Beauty

Maailman paras puuteri

Beauty | 18.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0012

Tärkeää asiaa heti viikon alkuun. Nimittäin maailman parhaasta irtopuuterista.

Jenkkisarja RMS Beautyn valikoimassa oli aiemmin ainoastaan väritön irtopuuteri, joka sisälsi vain yhtä raaka-ainetta: jauhettua piitä eli silicaa. Puuteri olisi ollut mielestäni maailman paras, jos siinä olisi ollut sävy.

Jauhettu pii on väriltään vitivalkoista ja vaikka se iholle levitettäessä onkin täysin läpinäkyvää, mielestäni siitä jäi kuitenkin aavistuksen liian vaaleahko häivähdys.

Kun RMS Beauty sitten lanseerasi jo kuukausia sitten tuosta puuterista värillisen version, tiesin kokeilemattakin sen olevan maailman paras irtopuuteri. Puuteri sisältää piin lisäksi vain väripigmenttejä.

Vasta viime viikolla edellisen puuterini loputtua kävin ostamassa itselleni ensimmäisen putelin tätä sävytettyä puuteria Sofinahista. Ja kyllä, empiirinen tutkimus osoitti sen olevan maailman paras.

DSC_0016

Pii on koostumukseltaan niin silkkistä, että puuterista ei tarvitse käydä edes mitään myyntipuheita, vaan riittää, kun sitä kokeilee kädelleen niin ymmärtää mistä on kysymys. Puuteri on todellakin ”unpowderia”, kuin jauhettua henkäyksen kevyttä silkkiä tupsauksella sävyä. Täydellistä.

Sävyjä on kolme, jonka voi valita käyttämänsä RMS Beautyn meikkivoiteen värin mukaan tai toki yhdistää mihin tahansa muuhun meikkivoiteeseen. Itse ostin vaaleimman 00-11 sävyn, vaikka käytänkin 22 ja 33 meikkivoiteita. Haluan kuitenkin puuterin olevan mahdollisimman vaalea, sillä niillä on tapana tummentua iholla. Ehkä seuraavaksi kokeilen 22-33 sävyä.

Puuteria myy tällä hetkellä Sofinah Shop Uudenmaankadulla, jolla on myös verkkokauppa.

RMS Beautylle on tullut myös hiljattain uusi meikkivoidesivellin, jonka rantautumista Suomeen odotan myöskin kuin kuuta nousevaa.

Kaunista viikkoa kamut!

DSC_0007

Keraaminen tarjotin Proloque

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,

Beauty

16 kommenttia artikkeliin “Maailman paras puuteri”

 1. Mari Vee

  Tämä juttu tulintaasen kuin tilauksesta. Mulla on nimittäin puuterin osto edessä ja olen huomenna menossa Uudenmaankadulle ostamaan Kjaerin meikkivoiteen kesäisemmässä värissä kuin loppumaisillaan olevani Like Porcelain (ja ehkä sen nappaan samalla hemmotteluna itselleni sen Beloved huulivärinkin kun aamulla mustikoita syödessäni huomasin, että mustikkasuu on tosi kiva). Olen laittanut ostoslistalleni vakiopuuteririni eli Couleur Caramellin silkkipuuterin, joka on ollut paras ikinä kokeilemistani puutereista, koska se vaan antaa mattaisen pinnan eikä paakkuunnu eikä kerry ihoon mitenkään. Onko tämä RMS puuteri samankaltaista koostumukseltaan? Samalla Uudenmaankadun varrella kun tämä Sofinahkin on, niin saisi sitten ostettua sen samalla käynnillä.

  • RMS:n puuteri on koostumukseltaan vieläkin silkkisempi ja ohuempi kuin Couleur Caramelin silkkipuuteri. Ehdottomasti paras koskaan kokeilemani puuteri! Hihii, mustikkamehusuu on parhautta ja piristävää!

 2. Pilvi

  Itselläni tuo väritön versio toimii loistavasti, mutta käytänkin Un Coverista sävyä 11. Puuteri vain yksinkertaisesti häviää ihoon, mutta häivyttää ihohuokosia ja tekee ihosta jos ei nyt aivan silkkiä niin kuitenkin silkkisemmän. Mielestäni vipalla ei ole muuta tekoa kuin tukkia pakkauksen reijät niin, ettei puuteri hulahda kerralla syliin, niin hienojakoista se on. Ja paras, kyllä vaan!

