta pohjalta luot tulevaisuuttasi ja kokemuksiasi.

Materiaalisia tarpeita ei voi nyt ohittaa ja saatat joutua valintatilanteeseen, jossa vaihtoehdot tuntuvat olevan toistensa vastakohtia. Pysähdy hetkeksi ja palaa omien arvojesi äärelle. Kesäkuun alussa (5.6.) Venus siirtyy Leijonaan ja aktivoi sisäistä kuningatarenergiaa. Omanarvontunto ja se, että kokee ansaitsevansa hyvää (ehkä jopa parasta) on tämän jakson tärkeimpiä teemoja. Mikä on sinulle aidosti tärkeää? Elätkö arvoistasi elämää? Annatko itsellesi parasta vai koetko että sinun on syystä tai toisesta aina tyydyttävä sekundaan? Nyt on erinomainen aika keskittyä luomaan sellaista, mitä arvostat ja rakastat. Runsaus, ylellisyys ja aistinautinnot sekä kestävällä perustalla olevat valinnat ovat omiaan tämän kuunkierron ajalle. Hemmottele itseäsi ja rakkaitasi kukkakimpuilla, hieronnalla, aromaattisilla öljyillä, mahdollisimman puhtaalla ja luonnonmukaisella ravinnolla tai luonnonkosmetiikalla. Parhaimmillaan tämä on kokonaisvaltaisen aistillisuuden ja hyvän olon aikaa. Ja jos ei ole, on hyvä hetki miettiä millaisia muutoksia elämässäsi pitäisi tehdä, jotta voisit aidosti nauttia elämästäsi ja kokea hyvinvointia niin kehossasi, kodissasi, ihmissuhteissasi kuin työssäsikin.

uusikuu 18.5.2015

Tämän kuunkierron aikana saamme kokea toisen vuoden kolmesta Merkuriuksen perääntymisjaksosta. Merkuriuksen perääntyminen Kaksosissa 19.5. – 12.6. on aikaa, jolloin mielen energia virtaa sisäänpäin lisäten harkintaa, pohdiskelua, uudelleen arviointia ja itsetutkiskelua. Merkurius Kaksosissa on tyypillisesti monipuolinen, herkästi innostuva, avoin, utelias ja asiasta toiseen hyppelevä, ehkä jopa hajanainenkin multilahjakkuus, mutta perääntyvä liike tuo mukaan syvyyttä ja aiempaa vakavampia näkökulmia. Ajattelu ja mielen taidot eivät kuitenkaan ole avain rauhaan tai ratkaisuihin tällä jaksolla, vaan totuus löytyy mielen takaa, olemisen viisaudesta. Mikäli huomaat olevasi hämmentynyt tai epävarma, palaa aistikokemuksiin ja olemiseen ilman ajatusten jatkuvaa kommentointia siitä, mitä on tapahtumassa tai mitä pitäisi tapahtua. Mieltä ei saa hiljennettyä mielen keinoin, vaan paluu kehoon ja aistien välittämiin havaintoihin palauttaa meidät takaisin tähän hetkeen ja läsnäoloon siinä mikä on. Sisäinen viisautesi (ja sen järjestämät tilanteet) saattaa puhkoa muutamia illuusioitasi tai saada sinut muuttamaan suuntaa jonkin asian suhteen, mutta lopputuloksena on entistäkin aidompi, rehellisempi ja itsesi näköinen elämä. Henkisen ja materiaalisen muovin aika on nyt ohi, sillä mikään keinotekoinen tai väkisin väännetty ei voi saada sinua tyytyväiseksi. Tervetuloa aito elämä!

Keskeiset teemat: Perustan tarkastaminen ja rakentavat muutokset, runsaus, manifestointi, aistillisuus, kehokontakti,  arvot, nautinnot, harkitseminen, vakauden ja pysyvyyden tarve, laatutietoisuus, läsnäolo, maadoittuminen, luonnonmukaisuus ja kestävät valinnat, aitous.

Astrologiset koodit: Merkurius perääntyy, Aurinko siirtyy Kaksosiin, Jupiter kvinkunssi Pluto, Mars neliö Neptunus, Mars kvinkunssi Pluto, Venus siirtyy Leijonaan, Mars sekstiili Jupiter, Mars sekstiili Uranus, Merkurius SD, Mars neliö Khiron, Neptunus perääntyy, Saturnus siirtyy Skorpioniin.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Avainsanat: ,