Beauty

Maailman paras puuteri

Beauty | 18.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0012

Tärkeää asiaa heti viikon alkuun. Nimittäin maailman parhaasta irtopuuterista.

Jenkkisarja RMS Beautyn valikoimassa oli aiemmin ainoastaan väritön irtopuuteri, joka sisälsi vain yhtä raaka-ainetta: jauhettua piitä eli silicaa. Puuteri olisi ollut mielestäni maailman paras, jos siinä olisi ollut sävy.

Jauhettu pii on väriltään vitivalkoista ja vaikka se iholle levitettäessä onkin täysin läpinäkyvää, mielestäni siitä jäi kuitenkin aavistuksen liian vaaleahko häivähdys.

Kun RMS Beauty sitten lanseerasi jo kuukausia sitten tuosta puuterista värillisen version, tiesin kokeilemattakin sen olevan maailman paras irtopuuteri. Puuteri sisältää piin lisäksi vain väripigmenttejä.

Vasta viime viikolla edellisen puuterini loputtua kävin ostamassa itselleni ensimmäisen putelin tätä sävytettyä puuteria Sofinahista. Ja kyllä, empiirinen tutkimus osoitti sen olevan maailman paras.

DSC_0016

Pii on koostumukseltaan niin silkkistä, että puuterista ei tarvitse käydä edes mitään myyntipuheita, vaan riittää, kun sitä kokeilee kädelleen niin ymmärtää mistä on kysymys. Puuteri on todellakin ”unpowderia”, kuin jauhettua henkäyksen kevyttä silkkiä tupsauksella sävyä. Täydellistä.

Sävyjä on kolme, jonka voi valita käyttämänsä RMS Beautyn meikkivoiteen värin mukaan tai toki yhdistää mihin tahansa muuhun meikkivoiteeseen. Itse ostin vaaleimman 00-11 sävyn, vaikka käytänkin 22 ja 33 meikkivoiteita. Haluan kuitenkin puuterin olevan mahdollisimman vaalea, sillä niillä on tapana tummentua iholla. Ehkä seuraavaksi kokeilen 22-33 sävyä.

Puuteria myy tällä hetkellä Sofinah Shop Uudenmaankadulla, jolla on myös verkkokauppa.

RMS Beautylle on tullut myös hiljattain uusi meikkivoidesivellin, jonka rantautumista Suomeen odotan myöskin kuin kuuta nousevaa.

Kaunista viikkoa kamut!

DSC_0007

Keraaminen tarjotin Proloque

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,