 3. Mari Vee

  Kiitos Katja vastauksesta. Ajattelin tuota vaaleinta 01 sävyä sitten kun menen huomenna Sofinahiin. Jos vippa on vain ”hätätapauksia” varten niin millä levität puuterin? Käytän itse yleensä vippaa, koska haluan, että peitepuikko, jota käytän yksittäisiä näppyjä peittämään ei leviä vaan puuteri kiinnittää sen samalla kun painelen vipalla puuteria.

  Mustikat on niin mun juttu ja syön kotimaisia mustikoita päivittäin jos vaan mahdollista. Ehkä jo senkin vuoksi olen mustikkahuuleni ansainnut, hih. Mutta kyllä mulle sopii (ainakin omasta mielestäni) tuollaiset luumuiset, viininsävyiset ja marjaiset värit eli olen siis sen suhteen mukavuusalueellani. Miellän nuo värit enemmän syksyyn ja talveen, mutta tuo mustikkaväri on sen verran marjaisan oloinen ja raikas että ei ole liian viininpunainen tai luumuinen ja siksi se taitaakin olla nappivalinta kesäksi muiden kesäsävyjen (mm koralli, vaalean ruusunpunainen ja peruspunainen) rinnalle. Ainakin sulle sopii loistavasti, koska ottaa kontrastia kivasti hiuksista ja silmistäkin.

  • Minä käytän aina puuteriin isoa puuterisivellintä. Tällä hetkellä käytössä Macin iso sivellin sekä NYRin iso sivellin. Vippoja en ole käyttänyt vuosikausiin, sillä niillä tulee liikaa puuteria. Makuasioita toki 🙂 Mustikka on huulissa juurikin ihanan keväinen ja juuri sopivan poikkeava noista tyypillisistä kesäväreistä, jotka ovat ihania myös 🙂

 4. Mari Vee

  Juu, isoa puuterisivellistä käytän minäkin joko satunnaisesti kun en käytä vippaa tai sitten muutoin otan isolla siveltimellä mahdolliset ylimääräiset puuterit kasvoilta pois kun olen ensin taputellut vipalla puuterin kevyesti kasvoille ja erityisesti niihin kohtiin, jossa olen peittänyt näppylän tai muun pikku virheen. Iso kunnollinen puuterisivellinnon yksi tärkeimmistä siveltimistä. Sen on oltava täydellisen pehmeä ja hyvälaatuinen.

  En malttaisi millään odottaa huomista, että pääsen hypistelemään puuteria. Meikkipohjana ostan kuitenkin Kjaerin, koska vaikka en ole RMSn meikkipohjaa kokeillutkaan ja vaikka sen uskon olevan ihana niin nyt kun ihoni rasvoittuu hormoniräjähdyksen seurauksena enemmän kuin normaalisti, niin uskon Kjaerin sopivan minulle paremmin nyt. Toki rakastan Kjaerin meikkipohjaa ja sitten jos ja toivottavsti kun ihoni tästä rauhoittuu niin voi ostaa vaikka rinnalle RMSn meikkivoiteen ja vuorotella fiiliksen mukaan. Kjaer on ihanan pysytä ja turvallinen meikkipohja, joka on iholla ihanan ohut ja huomaamamton, mutta silti tasoittaa ihon sävyä kauniisti ja antaa mukavan sameetimattaisen pinnan. Muistelen, että olet jossain taannoisessa postauksessasi kommentoinut että Kjaer sopisi rasvoittuvalle iholle hieman paremmin vaikka molemmat huippuhyviä ovatkin.

 5. Anna

  Vaikuttaa ihanalta! Kunhan CC:n silkkipuuteri loppuu niin hankin tämän vaaleimmassa sävyssä. CC:n pahvipakkaus jo vähän kyllästyttää, vaikka sisältö onkin huippu 😉 Mari Veen tavoin käytän puuterivippaa, koska saan sillä tavoin meikin paremmin paineltua ihoon.Yleensä painelen lopuksi vipalla aivan kevyesti myös voidemaisen poskipunan (KW tai RMS) päältä, jolloin se pysyy paremmin. Olen kyllä nykyään todella säästäväinen puuterin kanssa, ja esim. KW:n meikkipohjan kanssa en välttämättä laita puuteria lainkaan edes t-alueelle. RMS:n meikkivoidesivellin näyttää myös todella mielenkiintoiselta!

 6. Mari Vee

  Anna, myös minä painelen KWn poskipunan iholle, mutta painelen sen KWn omalla poskipunasiveltimellä, joka on todella hyvä sivellin. Sen avulla opin käyttämään voidemaista poskipunaa. Sormin levittäessä mulla jotenkin jämähti väri yhteen kohtaan ja sitten sitä sai hieroa pois siitä ja se levitti muuta meikkiä jne. Mutta KWn omalla poskipunasiveltimellä olen onnistunut kevysti painelemalla saamaan loistavat posket voidemaisella poskipunalla. Otan varmuuden vuoksi väriä siveltimestä ensin kämmenselkään ja sitten poskelle. Sivellin myös siitä hyvä, että sillä voi levittää myös KWn oman meikkivoiteenkin ja miksei myös muita voidemaisia meikkipohjia kuten RMSn meikkipohjan.

 7. vanamo

  Heips!
  Löysin blogiisi hetki sitten ja olen ihan myyty tästä, pääsit kirjanmerkkeihin samantien. 🙂
  Osaisitko neuvoa vaalealle iholle hyvän suht opiskelijahintaisen meikkivoiteen/mineraalipohjan (mahdollisimman hyvin ja puhtain raaka-ainein tietysti!)? Ongelmana aina se, etten löydä tarpeeksi vaaleita sävyjä ja jos löydänkin, ovat ne kuitenkin liian punertavia/oransseja/tunkkaisia. Koen haastavana ihosävyni määrittämisen, mutta sanoisin: keskimääräistä vaaleampi, neutraali, kenties ripaus kellertävää/vihertävää. Löytyyköhän mistään purnukasta ”hyvin vaaleaa oliivia”? 😀

  Kumpaa muuten suosittelisit epäpuhtaalle, pintakuivalle iholle: hyvälaatuista meikkivoidetta vai mineraalimeikkejä? Olen käyttänyt Flow Kosmetiikan mineraalipohjaa ja mietin nyt onko mielikuvani ”mineraalimeikit tukkivat ihohuokosia vähemmän” ihan tuulesta temmattu – mitä sanot?

  Lähetän jättimäisen halauksen, jos ratkaiset tämän ikuisuusongelman! Olisi mahtavaa löytää se luottotuote tälläkin osa-alueella.

 8. Mari Vee

  Nyt on RMS puuteri kokeiltu kun ostin sen eilen Sofinahista. Ostin vaaleimman sävyllisen sävyn. Odotin aamun meikkausta innoissani kun sain kokeilla uusia tuotteita. Olen aivan myyty, tuote on ihan mahtava! Ja koko kauppa on aivan ihana. Yritän omilla valinnoillani suosimaan pieniä yrityksiä. Palvelu oli ihanaa ja olisin voinut jäädä jutustelemaan myyjän kanssa vaikka kuinka pitkäksi aikaa (mulla on tapana juurtua hyväksi havaitussa liikeessä jutustelemaan henkilökunnan kanssa).

  Ostin myös Joliesta Emmin avustuksella uuden Kjaerin meikkipohjan. Vaikka olen vaalea, niin sen verran ulkoilu ja mökkeily ovat tuoneet väriä kasvoille, että tummempi ja lämpimämpi sävy oli tarpeen. Ostin myös NYR Purifying Palmarosa Mattifier mattaisen meikinsalusvoiteen, koska kärsin nyt normaalia voimakkaammasta rasvoittumisesta ja haluan, että kesän tärkeissä juhlissa meikki pysyisi siistinä pitkään. Normaalisti en näitä mattapinnan tuojia yleensä tarvitse, mutta hyvälle mattatuotteelle on nyt tarvetta. Laitoin mattatuotteen kasvoveden jälkeen ja sitten sekoitin Absolution Anti Soif kosteuttavaa seerumia sekä sarjan Eclat kirkastavaa seerumia keskenään ja laitoin sen kasvoille kosteusvoideseerumiyhdistelmäksi. Huomenna kokeilen NYR ruusueliksiiriä mattavoiteen jälkeen. Tämän jälkeen kun levitin siveltimellä uuden Kjaerin meikkipohjan siveltimellä ja kiinnitin meikin kevyesti uudella RMS puuterilla, niin kasvot ihan hehkuvat ja tunne on ihanan raikas. Meikkasin aamulla kuudelta ja tulos on vieläkin ihanan siisti. Normaalisti tässä vaiheessa olen jo painellut vessapaparilla kiiltoa iholta, joka ei sinänsä haittaa, mutta haen tosiaan kestävää, mutta kevyttä meikkiä kesän juhliin. Uudet tuotteeni eli Kjaerin pohjan uusi väri, RMS puuteri ja NYR mattavoide ovat osoittaneet toimivuutensa!

  Ostin myös Kjaerin Beloved huulivärin ja lakkasin kynnet vielä ostamallani Kure Bazaarin September kynsilakalla (nimi saisi olla kesäisemoi) joka sointuu kauniisti mustikkahuulien kanssa. Silmiin sudin Kjaerin Pretty Purple ja Coud Nine luomivärejä ja rajasin silmät Kjaerin Onyx luomivärillä. Poskiin levitin Kjaerin Blossoming poskipunaa ja Kjaerin highlighteriä levitin mm kulmaluulle ja amorinkaaren ylle. Ripsiin Kjaerin ripsaria pari kerrosta. Tämä mustikkahuulilook on aika ihana ja nämä sopivat marjaisat kylmät värit ja violetin sukuiset sävyt sopivat mulle muutenkin mielestäni aika hyvin, koska ne korostaa vihreitä silmiäni paremmin kuin muut värit. Beloved huuliväri ei ole liian voimakas tai liian kylmä vaan on erikoinen marjaisa väri. Täydellinen kesäjuhlalook! Kjaerin Pretty Purple luomiväri on myös sinänsä erikoisempi violetti kun se on sellainen harmaan violetti eli ei liian räikeä ja silti värissä löytyy myös violettia. Voimakkaampaa violettia hakiessani Zuiin Blackberry löytyy, mutta olen ihastunut töhän Kjaerin hillityn harmaaseen vivahtavaan violettiin.

  Tulipa taas pitkä postaus, mutta halusin hehkuttaa puuteria ja muitakin ihania luonnonkosmetiikan meikkihelmiä, joilla myös tällä hetkellä helposti rasvoittuvan nassuni kiilto pysyy aisoissa.

  • Kiva kuulla että pidit puuterista ja että hankit Belovedin myös! Minäkin sain hiljattain testiin maahantuojalta NYRin Palmarosa mattavoiteen ja se on kyllä todella hyvä, vaikkei minulla tämmöiselle tuotteelle olekaan tarvetta. Palmarosa-kasvoteteen olen aivan rakastunut! Ostin myös pari viikkoa sitten Kjaerin uuden Silken-pohjan, joka on todella hyvän sävyinen ja tarpeeksi keltainen vaalealle iholle, itselleni siis liian vaalea, mutta Just Sheerin kanssa sekoitettuna täydellinen 🙂

 9. Minna

  Moi Katja!

  Löysin blogisi hiljattain, kun mielenkiintoni luonnonkosmetiikkaa kohtaan heräsi. Tilailinkin Joliesta ensimmäiset purnukkani ja toivottavasti pian pääsen testaamaan. Mietiskelinkin seuraavaa: missä säilytät ihonhoitotuotteitasi? (putsarit, seerumit, öljyt ja voiteet). Onko kylppärin peilikaappi vielä petollisempi paikka luonnonkosmetiikalle kuin normaalille (luin, että yleensä ”pilaantuvat” hieman nopeammin, kuin normikosmetiikka)? Jotenkin tuntuisi hankalalta säilyttää tuotteita muualla kuin kylpyhuoneessa käytön kannalta, mutta toki haluan että tuotteet säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>